2ICT is een regionaal opererende ict-dienstverlener voor het MKB. We hebben locaties in Zwolle, Harderwijk en Assen. Door onze regionale aanwezigheid staan wij dicht bij de klant en kunnen we een grote betrokkenheid garanderen. 2ICT is jouw ict-partner!

Als innovatieve it-partner helpen we organisaties bij het maken van de juiste ict-keuzes. Door onze jarenlange ervaring weten we welke uitdagingen er spelen. 2ICT fungeert zo als hechte partner en helpt jouw organisatie om mee te gaan in de digitale transitie. 

2ICT-It-Partner

Door dicht bij jouw organisatie te staan, weten we welke uitdagingen er spelen.

1

Waar staat de naam 2ICT voor?

Iets meer over de naam 2ICT? Wij vinden dat de ondernemer zijn kernactiviteit op de eerste plaats moet zetten. 2ICT is ondersteunend voor deze kernactiviteit. Ons werk komt daarmee op de tweede plaats. Vandaar: 2ICT. 

2

Voor wie we werken?

2ICT is er voor iedere organisatie die behoefte heeft aan betrouwbare ict die overal beschikbaar is. Onze ict-ondersteuning is veilig en wordt op een eenvoudige manier aangeboden. Door dicht bij jouw organisatie te staan, weten we welke uitdagingen er spelen. Wij zorgen ervoor dat met behulp van onze jarenlange kennis en ervaring de juiste oplossingen worden toegepast om jouw organisatie verder te brengen. 

2ICT-ITsecurity-ITbeheer

2ICT: persoonlijk, innovatief en servicegericht

De adviezen van 2ICT zijn persoonlijk, innovatief en servicegericht. Zo gaan we in de eerste plaats altijd voor een eenvoudige oplossing die moet werken. Een bedrijf van een gemiddelde grootte kan veelal gebruik maken van standaard (Office) applicaties. Maar voor de veeleisende gebruiker zoeken we naar een innovatieve oplossing zodat er meerdere (zware) applicaties naast elkaar gebruikt kunnen worden. We denken mee met onze opdrachtgever om zo de meest servicegerichte oplossing te kunnen aanbieden. Dat maakt onze ict-dienstverlening tot slimme fullservice oplossingen waar elke organisatie bij gediend is. Het it-landschap evolueert voortdurend en 2ICT springt daar steeds weer op in. We werken pro-actief en monitoren continu de complete itinventaris van klanten. Hiermee voorkomen we dat jij met verouderde hard- en software werkt. 2ICT beweegt mee met jouw organisatie. Dat maakt ons tot jouw it-partner. 

Meer weten? Bel of mail ons of laat je vraag of opmerking achter via het contactformulier. Eén van onze itprofessionals zal vervolgens zo snel mogelijk contact met jou opnemen. 2ICT denkt graag met je mee!

Neem contact met ons op

Privacybeleid(Vereist)