All-in ICT. €1,75 per dag.

Volledige ICT-ontzorging

De ICT-voorziening is ook voor jouw organisatie cruciaal. Het beheer ervan kun je volledig en eenvoudig aan 2ICT uitbesteden en dat voor € 1,75 per dag per werkplek, inclusief servers, netwerk apparaten en ondersteuning van jou en je collega’s. 

I

Met een glimlach 🙂

Wij helpen onbeperkt, met veel plezier en zonder extra kosten.

Kortom, geen irritaties meer en minder onderbrekingen voor medewerkers. 2ICT is eerlijk, gedreven, pragmatisch en toegankelijk.

 

Altijd paraat

Wij staan met een compleet IT team voor je klaar, desnoods dag en nacht. We kijken vooruit en proberen de kleine probleempjes op de achtergrond te fixen voordat ze voor jou zichtbaar zijn.

Waarom een vast bedrag per maand?
Nog steeds is de menselijke component de grootste kostenpost in ICT. Hoeveel uur gaat er niet verloren in het zoeken naar en verhelpen van verstoringen? Wij nemen al deze kosten voor onze rekening. Voor een vast bedrag per maand hoeft u niet meer te investeren in handen voor de ICT en heeft u uw eigen handen ook vrij. Zo komt er weer meer tijd vrij voor uw klanten.

Lage voorspelbare kosten
Wat zou het ondernemen makkelijker worden wanneer we marktontwikkelingen, regelgevingen en politieke besluiten vooraf kunnen voorspellen. 2ICT gelooft dat ICT wél voorspelbaar kan en moet zijn voor de ondernemer. Voor een vast bedrag per maand leveren wij u een “ICT verzekering”. Zo bent u verzekerd van een stabiele en werkende omgeving. 

Door het bijvoorbeeld kosteloos installeren van een nieuwe computer zorgen wij ervoor dat u niet meer hoeft te bellen over die PC. Wij streven ernaar dat u niet hoeft te bellen. Bij bestaande klanten levert dit tot wel 40% kostenbesparing op.

Kortom, geen irritaties meer en minder onderbrekingen voor medewerkers. 2ICT is eerlijk, gedreven, pragmatisch en toegankelijk.

Bestaande apparaten nemen we op en gaan ze ook voor jou beheren. Als ze uit dreigen te vallen krijg je van ons een offerte zodat je vooraf weet wat je totale investering wordt.

Onze visie op ICT beheer

Het gedeeltelijke of volledige beheer van uw ICT infrastructuur (omgeving) kunt u aan ons overlaten. Hieronder vallen niet alleen de computers (PC’s) maar juist ook de servers, routers, switches en bijvoorbeeld printers. Lukt het een keer niet om connectie te maken met het internet, doet de MFP (Multi Functionele Printer) niet wat hij hoort te doen, neem gerust contact met ons op. Onze bestaande klanten geven aan dat wij op een geduldige en professionele manier hun vragen beantwoorden en hun problemen oplossen. U krijgt weer ICT nachtrust.

Kortom, geen irritaties meer en minder onderbrekingen voor medewerkers. 2ICT is eerlijk, gedreven, pragmatisch en toegankelijk.

Bestaande apparaten nemen we op en gaan ze ook voor jou beheren. Als ze uit dreigen te vallen krijg je van ons een offerte zodat je vooraf weet wat je totale investering wordt.

Uw kernproces op 1, uw ICT op 2: dat is 2ICT!

Hoe doen we dat dan?

Snelle infrastructuur

Solide infrastructuur. Das beste oder nichts. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit en nemen geen genoegen met half werk.
~

Safety first!

Security is een basisvereiste voor goede IT. Uw systemen zijn veilig in de handen van onze experts.

}

Pro-actief

Wij streven er naar u te kunnen melden dat het incident is opgelost voordat het een probleem wordt. Een hele geruststelling.

Overzichtelijk

Onze diensten zijn transparant en eenvoudig, ook al is de achterliggende techniek complex. Eén overzichtelijke factuur, één servicedesk, één aanspreekpunt.

Documentatie

Toch wel een dingetje, die documentatie. Bij vrijwel elke nieuwe klant die we onboarden tast men in het duister. Waar is deze server eigenlijk voor? Wat zijn de wachtwoorden? Hoe kunnen we inloggen? Wat is het wachtwoord van die SQL database.

Bij 2ICT doen we dat anders. Iedere klant krijgt online documentatie, waarin we elk apparaat documenteren dat we ‘aanraken’. Jij krijgt hier toegang toe, en wil je ‘van ons af’, dan draaien we een PDF uit met alle informatie.

Prijzen & mogelijkheden

Van de bloemist op de hoek, Voortgezet onderwijs instellingen en grote transportbedrijven, we bedienen ze allemaal.

We hebben voor iedereen een passend (vaste-) prijs model.

Veelgestelde vragen

Ondersteunen jullie ook Mac gebruikers?

Jazeker. Linux, Apple, Windows 7-10, we hebben een brede kennis onder onze mensen.

Ben ik aan een contract gebonden?

Je kunt al gebruik maken van onze diensten zonder langdurige verplichtingen. Wel geldt een set-up prijs voor organisaties die geen binding voor bijvoorbeeld 12 maanden willen overeenkomen. Ook geven we loyale klanten korting op een 36 maanden contract.

Hoe werkt de back-up?

Onze back-up software maakt meermaals per dag een complete kopie van alle relevante bestanden die op je werkplek hebt staan.

Hoe werkt een strippenkaart?

Wij factureren jou bijvoorbeeld €500 vooraf, en maken hiermee een tegoed aan in ons systeem. De dienstverlening die we leveren boeken we daar vanaf. Is die pot bijna leeg, dan factureren we een nieuw tegoed.

Wat valt er dan niet onder all-in beheer?

Projecten. Nieuwe server, nieuw WiFi netwerk, laptop voor de nieuwe buitendienst collega. Installatie van de laptop is overigens inbegrepen, net als het aanmaken van gebruikers, koppelen van een nieuwe printer, et cetera.

Waar wacht je nog op?

We helpen je graag vanaf vandaag. Bel of mail je ons?