In de huidige tijd is waakzaamheid geboden, of het nu gaat om het openen van e-mails of het invoeren van wachtwoorden. Bij 2ICT begrijpen we dit als geen ander en bieden we doeltreffende oplossingen aan.

Met Vade en Keeper aan onze zijde, garanderen we een veilige digitale omgeving voor jouw bedrijf. Vade screent elk binnenkomend bericht nauwkeurig op phishing, malware en andere gevaren, zodat jij met een gerust hart kunt communiceren. En met Keeper, onze krachtige passwordmanager, houden we jouw wachtwoorden veilig en ontoegankelijk voor hackers.

Bescherm jouw bedrijf tegen cybercriminaliteit en ontdek hoe Vade en Keeper jouw digitale veiligheid naar een hoger niveau tillen.

Benieuwd hoe je jouw bedrijf kunt beschermen tegen cyberdreigingen? Laat je e-mailadres achter en ontvang waardevolle tips.

Privacybeleid(Vereist)

2

Hoe beschermen wij jouw bedrijf met Vade

Bij 2ICT begrijpen we dat e-mail een belangrijke toegangspoort is voor hackers om bedrijfsgegevens binnen te dringen. Gelukkig hebben we e-mailbeveiligingsoplossingen om dit te voorkomen. We werken samen met partner Vade, die e-mails controleert op phishing, fraude en andere schadelijke software. Vade is een aanvulling op de bestaande Exchange Online Protection van Microsoft. De toevoeging van Vade zorgt ervoor dat het detectiepercentage van onbetrouwbare e-mails zelfs negen keer zo groot wordt. Dit verhoogt de digitale veiligheid van onze klanten aanzienlijk. Bovendien kunnen verdachte e-mails met een optionele plugin meteen aan ons worden gerapporteerd, zodat we kunnen controleren of deze ook naar andere gebruikers zijn verzonden.

1

Hoe beschermen wij jouw bedrijf Keeper?

Keeper is dé oplossing voor eenvoudige cyberbeveiliging. Het platform beschermt wachtwoord gerelateerde gegevens tegen inbraak en bedreigingen en wordt wereldwijd door duizenden bedrijven ingezet. Het stelt individuele medewerkers in staat om het risico van cyberdiefstal te verminderen, veilig te werken en te communiceren, wat de productiviteit ten goede komt. Met Keeper aan jouw zijde ben je verzekerd van een krachtige digitale beveiligingsoplossing.

Een paar redenen waarom Vade en Keeper de cybercriminelen buiten de deur houden

Eenvoudig in gebruik

Keeper en Vade zijn beide ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Ze bieden intuïtieve interfaces en eenvoudige implementatie, waardoor het gemakkelijk is voor medewerkers om ze te gebruiken zonder uitgebreide training.

Real-time bescherming

Keeper en Vade bieden real-time bescherming tegen een breed scala aan cyberdreigingen. Dit betekent dat ze continu de veiligheid van jouw bedrijfsgegevens bewaken en direct reageren op verdachte activiteiten.

Ondersteuning voor meerdere platforms

Keeper en Vade ondersteunen een breed scala aan platforms, waaronder desktop, mobiel en cloud. Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijfsgegevens overal veilig zijn, ongeacht het apparaat of de locatie van jouw medewerkers.

Voldoet aan regelgeving

Beide oplossingen voldoen aan de vereisten van industriestandaarden en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming. Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijf voldoet aan wettelijke vereisten.

Laat je inspireren door de succesverhalen van onze tevreden klanten!

Lees alle klantverhalen
A.Vogel-Logo

A.Vogel

“Vertrouwen, kwaliteit en nauwkeurig werken zijn voor ons zeer belangrijk.”

Lees het hele verhaal
spectral

Spectral

“Spectral is één van de eerste klanten van 2ICT!”

Lees het hele verhaal