In dit maandblog over it-ontwikkelingen vertelt 2ICT graag over enkele belangrijke partnerpartijen waarmee er samengewerkt wordt om digitale veiligheid te vergroten. Keeper Security is bijvoorbeeld één van de best beoordeelde cyberbeveiligingsplatforms in de wereld. En het product Vade zorgt ervoor dat de Microsoft 365 email-omgeving veilig blijft.

Laten we beginnen bij Keeper Security. Dit laagdrempelige cyberbeveiligingsplatform voorkomt inbraak en bedreiging bij wachtwoordgerelateerde gegevens. Deze software wordt door duizenden bedrijven over de hele wereld gebruikt. De individuele medewerkers kunnen hiermee het risico van cyberdiefstal beperken, veilig werken en communiceren en daardoor de productiviteit verhogen. Met recht een geweldige digitale veiligheidslinie dus.

Awards en prijzen voor Keeper Security

Keeper is door PC Magazine uitgeroepen tot beste wachtwoordmanager van het jaar. Ook won Keeper vier G2 Best Software Awards en de InfoSec Award voor Best Product in Password Management for SMB Cybersecurity. Keeper levert de ultieme beveiliging en voorkomt daarmee cyberdreigingen bij ondernemingen. Toegang tot apps, systemen, geheimen en andere IT-bronnen wordt zorgvuldig beschermd. De Keeper Security software is ook nog eens SOC-2- en ISO 27001-gecertificeerd. Logisch dus dat 2ICT met Keeper werkt.

Waarom 2ICT gebruik maakt van Keeper Security?

  • Keeper is toonaangevend: met dit product kan men de hoogste normen voor beveiliging handhaven.
  • Keeper is eenvoudig in gebruik: uw werknemers kunnen hun eigen digitale beveiliging zelf in de gaten houden.
  • Keeper is wereldwijd geaccepteerd: Keeper Security wordt door miljoenen gebruikers over de hele wereld gebruikt.

Vade controleert jouw emails nauwkeurig

Dan even wat meer vertellen over Vade. Dit programma controleert alle e-mails eerst grondig voordat ze in de mailbox van onze opdrachtgevers belanden. Onbetrouwbare berichten worden direct naar de spam verplaatst. Dit alles voorkomt dat er cyberdreigingen zijn en dat er inbreuk gedaan wordt bij wachtwoordgerelateerde gegevens van onze klanten.

Beveiliging van jouw inbox

2ICT weet dat e-mail dé manier is waarop hackers toegang krijgen tot bedrijfsgegevens. Gelukkig zijn er e-mail beveiligingsoplossingen op de markt. Hiervoor werkt 2ICT met partner Vade. Vade controleert e-mail op phishing aanvallen, fraude en andere malware. Vade is een aanvulling op de bestaande Exchange Online Protection van Microsoft. De toevoeging van Vade zorgt ervoor dat het detectiepercentage van onbetrouwbare e-mails zelfs negen keer zo groot wordt. De digitale veiligheid van onze opdrachtgevers wordt dus enorm verhoogd. Met een optionele plugin kunnen verdachte e-mails zelfs meteen aan ons gerapporteerd worden. Zo controleren wij of dit bericht ook al aan andere gebruikers verzonden is.

Waarom 2ICT gebruik maakt van Vade?

  • Vade is veilig en vertrouwd: het programma scant dagelijks 1,4 miljard emails over de hele wereld.
  • Vade is een logische aanvulling op Microsoft 365: met toevoeging van dit product verhogen jouw medewerkers de veiligheid van hun inbox.
  • Vade combineert AI met algoritmes: zelfs de inzet van artificial intelligence (AI) wordt niet geschuwd om de veiligheid van het mailprogramma van jouw werknemers in de gaten te houden.
Terug naar berichten