Hoe helpt de cloud jouw organisatie?

Tegenwoordig moet namelijk alles in de cloud. Maar waarom?

Clouddiensten

Veel organisaties in Nederland stappen over naar de cloud. Maar waarom? De cloud is schaalbaar, veilig, beter met data en toekomstbestendig. Het is echter wel van belang dat cloud op de juiste manier wordt ingezet. Wil je data en applicaties in de public cloud gebruiken? Wil je nog kritische applicaties op locatie blijven gebruiken

2ICT heeft veel ervaring met het op de juiste wijze toepassen van cloud binnen organisaties. Wij helpen met het maken van de juiste keuze, de migratie naar de nieuwe IT omgeving en ook het beheer van je cloud omgeving

Microsoft 365

Microsoft 365

Met Microsoft 365 beschikt iedereen in je organisatie over de Office programma’s van Microsoft. De applicaties zijn makkelijk in beheer en altijd up-to-date. Je kan altijd en overal aan je documenten werken. Je kunt Microsoft 365 installeren op zowel je smartphone, tablet als je pc. Al je Office programma’s, e-mail en agenda zijn vanaf deze apparaten te bereiken. Een ander voordeel is dat Microsoft 365 vertrouwd is. Omdat je weet hoe deze programma’s werken, kan je gewoon aan de slag met je documenten.

Een ander groot voordeel is dat je betaalt per gebruiker. Je neemt met Microsoft 365 een abonnement af en dat kan je flexibel wijzigen. Ook worden de diensten van Microsoft 365 automatisch geüpdatet. Zo werk je altijd met de meest recente versies.

IT servicedesk

Online Samenwerken

Samenwerken met iedereen, altijd en overal wordt steeds belangrijker. Uitdagingen liggen in onze veranderde werkpatronen en -stijlen. De grens tussen zakelijk en privé vervaagd. Er wordt steeds vaker samengewerkt met gebruikers van binnen en buiten de eigen organisatie. Wie heeft toegang tot welke informatie en applicaties? Het is een uitdaging om de balans te vinden tussen gastvrijheid, open samenwerking en veiligheid.

In de praktijk blijkt dat veel medewerkers minder digitaal vaardig zijn dan ondernemers denken. Voor een geslaagde adoptie van nieuwe technologie is het noodzakelijk om de gebruikers op een efficiënte manier te begeleiden. Of het nu gaat om een overstap naar Microsoft Office 365, de introductie van tablets of het invoeren van tijd- en plaatsonafhankelijk werken.

Windows Virtual Desktop

Windows Virtual Desktop

Dit is dé cloud werkplek voor het MKB. Een moderne en gebruiksvriendelijke werkplek. Onze cloud werkplek is snel, flexibel en je hebt direct overal mobiele toegang. Met de nieuwste samenwerkingsmogelijkheden zijn je medewerkers maximaal productief. De 2ICT cloud werkplek is uiterst betrouwbaar, veilig en uitgerust met de nieuwste cloud beveiligingstechnologieën van Microsoft.

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het Internet probleemloos verbinding met je veilige, digitale cloud werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale IT-omgeving. Daarnaast bespaar je energiekosten en is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Je bent altijd up-to-date en kunt gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten.Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen wij dit snel realiseren. De kosten voor de migratie hangen af van het aantal gebruikers, de hoeveelheid data, en het aantal bedrijfsapplicaties.

(Hybride) Cloud

(Hybride) Cloud

Welke cloud is voor jou als ondernemer nu de beste oplossing om een moderne en gebruiksvriendelijke werkplek te realiseren? Moet je wel of niet migreren naar de cloud? Hoe kan ik de migratie naar de cloud het beste uitvoeren? Allemaal onderwerpen waar wij dagelijks mee te maken hebben.

Wij hebben inmiddels diverse organisaties geholpen met de keuze voor een cloud oplossing. Aandachtspunten hierbij zijn betrouwbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid. Maar ook de keuze tussen alle systemen in de cloud of toch nog gebruik maken van systemen op locatie en een hybride cloud toe passen. Door het begrijpen van jouw bedrijfsprocessen kunnen we de best mogelijke oplossing implementeren.

Succesvolle cloudmigratie

Overstappen van IT dienstverlener doe je niet zomaar. Waarom zou je dan zaken gaan doen met 2ICT? Simpel. Wij kennen jou en we kennen jouw business. We staan dicht op de ondernemer en denken als een ondernemer. Bij ons geen oversized oplossingen, maar een weldoordachte IT strategie, passend bij jouw organisatie en jouw ambities. 2ICT is een full service provider van IT beheer diensten. Bij alles wat wij doen staat één doel centraal: alle zorgen rond IT beheer voor jou wegnemen.

Succesverhalen

Wij houden van een goed verhaal en wie vertelt ze nou beter dan u? Bekijk hier een aantal succesverhalen van onze klanten.

“2ICT handelt proactief"

Advanced Performance Parts

“Ik zit bij de juiste club!”

Berry van Thiel - Van Thiel Transport

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming privacybeleid*