Veel organisaties in Nederland stappen over naar de cloud. Maar waarom? De cloud is schaalbaar, veilig, beter met data en toekomstbestendig. Het is echter wel van belang dat cloud op de juiste manier wordt ingezet. Wil je data en applicaties in de public cloud gebruiken? Wil je nog kritische applicaties ook nog op locatie blijven gebruiken? Wij helpen jou om de beste keuze te maken.

2ICT heeft veel ervaring met het op de juiste wijze toepassen van cloud binnen organisaties. Wij helpen met het maken van de juiste keuze, de migratie naar de nieuwe IT omgeving en ook het beheer van je cloud-omgeving

2ICT-Cloud-Microsoft365

Microsoft 365

Met Microsoft 365 beschikt iedereen in je organisatie over de Office-programma’s van Microsoft. De applicaties zijn makkelijk in beheer en altijd up-to-date. Je kan op deze manier altijd en overal aan je documenten werken. Je kunt Microsoft 365 installeren op zowel je smartphone, tablet als je pc. Al je Office-programma’s, e-mail en agenda zijn vanaf deze apparaten te bereiken. Een ander voordeel is dat Microsoft 365 vertrouwd en veilig is. Omdat je weet hoe deze programma’s werken, kan je gewoon aan de slag met je documenten. Ook een wezenlijk pluspunt? Voor Microsoft 365 betaal je per gebruiker. Met Microsoft 365 neem je een abonnement af, dat ook gemakkelijk en flexibel gewijzigd kan worden. De diensten van Microsoft 365 worden automatisch geüpdatet. Zo werk je altijd met de meest recente versies.

Lees meer
2ICT-Onlinesamenwerken

Online samenwerken

Samenwerken met iedereen, altijd en overal wordt steeds belangrijker. Uitdagingen liggen in onze veranderde werkpatronen en -stijlen. De grens tussen zakelijk en privé vervaagt. Er wordt steeds vaker samengewerkt met gebruikers van binnen en buiten de eigen organisatie. Wie heeft toegang tot welke informatie en applicaties? Het is een uitdaging om de balans te vinden tussen gastvrijheid, open samenwerking en veiligheid. In de praktijk blijkt dat veel medewerkers minder digitaal vaardig zijn dan ondernemers denken. Voor een geslaagde adoptie van nieuwe technologie is het noodzakelijk om de gebruikers op een efficiënte manier te begeleiden. Of het nu gaat om een overstap naar Microsoft Office 365, de introductie en implementatie van nieuwe tablets of het invoeren van tijd- en plaatsonafhankelijk werken; 2ICT helpt.

Lees meer
2ICT-Cloud-WindowsvirtualDesktop

Windows Virtual Desktop

Windows Virtual Desktop is dé cloud-werkplek voor het mkb. Een moderne en gebruiksvriendelijke werkplek. Onze cloud-werkplek is snel, flexibel en je hebt direct overal mobiele toegang. Met de nieuwste samenwerkingsmogelijkheden zijn je medewerkers maximaal productief. De 2ICT cloud-werkplek is uiterst betrouwbaar, veilig en uitgerust met de nieuwste cloud-beveiligingstechnologieën van Microsoft. Met je eigen (mobiele) apparaat maak je via internet overal probleemloos verbinding met je veilige, digitale cloud-werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale it-omgeving. Daarnaast bespaar je energiekosten en is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Je bent altijd up-to-date en kunt gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten. Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen wij dit snel realiseren. De kosten voor de migratie hangen af van het aantal gebruikers, de hoeveelheid data, en het aantal bedrijfsapplicaties. Meer weten? Klik hieronder of lees hier over onze 2ICT Unlimited-aanpak.

Lees meer
2ICT-2ICT Managed Security-Upload

(Hybride) cloud

Welke cloud is voor jou als ondernemer nu de beste oplossing om een moderne en gebruiksvriendelijke werkplek te realiseren? Moet je wel of niet migreren naar de cloud? Hoe kan ik de migratie naar de cloud het beste uitvoeren? Allemaal onderwerpen waar wij dagelijks mee te maken hebben. Neem contact op met 2ICT en we zijn je graag van dienst. Wij hebben inmiddels diverse organisaties geholpen met de keuze voor een cloud-oplossing. Aandachtspunten hierbij zijn betrouwbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid. Maar ook de keuze tussen alle systemen in de cloud of toch nog gebruik maken van systemen op locatie en dus een hybride cloud toe te passen. Door het begrijpen van jouw bedrijfsprocessen kunnen we de best mogelijke oplossing implementeren.

Lees meer

ICT is continu in beweging — Wij helpen je, met betrouwbare service

2ICT is er voor iedere organisatie die behoefte heeft aan betrouwbare ICT die overal beschikbaar is, veilig is, en op een eenvoudige manier wordt aangeboden.

Succesvolle cloudmigratie

Overstappen van IT dienstverlener doe je niet zomaar. Waarom zou je dan zaken gaan doen met 2ICT? Simpel. Wij kennen jou en we kennen jouw business. We staan naast jou als ondernemer en denken ook als een ondernemer. Bij ons geen oversized-oplossingen. Wij komen met een weldoordachte it-strategie die past bij jouw organisatie en jouw ambities.

2ICT is een full service ICT bedrijf. Bij alles wat wij doen staat één doel centraal: al jouw zorgen rondom dat IT beheer wegnemen.

Wij houden van een goed verhaal en wie vertelt ze nou beter dan jij? Een aantal succesverhalen van onze klanten

Lees alle klantverhalen
A.Vogel-Logo

A.Vogel

“Vertrouwen, kwaliteit en nauwkeurig werken zijn voor ons zeer belangrijk.”

Lees het hele verhaal
spectral

Spectral

“Spectral is één van de eerste klanten van 2ICT!”

Lees het hele verhaal