Windows Virtual Desktop

De digitale werkplek voor het MKB

Windows Virtual Desktop: jouw digitale werkplek

De Windows Virtual Desktop is dé digitale werkplek voor mkb’ers. Het is een moderne en gebruiksvriendelijke werkplek.

De digitale werkplek (Microsoft Azure) is snel, flexibel en je hebt direct overal mobiele toegang. Met deze nieuwste samenwerkingsmogelijkheden zijn je medewerkers maximaal productief.

De 2ICT digitale werkplek is uiterst betrouwbaar, veilig en uitgerust met de nieuwste cloud beveiligingstechnologieën van Microsoft.

Waarom een digitale werkplek?

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het Internet probleemloos verbinding met je veilige, digitale cloud-werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale it-omgeving.

Verder bespaar je op deze manier energiekosten én is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Door gebruik te maken van de Windows Virtual Desktop ben je altijd up-to-date en kun je steeds gebruik blijven maken van de nieuwste functionaliteiten.

2ICT helpt met de migratie

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen wij dit snel realiseren. De kosten voor de migratie hangen af van het aantal gebruikers, de hoeveelheid data en het aantal bedrijfsapplicaties.

Meer weten? We inventariseren of ontzorgen graag!

“Wij komen graag bij u langs
om samen te kijken naar de
mogelijkheden van Azure Virtual Desktop”

Veilige cloud werkplek

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het Internet probleemloos verbinding met je veilige digitale cloud werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale IT-omgeving. Daarnaast bespaar je energiekosten en is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Je bent altijd up-to-date en kunt gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten.

Door selfservice mogelijkheden heb je volledige controle. Denk aan een selfservice portal, waarin je veel voorkomende IT zaken makkelijk regelt. Je krijgt met cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hiermee beheers je ook applicatie licentiekosten.

2ICT Unlimited

2ICT

Onze servicedesk medewerkers spreken de taal van onze klanten, zodat vragen, problemen en/of andere zaken snel kunnen worden opgelost. Vaste contactpersonen per organisatie zorgen ervoor dat wij op de hoogte zijn van alle IT componenten binnen het bedrijf. Wij stellen ons servicedesk registratiesysteem beschikbaar aan onze klanten. Ook kunnen wij de volledige servicedesk overnemen.

IT beheer uitbesteden

UNLIMITED betekent ook: geen opstartkosten

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren. De kosten voor de migratie naar 2ICT zijn voor onze rekening.

Voorbeeld: Een MKB bedrijf met 18 werknemers die gebruik maken van Exact Online, Microsoft Office en voorzien is van Windows 10/11 werkplekken is met 1 dag over op onze veilige cloud werkplek.

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

"*" geeft vereiste velden aan