(Hybride) Cloud

Welk cloud is voor jouw organisatie de beste keuze?

Cloud keuze

Welke cloud is voor jou als ondernemer nu de beste oplossing om een moderne en gebruiksvriendelijke werkplek te realiseren? Moet je wel of niet migreren naar de cloud? Hoe kan ik de migratie naar de cloud het beste uitvoeren? Allemaal onderwerpen waar wij dagelijks mee te maken hebben.

2ICT aanpak

Wij hebben inmiddels diverse organisaties geholpen met de keuze voor een cloud oplossing. Aandachtspunten hierbij zijn betrouwbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid. Maar ook de keuze tussen alle systemen in de cloud of toch nog gebruik maken van systemen op locatie en een hybride cloud toe passen. Door het begrijpen van jouw bedrijfsprocessen kunnen we de best mogelijke oplossing implementeren.

“Wij komen graag bij u langs
om samen de juiste keuze
voor de cloud te maken”

Veilige cloud werkplek

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het Internet probleemloos verbinding met je veilige digitale cloud werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale IT-omgeving. Daarnaast bespaar je energiekosten en is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Je bent altijd up-to-date en kunt gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten.

Door selfservice mogelijkheden heb je volledige controle. Denk aan een selfservice portal, waarin je veel voorkomende IT zaken makkelijk regelt. Je krijgt met cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hiermee beheers je ook applicatie licentiekosten.

2ICT Unlimited

2ICT

Onze servicedesk medewerkers spreken de taal van onze klanten, zodat vragen, problemen en/of andere zaken snel kunnen worden opgelost. Vaste contactpersonen per organisatie zorgen ervoor dat wij op de hoogte zijn van alle IT componenten binnen het bedrijf. Wij stellen ons servicedesk registratiesysteem beschikbaar aan onze klanten. Ook kunnen wij de volledige servicedesk overnemen.

IT beheer uitbesteden

UNLIMITED betekent ook: geen opstartkosten

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren. De kosten voor de migratie naar 2ICT zijn voor onze rekening.

Voorbeeld: Een MKB bedrijf met 18 werknemers die gebruik maken van Exact Online, Microsoft Office en voorzien is van Windows 10/11 werkplekken is met 1 dag over op onze veilige cloud werkplek.

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming privacybeleid*