Door het gebruik van Microsoft 365 beschikt iedereen in jouw organisatie online over de Microsoft Office-programma’s. De applicaties zijn makkelijk te beheren en altijd up-to-date. Iedereen kan altijd en overal aan zijn of haar documenten werken.

Je kunt Microsoft 365 installeren op zowel je smartphone, tablet als je pc. Al jouw Microsoft Office-programma’s, e-mail en agenda zijn vanaf deze apparaten te bereiken. Microsoft 365 is voor veel gebruikers vertrouwd en gebruikersvriendelijk. Je kunt zonder problemen aan de slag met de documenten.

Een ander groot voordeel is dat je betaalt per gebruiker. Je neemt met Microsoft 365 een abonnement af en kunt dat flexibel wijzigen. De diensten worden automatisch geüpdatet. Zo werk je altijd met de meest recente versies.

2ICT-Cloud-Microsoft365

Met Microsoft Office, e-mail en je agenda binnen handbereik, heb je altijd toegang tot je werk, waar je ook bent.

2ICT-Microsoft365-Migratie

2ICT en Microsoft 365

Wil je meer weten over de veelzijdigheid van Microsoft Office 365? Heb je vragen over migraties, implementaties of over het maken van een business case? 2ICT verkent graag samen met je de mogelijkheden. We kunnen inmiddels bouwen op een lange lijst van implementaties en migraties. Die ervaring en best practices stellen we graag tot je beschikking.

2ICT-Online-Document-Delen-samenwerken

Waarom online samenwerken?

Waarom wil iemand eigenlijk online samenwerken? Altijd en overal met elkaar in contact zijn wordt steeds belangrijker. In steeds veranderende werkpatronen en -stijlen liggen dus uitdagingen. Er wordt steeds vaker samengewerkt met gebruikers buiten de eigen organisatie. Daarbij vervaagt de grens tussen zakelijk en privé. Het is dus een uitdaging om de balans te vinden tussen gastvrijheid, open samenwerking en veiligheid. De centrale belangrijke vraag over it-beheer is dan ook: wie heeft toegang tot welke informatie en applicaties?

Wil je overstappen naar Microsoft 365?

Wij staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze en de naadloze implementatie van Microsoft 365.

2ICT-Praktijk-Microsoft365

De praktijk

In de praktijk blijkt dat veel medewerkers minder digitaal vaardig zijn dan ondernemers denken. Voor een geslaagde adoptie van nieuwe technologie is het noodzakelijk om de gebruikers op een efficiënte manier te begeleiden. Of het nu gaat om een overstap naar Microsoft Office 365, de introductie van tablets of het invoeren van tijd- en plaatsonafhankelijk werken.

2ICT-Microsoft Teams

Microsoft Teams

Hoe zorg je ervoor dat de verschillende onderdelen van Office 365 goed samenwerken?  Neem Microsoft Teams als voorbeeld. Het is eenvoudig om hier gebruik van te maken. Maar hoe maak je er nu optimaal gebruik van? Het is in dit geval belangrijk om niet het overzicht kwijt te raken. Microsoft Teams biedt vele mogelijkheden.

Om echt effectief samen te werken, is het belangrijk dat de medewerkers van jouw organisatie de mogelijkheden van Microsoft Teams leren kennen. Hiervoor geven wij workshops aan medewerkers of key personen binnen je organisatie waarin de best practices en tips worden uitgelegd. Hiermee bespaar je tijd en energie en wordt de productiviteit verhoogd.

De kundige medewerkers van het veelzijdige ict-bedrijf 2ICT leren jou graag de fijne kneepjes van Microsoft Teams.

Twijfel je of wil je advies? Vul onderstaand formulier in, dan lopen het we samen even door. Of neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Neem contact met ons op

Privacybeleid(Vereist)