Microsoft 365

Wij helpen je met de juiste keuze en implementatie van Microsoft 365

Microsoft 365

Met Microsoft 365 beschikt iedereen in je organisatie over de Office programma’s van Microsoft. De applicaties zijn makkelijk in beheer en altijd up-to-date. Je kan altijd en overal aan je documenten werken. Je kunt Microsoft 365 installeren op zowel je smartphone, tablet als je pc. Al je Office programma’s, e-mail en agenda zijn vanaf deze apparaten te bereiken.

Enkele voordelen Microsoft 365

Microsoft 365 is vertrouwd voor veel gebruikers. Omdat je weet hoe deze programma’s werken, kan je gewoon aan de slag met je documenten. Een ander groot voordeel is dat je betaalt per gebruiker. Je neemt met Microsoft 365 een abonnement af en dat kan je flexibel wijzigen. Ook worden de diensten van Microsoft 365 automatisch geüpdatet. Zo werk je altijd met de meest recente versies.

2ICT en Microsoft 365

Wil je meer weten over de veelzijdigheid van Office 365? Heb je vragen over migraties, implementaties of het maken van een business case? 2ICT verkent graag samen met je de mogelijkheden. We kunnen inmiddels bouwen op een lange lijst van implementaties en migraties. Die ervaring en best practices stellen we graag tot je beschikking.

“Wij komen graag bij u langs
om de mogelijkheden van Microsoft 365
te bespreken”

Veilige cloud werkplek

Veiliger dan je ooit zou denken

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het Internet probleemloos verbinding met je veilige digitale cloud werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale IT-omgeving. Daarnaast bespaar je energiekosten en is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Je bent altijd up-to-date en kunt gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten.

Door selfservice mogelijkheden heb je volledige controle. Denk aan een selfservice portal, waarin je veel voorkomende IT zaken makkelijk regelt. Je krijgt met cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hiermee beheers je ook applicatie licentiekosten.

2ICT Unlimited
IT beheer uitbesteden

Binnen één dag een cloud werkplek

Geregeld binnen 24 uur

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren. De kosten voor de migratie hangen af van het aantal gebruikers, de hoeveelheid data, en het aantal bedrijfsapplicaties.

Voorbeeld: Een MKB bedrijf met 8 werknemers die gebruik maakt van Exact Online, Microsoft Office en voorzien is van Windows 10 werkplekken is met 1 dag over op onze veilige cloud werkplek.

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

Toestemming privacybeleid*