Online samenwerken

Wij zorgen dat online samenwerken voor jouw organisatie werkt.

Waarom online samenwerken?

Samenwerken met iedereen, altijd en overal wordt steeds belangrijker. Uitdagingen liggen in onze veranderde werkpatronen en -stijlen. De grens tussen zakelijk en privé vervaagd. Er wordt steeds vaker samengewerkt met gebruikers van binnen en buiten de eigen organisatie. Wie heeft toegang tot welke informatie en applicaties? Het is een uitdaging om de balans te vinden tussen gastvrijheid, open samenwerking en veiligheid.

De praktijk

In de praktijk blijkt dat veel medewerkers minder digitaal vaardig zijn dan ondernemers denken. Voor een geslaagde adoptie van nieuwe technologie is het noodzakelijk om de gebruikers op een efficiënte manier te begeleiden. Of het nu gaat om een overstap naar Microsoft Office 365, de introductie van tablets of het invoeren van tijd- en plaatsonafhankelijk werken.

“Wij komen graag bij u langs
om online samenwerken voor
u in te richten”

Hoe werk je optimaal samen met Microsoft Teams? Het is eenvoudig om gebruik te maken van Microsoft Teams, echter hoe maak je nu optimaal gebruik van Microsoft Teams? Hoe zorg je ervoor dat de verschillende onderdelen van Office 365 goed samenwerken met Microsoft Teams? Het is belangrijk om niet het overzicht kwijt te raken in alle mogelijkheden die Microsoft Teams biedt.

Om echt effectief samen te werken, is het belangrijk dat de medewerkers van jouw organisatie de mogelijkheden van Microsoft Teams leren kennen. Hiervoor geven wij workshops aan medewerkers of key personen binnen je organisatie waarin de best practices en tips worden uitgelegd. Hiermee bespaar je tijd en energie en wordt de productiviteit verhoogd. Wij leren je graag de fijne kneepjes van Microsoft Teams.

IT servicedesk

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

"*" geeft vereiste velden aan