De Windows Virtual Desktop is dé digitale werkplek voor mkb’ers. Het is een moderne en gebruiksvriendelijke werkplek.

De digitale werkplek (Microsoft Azure) is snel, flexibel en je hebt direct overal mobiele toegang. Met deze nieuwste samenwerkingsmogelijkheden zijn je medewerkers maximaal productief.

De 2ICT digitale werkplek is uiterst betrouwbaar, veilig en uitgerust met de nieuwste cloud beveiligingstechnologieën van Microsoft.

2ICT-Cloud-WindowsvirtualDesktop

Een virtuele werkplek die je overal mee naartoe kunt nemen - dat is de kracht van Windows Virtual Desktop

2ICT-Digitale werkplek

Waarom een digitale werkplek?

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het internet probleemloos verbinding met je veilige, digitale cloud-werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale it-omgeving.

Verder bespaar je op deze manier energiekosten én is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Door gebruik te maken van de Windows Virtual Desktop ben je altijd up-to-date en kun je steeds gebruik blijven maken van de nieuwste functionaliteiten.

2ICT-ITsecurity-Managed Detection and Response

2ICT helpt met de migratie

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen wij dit snel realiseren. De kosten voor de migratie hangen af van het aantal gebruikers, de hoeveelheid data en het aantal bedrijfsapplicaties.

Meer weten? We inventariseren of ontzorgen graag!

ICT is continu in beweging — Wij helpen je, met een virtuele werkplek

2ICT is er voor iedere organisatie die behoefte heeft aan betrouwbare ICT die overal beschikbaar is, veilig is, en op een eenvoudige manier wordt aangeboden.

2ICT-Cloud-Back-up

Veilige cloud werkplek

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het internet probleemloos verbinding met je veilige digitale cloud werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale IT-omgeving. Daarnaast bespaar je energiekosten en is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Je bent altijd up-to-date en kunt gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten.

Door selfservice mogelijkheden heb je volledige controle. Denk aan een selfservice portal, waarin je veel voorkomende IT zaken makkelijk regelt. Je krijgt met cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hiermee beheers je ook applicatie licentiekosten.

2ICT-Microsoft365-Migratie

UNLIMITED betekent ook: geen opstartkosten

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren. De kosten voor de migratie naar 2ICT zijn voor onze rekening.

Voorbeeld: Een MKB bedrijf met 18 werknemers die gebruik maken van Exact Online, Microsoft Office en voorzien is van Windows 10/11 werkplekken is met 1 dag over op onze veilige cloud werkplek.

Twijfel je of wil je advies? Vul onderstaand formulier in, dan lopen het we samen even door. Of neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Neem contact met ons op

Privacybeleid(Vereist)