2ict september 2023

“Ik kende Marcel Langevoort van onze tijd bij Compello. Daarom heb ik bij 2ICT gesolliciteerd. Ik zag dat dit bedrijf binnen de ICT-wereld aan het groeien is. Ik zag ook dat het een hechte groep mensen was. Daar wilde ik wel bijhoren.”

“Ik zie het als een fantastische uitdaging om deel uit te maken van een organisatie zoals 2ICT. Met mijn ervaring hoop ik bij te dragen aan het succes van dit bedrijf.”

“Ik ben senior engineer bij 2ICT. Wat ik doe? Ik ben verantwoordelijk voor het afhandelen van complexe en uitdagende tickets. Verder voer ik migratiewerkzaamheden uit voor onze opdrachtgevers en geef ik mijn collega’s technische begeleiding en ondersteuning.”

“Ook ben ik projectmanager voor enkele lopende projecten en ondersteun ik onze pre-sales afdeling waar nodig. Geen dag is hetzelfde.”

“Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn werk en met de diverse taken die ik binnen 2ICT mag uitvoeren. Mijn persoonlijke ambitie? Ik hoop door te groeien naar de rol van projectmanager waarbij ik projecten van begin tot eind begeleid. De primaire focus daarbij? Zorgen dat de klant tevreden is met het opgeleverde project.”