24 / 7 Alarm over IP

Koppel uw inbraakbeveiliging aan onze 247 Services App

Wel eens terug naar kantoor moeten rijden omdat u bent vergeten het alarm in te schakelen? Opgeschrikt door weer een vals alarm? Kan dat niet anders? Vanaf 1 januari 2017 is er een alternatief: 2ICT 24/7 App.

2ICT zorgt er voor dat u aan het eind van de werkdag de zaken met een gerust gevoel achter u kunt laten, wij houden alles scherp voor u in de gaten. Dit bent u van ons gewend voor uw telefonie en uw automatisering, vanaf 1 januari 2017 voeren we ook een nieuwe lijn van diensten gericht op de bewaking van uw persoonlijke eigendommen. Dit doen we door uw traditionele beveiligingssysteem via IP te koppelen aan onze PAC (Particuliere Alarm Centrale) over uw bestaande glasvezel / DSL verbinding.

Hiermee creëren we een nieuwe laag diensten op ‘oude’ infrastructuur. Denk hierbij aan koppeling aan Domotica, alarm in/uitschakelen via een App. En uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar onder de hoede van onze partner RoutIT in handen van ervaren specialisten. Bij een melding schakelen ze niet alleen de hulpdiensten in, maar er gaat ook een signaal naar u en desgewenst een 2ICT engineer die u meteen ter zijde staat.

IP Connector

2ICT biedt u de mogelijkheid om eenvoudig en voordelig over te stappen van uw analoge alarmverbinding naar Alarm over IP (AoIP) door het plaatsen van een IP Converter.

Met de IP Converter wordt uw inbraaksysteem gekoppeld aan het modem van uw internetverbinding. Indien uw inbraakinstallatie alarm maakt, dan zorgt de IP Converter ervoor dat de melding direct via het internet bij de alarmcentrale van RoutIT uitkomt. Onze alarmcentrale verwerkt de melding en schakelt waar nodig hulpdiensten in.

 

Waarom overstappen op de 2ICT IP Converter?

  • Snellere verbinding van het alarmsysteem met de RoutIT alarmcentrale
  • Directe besparing op abonnementskosten van KPN (€24 per maand/288 per jaar!)
  • Een ongestoorde alarmdoormelding door een GPRS back-up verbinding:
    • alarmdoormelding is gegarandeerd bij eventuele internetuitval
  • Kan zowel inbraak- als brandpanelen gecertificeerd via één verbinding doormelden
  • 3 jaar garantie en gratis vervanging indien defect
  • Verschaft u toegang tot de 247Alarm diensten (zie onder).

Bent u ook toe aan een slim Alarm?