Back-up as a service

Back-up a la carte

Een eenvoudige en snelle backup is te realiseren met behulp van een externe schijf, maar de vraag is altijd: Hoe recent is die backup? De zwakste schakel bent u, de gebruiker.
De perfecte backup bestaat eigenlijk niet, maar er zijn wel een aantal kenmerken te benoemen waar een backup aan zou moeten voldoen om dat te benaderen.
Een bijna perfecte backup voldoet aan de volgende eisen:

  • Wordt niet thuis of op kantoor opgeslagen, maar in een beveiligde locatie op afstand.
  • Bevat altijd alle gegevens die u heeft geselecteerd.
  • Wordt automatisch gemaakt, zonder de bedrijfsprocessen te verstoren.
  • Is altijd zo recent mogelijk.
  • Bevat altijd meerdere kopieën van uw gegevens, zodat u terug kunt gaan in de tijd.
  • Is altijd direct beschikbaar wanneer u hem nodig heeft.
  • Maakt het herstellen van gegevens snel en eenvoudig.
  • Kost minimale inspanningen van de systeembeheerder en de gebruiker.
  • Heeft een aantrekkelijk prijskaartje en minimale operationele kosten.

Hieronder duiden we de verschillende back-up mogelijkheden.

U hebt niets aan back-ups als u ze niet kunt herstellen.

Wees verzekerd van bedrijfscontinuïteit met de StorageCraft Recovery Solution. Beveilig systemen en gegevens en zorg voor gemoedsrust met onze bewezen effectieve opties voor back-ups en herstel. Of u nu een fysieke of virtuele Windows- of Linux-omgeving gebruikt… wij bieden wat u zoekt.

Image replicatie

Een goede back-up is altijd versleuteld beschikbaar op een plek buiten uw bedrijfspand. Daarom bieden we u de mogelijkheid de snapshots realtime te repliceren naar ons datacenter in Harderwijk. Zo staat uw data altijd op twee plaatsen; op uw NAS en bij 2ICT.

Wilt u bij uitval direct op een ander (nieuw) werkstation verder kunnen werken? Kies dan voor snapshot level back-up van Storagecraft. Hiermee zetten we de image van een paar uur geleden terug op nieuwe hardware. Zorgt u wel dat deze hardware voorradig is.

Iaso Back-up

Iaso is een leading vendor in betrouwbare werkplek back-up.

Met de online backup wordt iedere dag de data versleuteld op een externe server binnen Europa geplaatst. Door de versleuteling bent u de enige die daar toegang tot heeft. Iaso is de grootste leverancier van online backup in Nederland en komen uit onafhankelijke testen als zeer goed naar voren.

Gratis software

Bij 2ICT betaalt alleen voor wat u werkelijk aan Gigabyte’s gebruikt. De professionle IASO back-up software voor werkstations en laptops kunt u onbeperkt gratis downloaden en gebruiken.

U kunt back-up software downloaden voor alle bekende merken besturingssystemen, zoals Microsoft, Apple en Linux. Installeren en configureren van de IASO back-up software is eenvoudig, maar we doen dit desgewenst ook kosteloos op afstand als u er niet uitkomt.

Hebben wij uw interesse gewekt?