Connectivity pakket

Een betrouwbare, snelle en veilige internetverbinding is onmisbaar geworden. Helemaal in een zakelijke omgeving. Want zonder een stabiele internetverbinding zou u zo maar omzet kunnen missen. Bovendien vereist het werken in de cloud, in welke vorm dan ook, een optimale verbinding. Connectivity draait niet alleen om de verbinding, maar om de hele keten: Router/Firewall, beveiligingsupdates, internetaansluiting, back-up verbinding, SPAM filter, firmware updates. Kortom: Connectivity as a Service. Alles op 1 factuur voor een vaste vergoeding per maand.

 

 

Connectivity pakket

Afgestemd op uw specifieke situatie nemen we in het Connectivity pakket het geheel aan onder andere internetverbindingen, firewalls routers, beveiligingen, maar ook WiFi-infrastructuur, SSL-certificaten, SPAM-filtering en wat nog meer op uw werkomgeving van toepassing is op. Hierdoor kunnen we voor een vast maandbedrag levering, installatie, onderhoud, beheer en incidentmanagement van dit belangrijke stuk van uw ITplatform volledig ontzorgd en helemaal op maat aanbieden. Van een eenvoudige oplossing voor thuis tot een complete, redundante omgeving voor op kantoor. Het Connectivity pakket wordt volledig afgestemd op uw wensen. Zo kan het Connectivity pakket onder andere het volgende omvatten:

Componenten

  • Firewall / Router / VPN connector /etc
  • Abonnementen op Beveiligingsupdates (IPS/Sandbox/IDS)
  • Snelle en betrouwbare internetaansluiting
  • Extra internetaansluiting als back-up (4G/xDSL/Wifi PTP)
  • Noodstroom voorziening
  • Alle beheer, onderhoud en incidentmanagement
  • Benodigde SLA’s / installatiekosten / cancel

Heeft u al een internetverbinding? Ook, of zelfs juíst dan, is het Connectivity pakket interessant voor u. Wij kunnen in veel gevallen de bestaande onderdelen namelijk in het Connectivity pakket opnemen en automatiseren.

+

Glasvezel & xDSL

Glasvezel is de meest betrouwbare en snelle manier van verbinden. Leverbaar als Fiber To The Home (FTTH), WEAS, NDIX en Breednet verbinding. In Basic of Business uitvoering, met of zonder SLA. Geen glasvezel beschikbaar? We leveren ook VDSL!

~

Veilig

Alle oplossingen die we leveren voldoen aan de hoogste beveiligingsmogelijkheden. Een verbinding is daar uiteraard ook onderdeel van. Denk aan SSL certificaat, schoon internet verkeer met categorie filtering en monitoring van ongewenste aanvallen op uw firewall.

Secundaire verbinding

Bent u afhankelijk van toegang van en naar internet, kies dan altijd voor een back-up verbinding, noodstroom voorziening en eventueel zelfs een WiFi straalzender als uitwijk.

Volledig beheer en updates

Bij volledig beheer hoort pro-actief ingrijpen. Dit garanderen wij door beveiligingsupdates en remote beheer op uw netwerk componenten. Remote beheer betekent dat we op afstand zeven dagen per week de werking van een aantal vitale punten checken, alsmede maandelijks aan de hand van een checklist. Door remote beheer worden eventuele problemen eerder gesignaleerd, het garandeert de beschikbaarheid van uw verbinding en eventuele calamiteiten worden vooraf opgemerkt.

Hebben wij uw interesse gewekt?