Office 365

Met Office 365 beschikt iedereen in uw organisatie over de vertrouwde productiviteitsprogramma’s. Hiermee kunnen ze op elk gewenst apparaat – van pc en Mac tot iOS-, Android- of Windows-toestel – gegevens maken en bewerken en deze in realtime met anderen delen. Apparaten bevatten volledige Office-toepassingen, voor zowel offline als online gebruik. De toepassingen zijn makkelijk in beheer en altijd up-to-date.

Overal toegang

Office 365 biedt veel mogelijkheden. Zoals werken op het apparaat van voorkeur, op elke gewenste locatie en tijd. Of eenvoudig bestanden delen, vergaderen en gesynchroniseerd blijven met collega’s. Office Online geeft vanuit elke browser toegang tot bestanden. Op Windows Phones, iPhone en Android-telefoons is er toegang met Office Mobile.

Meer tijd om werk te verzetten

Met Office 365 kan iedereen direct aan de slag – zonder tijd te verspillen aan installeren, bijwerken en synchroniseren. Dit gebeurt achter de schermen. Bestanden worden automatisch online opgeslagen, zodat iedereen werkt in de laatste versie. Zelfs onderweg.

Altijd actueel

Office 365 synchroniseert continu e-mail, agenda’s en contactpersonen, dus informatie is altijd actueel. Gedeelde agenda’s geven inzicht in de beschikbaarheid van collega’s, dat maakt plannen eenvoudig.

Uitwisselen met collega’s en online vergaderen

Collega’s raadplegen gaat heel makkelijk via chat. Lync of Skype. Office 365 laat direct zien of iemand beschikbaar is. Ook videovergaderen is eenvoudig en doeltreffend. Zo wordt alle tijd efficiënt benut – ook onderweg, op kantoor of op locatie.

Bestanden eenvoudig delen

Middels 2ICT FSS kunt u overal samen werken, met collega’s of met klanten.

Office 365 voor uw organisatie

Wilt u meer weten over de veelzijdigheid van Office 365? Heeft u vragen over migraties, implementatie of het maken van een business case? 2ICT verkent graag samen met u de mogelijkheden. We kunnen inmiddels bouwen op een lange lijst van implementaties en migraties. Die ervaring en best practices stellen we graag tot uw beschikking. In de volle breedte van de Office 365 Suite – van Exchange, Lync en SharePoint.

Office 365 zonder gedoe

Een van de key features van een cloud applicaties is dat het u dient te ontzorgen. Dit geldt voor Office365 natuurlijk ook. Het is een prachtige en voordelige set tooling waarmee iedere organisatie van groot tot klein in haar backoffice kan voorzien. Maar het beheer van de dienst kan complex en tijdrovend zijn, zeker als u daarvoor niet getraind bent.

2ICT biedt u de mogelijkheid dit beheer door gecertificeerde helpdesk medewerkers uit te laten voeren. Een mailtje met de uit te voeren zaken volstaat, wij leveren snel aan u op.

Office 365 zoals het bedoeld is

Met de 2ICT Office 365 All in bundel levert 2ICT u naast de licentie ook helpdesk & remote support voor eindgebruikers tegen een scherp voorspelbaar maandtarief. Uw collega’s kunnen werken waar ze willen en zijn niet langer van collega’s of de Microsoft ticketing service afhankelijk voor doorgang van het primaire proces; ze worden geholpen door de 2ICT servicedesk.

Office 365 voor de zelfredzame beheerder

U bent zelf in staat het portal te beheren, en gebruikers kunnen u bellen als er problemen zijn. U kunt middels de strippenkaart terugvallen op de hulp van 2ICT.

2ICT is uw Office365 partner

  • Vrijblijvend advies over versies, migratie en inrichting
  • Migratie van bestaande e-mail en documenten
  • Installatie/inrichting van Office 365 op alle (mobiele) apparaten
  • Proactief beheer van de Office 365 omgeving
  • Helpdesk bij directe vragen of problemen

Klaar om aan de slag te gaan met Office 365?