ICT Strippenkaart

Tijdig en adequaat van ICT ondersteuning verzekerd zijn is geen vanzelfsprekendheid. Onze collega’s zitten altijd voor u klaar, maar we vragen hiervoor ook een stukje loyaliteit van u. Hiervoor introduceren we een oude bekende: de 2ICT strippenkaart. U kiest uw korting, de houdbaarheid en de grootte van de strippenkaart. U kunt hieruit ook kleine hard-&software aanschaffingen bekostigen.

Flexibele ondersteuning voor uw organisatie

Heeft uw organisatie regelmatig behoefte aan ondersteuning (remote of op locatie), maar wilt u geen vast aantal uren per maand afnemen? Kies dan voor de 2ICT strippenkaart. U kunt deze ook inzetten als aanvulling op andere 2ICT diensten.

Profiteer van het gereduceerde tarief

Met de strippenkaart neemt u een vooraf vastgesteld aantal uren af tegen een gereduceerd tarief. De strippenkaart is onbeperkt houdbaar. Heeft u uw tegoed voor 80% besteed, dan doen we u een aantrekkelijk aanbod voor een nieuwe strippenkaart.

Gratis AntiVirus!

Voor wat hoort wat. U krijgt van ons een gratis BitDefender Antivirus pakket, een remote control mogelijkheid en bewaking van de schijfruimte op uw PC.

Voordelen op een rijtje:

  • Afrekenen per kwartier in plaats van per uur
  • Korting op het uurtarief
  • Verzekerd van snelle hulp bij problemen
  • Toegang tot onze ServiceDesk

Hebben wij uw interesse gewekt?