Remote support

Directe ondersteuning

Het kan voorkomen dat je een probleem hebt met je werkplek waar je alleen niet uitkomt. In deze gevallen kun je contact opnemen met onze servicedesk. Wij kunnen jou in veel gevallen direct op afstand ondersteunen, met je meekijken en vervolgens het scherm overnemen om het probleem op te lossen.

Kosten

Heb je een beheer abonnement heeft is de ondersteuning zonder bijkomende kosten. Heb je dit niet, dan kun je wel meteen geholpen worden. Hiervoor hebben we een strippenkaart beschikbaar. Hiermee voorkomen we achteraf problemen met de betaling van onze diensten, en weet jij vooraf waar je aan toe bent.

Openingstijden Servicedesk

Onze servicedesk is op werkdagen van 8:00 tot 17:30 geopend. Buiten deze tijden kun je via e-mail je vraag stellen door een e-mail te sturen naar servicedesk@2ict.nl.

Support buiten kantoortijden

Je kunt ons buiten kantoortijden telefonisch bereiken en in geval van spoed kiezen voor #9. Dit geldt alleen voor hoge prioriteit storingen, die echt niet tot de volgende ochtend kunnen wachten. Met een BuitenKantoorTijden abonnement is de ondersteuning zelfs buiten kantoortijd bij de prijs inbegrepen, in alle andere gevallen wordt de tijd in rekening gebracht.

Meld jouw storing

6 + 3 =

Email (24x7)

Mail uw vraag naar: ServiceDesk@2ict.nl

Je ontvangt direct een bevestiging dat we de melding hebben ontvangen. We streven er naar jouw e-mail binnen 4 werkuren te behandelen, tenzij in ons SLA overeenkomst anders is overeengekomen.

Portaal (24x7)

Log in op ons portaal: Klik hier

Log in en krijg direct inzicht in de openstaande tickets, facturen en andere voor jou relevante zaken. Maak je melding aan en wij gaan er alles aan doen om binnen 4 uur voor je aan de slag te gaan.

Telefoon (kantoortijden)

Bel ons op telefoonnummer 0341-429724

Onze 1e-lijns support medewerker stelt jou 5 vragen om het probleem goed vast te leggen en we maken een ticket aan. We streven er naar deze melding binnen 4 uur te behandelen. We houden je op de hoogte via e-mail of telefonisch.

Bent u tevreden? Laat dan een beoordeling achter op Automatiseerder.nl. We verloten ieder kwartaal een Apple iPad onder de inzenders!

Ook zorgeloos werken?