Remote support

Directe ondersteuning

Het kan voorkomen dat u een probleem heeft met uw computersysteem waar u zelf niet uitkomt. In deze gevallen kunt u contact opnemen met onze servicedesk. Wij kunnen u in veel gevallen direct op afstand ondersteunen en met u meekijken om het probleem op te lossen.

Kosten

Indien u een remote support abonnement heeft is de ondersteuning zonder bijkomende kosten. Heeft u dat niet, dan betaalt u €95 exclusief BTW voor het eerste uur, en daarna per kwartier.

Openingstijden servicedesk

Onze servicedesk is op werkdagen van 8:00 tot 17:30 geopend. Buiten deze tijden kunt u via email een ticket aanmaken door een email te sturen naar servicedesk@2ict.nl.

Support buiten kantoortijden

U kunt ons buiten kantoortijden telefonisch bereiken en in geval van spoed kiezen voor #9. Heeft een passende SLA dan zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Meldingen per email zijn uiteraad altijd welkom, deze worden direct vastgelegd in een ticket en afhankelijk van uw SLA direct of de volgende dag opgepakt. Heeft u regelmatig behoefte aan ondersteuning buiten kantoortijden? Bij 2ICT kunt u een avond- en weekend support SLA afsluiten, neem hiervoor contact op via sales@2ict.nl

Email

Mail uw vraag naar: ServiceDesk@2ict.nl

U ontvangt direct een bevestiging dat we uw melding hebben ontvangen. We streven er naar uw email binnen 24 uur te behandelen, tenzij in ons SLA overeenkomst anders is overeengekomen.

w

WhatsApp

App uw vraag inclusief uw naam en bedrijfsnaam naar 0652372336

U ontvangt direct een bevestiging dat we uw melding hebben ontvangen. We streven er naar uw email binnen 24 uur te behandelen, tenzij in ons SLA overeenkomst anders is overeengekomen.

Telefoon

Bel ons op telefoonnummer 0341-429724

U ontvangt na het telefoongesprek een bevestiging dat we uw melding hebben ontvangen. We streven er naar uw melding of vraag binnen 24 uur te behandelen, tenzij in ons SLA overeenkomst anders is overeengekomen.

Bent u tevreden? Laat dan een beoordeling achter op Automatiseerder.nl. We verloten ieder kwartaal een iPad Air 2 onder de inzenders!

Hebben wij uw interesse gewekt?