De sokken van SOC 

De afgelopen tijd heeft 2ICT hard gewerkt aan het optuigen van een eigen Security Operations Center (SOC). Ons team van cybersecurity-experts kan de beveiliging van onze klanten bewaken en verbeteren.

Zo kan ons SOC cyberaanvallen detecteren, analyseren en bestrijden. Ook worden kwetsbaarheden in systemen en netwerken opgespoord en verholpen. Ons SOC wordt intern of extern opgezet. Dat is geheel afhankelijk van de behoeften en het budget van de organisatie. Ons SOC is kortom belangrijk voor organisaties die met gevoelige gegevens werken of aan strenge regelgeving moeten voldoen. Ons SOC kan uw organisatie helpen en ondersteunen. Interessant om te weten toch? Onze sokken zorgen voor uw comfort!  

Wonderwood-Fotografie-6

Terugblik op 2023: 2ICT heeft fundering gelegd van nieuw boekhoudkundig systeem

Genoeg over het Security Operations Center van 2ICT. We willen ook nog even stilstaan bij het afgelopen jaar. We hebben heel veel meters gemaakt om de fundering te leggen onder ons boekhoudkundige systeem. We weten dat die weg her en der best hobbelig was. Een aantal van onze relaties heeft daar overlast van ondervonden. Hierbij nogmaals onze verontschuldigingen daarvoor. We hebben eerst wellicht de verkeerde keuze gemaakt. Maar uiteindelijk heeft ons dat ook iets opgeleverd. Want als je heel goed weet wat je niet wilt, dan kom je er automatisch ook achter wat je wél wilt. Inmiddels kunnen we concluderen dat we de beste oplossing voor onze klanten hebben geïmplementeerd. Het systeem van 2ICT is snel, open en eerlijk. Alle data is volledig transparant. Hiermee zitten we écht op de huid van onze klanten. Net zoals een warme sok aan een voet. 

Wonderwood-Fotografie-12

Vooruitkijken naar 2024: wij bewegen met u mee

Voor het jaar 2024 belooft dat veel goeds. Niet alleen voor de groei van 2ICT, maar ook voor u. Want u bent er, als één van onze zeer gewaardeerde klanten/relaties, de oorzaak van dat wij als organisatie meer slagkracht kunnen bewerkstelligen. Daar heeft uw bedrijf ook wat aan. We willen u hierbij dus bedanken voor de fijne samenwerking en zijn u ook in 2024 graag van dienst. Op één staat uw kernproces en 2ICT zet it-beheer ook bij u direct daarna op 2. Want je kunt niet met twee voeten in één sok: 2ICT beweegt met u mee.