ICT bedrijf Apeldoorn

Betrouwbare ICT voor jouw bedrijf!

Op zoek naar een ICT-bedrijf in Apeldoorn en omgeving? 2ICT neemt al jouw ICT zorgen uit handen.
Wij ontzorgen jouw organisatie met betrouwbare ICT-oplossingen. Wij realiseren een veilige werkplek en ondersteunen jouw personeel als er vragen zijn, zodat de bedrijfsprocessen & continuïteit geen gevaar lopen. Wij adviseren van IT-beheer tot aan IT-security en Cloud-oplossingen. Kortom, het complete plaatje voor een succesvolle digitale transitie.

ICT diensten

Met onze diensten richten wij ons op IT beheer, IT security, IT advies en Cloud. Onze hoofdtaak is ontzorgen, wij hebben maar 1 doel: jouw bedrijf klaar maken voor de toekomst!

Icon_shield

Hoe is jouw ICT security geregeld?

Wat betekent cloud voor uw bedrijf ?

Laat ons uw ICT geheel ontzorgen

ICT-dienstverlener MKB

Eerlijk en transparant ICT-advies

Als regionaal ICT-bedrijf in de regio Apeldoorn, zorgen wij ervoor dat medewerkers van jouw organisatie hun werk effectief en veilig kunnen uitvoeren. Wij geloven dat je het beste geholpen bent met een duidelijke en transparante samenwerking. Veilige IT is van cruciaal belang om te zorgen dat jouw bedrijfsprocessen geen gevaar lopen. Je moet er niet aan denken dat bedrijfsgegevens op straat komen te liggen of dat jouw medewerker op een niet veilige link klikt. De gevolgen zijn dan niet te overzien, cybercriminelen deinzen nergens voor terug en gaan met jouw gegevens aan de haal. Wij denken met jou mee en kunnen jouw medewerkers een Security Awareness training geven, zodat ze een niet veilige link of Phishing mail kunnen herkennen. Naast IT Advies, kun je bij ons ook terecht voor IT Beheer, IT- security en Cloud-oplossingen.

2ICT Unlimited
IT beheer uitbesteden

ICT-beheer Apeldoorn

Wij zijn jouw ICT-partner in Apeldoorn

2ICT biedt ICT-oplossingen en ICT-diensten waarmee je er zeker van kunt zijn dat het professioneel gebeurt én dat je tijd bespaard. Samen gaan wij op zoek naar een op maat gesneden oplossing. Bij ons kan je terecht van 1 tot ca. 250 werkplekken, dus van ZZP’ers tot MKB-bedrijf. Geen uurtje factuurtje, maar een vast bedrag per maand en daar zit alles bij in. Denk hierbij aan veilig kunnen werken op elk apparaat, een Microsoft365 licentie, versleutelde back-ups maken, makkelijk printen. Ook staat er een team van servicegerichte en ervaren IT-professionals voor je klaar, bijna 24/7, om iedere vraag snel voor je op te lossen. Zodat jij je kan bezighouden met jouw kernactiviteiten en wij zorgen dat jouw bedrijfscontinuïteit geen gevaar loopt! Al meer dan 20 jaar ontzorgen wij bedrijven en doen wij waar we goed in zijn en waar ons hart ligt.

Succesverhalen

Wij houden van een goed verhaal en wie vertelt ze nou beter dan u? Bekijk hier een aantal succesverhalen van onze klanten.

“2ICT handelt proactief"

Advanced Performance Parts

“Ik zit bij de juiste club!”

Berry van Thiel - Van Thiel Transport

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

"*" geeft vereiste velden aan