Hoe kunnen we je helpen?

Security

2ICT-ITsecurity-Email

Hoe is jouw ICT security geregeld?

Lees meer

Cloud

2ICT-2ICT Managed Security-Upload

Wat betekent Cloud voor jouw bedrijf?

Lees meer

Beheer

2ICT-2ICT Unlimited-Overstappen

Laat ons jouw ICT geheel ontzorgen

Lees meer
2ICT-Service-Ontwikkeling – Beheerder

2ICT: betrouwbaar ICT bedrijf Apeldoorn – wij regelen IT beheer voor jou!

Op zoek naar een ICT-bedrijf in Apeldoorn en omstreken? 2ICT kan jouw IT beheer uit handen nemen. Al jouw ICT zorgen verdwijnen zo als sneeuw voor de zon.

Wij ontzorgen jouw organisatie en zijn daardoor een betrouwbaar Apeldoorns ICT bedrijf te noemen. Wij realiseren een veilige werkplek en ondersteunen jouw personeel als er vragen zijn. Dit ICT bedrijf in Apeldoorn zorgt ervoor dat jouw bedrijfsprocessen en continuïteit geen gevaar lopen. Wij adviseren van IT beheer tot aan cybersecurity en cloud-oplossingen. Kortom, het complete plaatje voor een succesvolle digitale transitie. Wij verzorgen volledige IT-oplossingen voor bedrijven in Apeldoorn.

2ICT-ITsecurity-ITbeheer

IT support Apeldoorn

Als regionaal ICT-bedrijf in de regio Apeldoorn, zorgen wij ervoor dat medewerkers van jouw organisatie hun werk effectief en veilig kunnen uitvoeren. Wij geloven dat je het beste geholpen bent met een duidelijke en transparante samenwerking. Veilige IT is van cruciaal belang om te zorgen dat jouw bedrijfsprocessen geen gevaar lopen. Je moet er niet aan denken dat bedrijfsgegevens op straat komen te liggen of dat jouw medewerker op een niet veilige link klikt? De gevolgen zijn dan niet te overzien, cybercriminelen deinzen nergens voor terug en gaan met jouw gegevens aan de haal. Wij staan voor de cybersecurity in Apeldoorn.

Wij denken met jou mee en geven jouw medewerkers desgewenst een Security Awareness-training. Zo kunnen al jouw werknemers phishing mails herkennen. Ook zullen ze niet snel meer op niet veilige link klikken. Naast IT advies, kun je bij ons ook terecht voor IT beheer, IT-security, cloud-oplossingen en back up-vraagstukken. Wij zijn in Apeldoorn ICT-experts.

ICT is continu in beweging — Wij helpen je, met betrouwbare service

2ICT is er voor iedere organisatie die behoefte heeft aan betrouwbare ICT die overal beschikbaar is, veilig is, en op een eenvoudige manier wordt aangeboden.

2ICT-ITbeheer-2ICT Unlimited

IT diensten Apeldoorn

2ICT biedt Apeldoorn IT oplossingen en ICT-diensten aan waarmee je er zeker van kunt zijn dat het professioneel gebeurt én dat het jou tijd bespaart. Samen gaan wij op zoek naar een op maat gesneden oplossing. Bij ons kan je terecht van 1 tot circa 250 werkplekken, dus van ZZP’ers tot MKB-bedrijf. Geen uurtje factuurtje, maar een vast bedrag per maand. Daar zitten alle IT diensten bij in. Denk hierbij aan veilig kunnen werken op elk apparaat, een Microsoft365 licentie, versleutelde back-ups maken, makkelijk printen.

Ook staat er een team van servicegerichte en ervaren IT-professionals in Apeldoorn voor je klaar. Iedere IT-vraag over netwerkbeheer Apeldoorn kunnen we oplossen. Wij staan 24/7 voor je klaar en lossen alle ICT-vragen snel voor je op. Zodat jij je kan bezighouden met jouw kernactiviteiten en wij zorgen dat jouw bedrijfscontinuïteit geen gevaar loopt. 2ICT ontzorgt bedrijven al meer dan 20 jaar. Wij doen waar we goed in zijn en waar ons hart ligt:  het regelen van ICT-oplossingen voor bedrijven in Apeldoorn.

Wij houden van een goed verhaal en wie vertelt ze nou beter dan jij? Een aantal succesverhalen van onze klanten

Lees alle klantverhalen
A.Vogel-Logo

A.Vogel

“Vertrouwen, kwaliteit en nauwkeurig werken zijn voor ons zeer belangrijk.”

Lees het hele verhaal
spectral

Spectral

“Spectral is één van de eerste klanten van 2ICT!”

Lees het hele verhaal
2ICT-ITadvies-ITroadmap

01 april

Het belang van een IT Roadmap

Lees meer
SecurityScan

01 maart

Hoe kan een Security Scan jouw bedrijf beschermen?

Lees meer
MFA

22 februari

Hoe veilig is MFA?

Lees meer

We zijn er trots op om samen te werken met de volgende merken