ICT bedrijf Deventer

Betrouwbare ICT voor jouw bedrijf!

Op zoek naar een ICT-bedrijf in Deventer en omgeving? 2ICT neemt al jouw ICT zorgen uit handen.
Wij ontzorgen jouw organisatie met betrouwbare ICT-oplossingen. Wij realiseren een veilige werkplek en ondersteunen jouw personeel als er vragen zijn, zodat de bedrijfsprocessen & continuïteit geen gevaar lopen. Wij adviseren van IT-beheer tot aan IT-security en Cloud-oplossingen. Kortom, het complete plaatje voor een succesvolle digitale transitie.

ICT diensten

Met onze diensten richten wij ons op IT beheer, IT security, IT advies en Cloud. Onze hoofdtaak is ontzorgen, wij hebben maar 1 doel: jouw bedrijf klaar maken voor de toekomst!

Icon_shield

Hoe is jouw ICT security geregeld?

Wat betekent cloud voor uw bedrijf ?

Laat ons uw ICT geheel ontzorgen

ICT-beheer Deventer

Voor totale ICT ontzorging

Laat je niet verrassen door issues op ICT-gebied. 2ICT helpt jouw organisatie om een veilige en betrouwbare ICT-omgeving te waarborgen. Effectief (snel) en veilig kunnen werken zijn de sleutelwoorden om de dagelijkse bedrijfsprocessen -en continuïteit geen gevaar te laten lopen. Je moet er niet aan denken dat een medewerker op een onveilige link klikt. Tegenwoordig deinzen cybercriminelen nergens meer voor terug, ze worden steeds slimmer en gebruiken geavanceerdere technieken, terwijl ook de aanvalsfrequentie toeneemt. Het is daarmee steeds meer de vraag wanneer je als bedrijf gehackt wordt. De gevolgen zijn desastreus: jouw bedrijfsgegevens komen op straat te liggen met alle gevolgen van dien. 2ICT denkt met jou mee, het complete plaatje van IT-advies, IT-beheer, IT-security en Cloudoplossingen. Jouw behoefte is onze missie!

2ICT Unlimited
IT beheer uitbesteden

Betrouwbaar werken met IT security

Een IT-oplossing op maat

Digitale beveiliging is van essentieel belang om een veilige bedrijfsvoering te waarborgen. 2ICT kan helpen om de veiligheidsrisico’s van jouw organisatie in kaart te brengen. Wij geven IT-advies op maat, wat past bij jouw organisatie en deze is natuurlijk gericht op de wensen van de toekomst. Wij ondersteunen iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veilige IT-oplossing. Van ZZP’er tot MKB-bedrijf, dus denk hierbij aan 1 tot ongeveer 250 werkplekken. Waar wij ons ook door onderscheiden is een servicedesk, onze IT-professionals zitten bijna 24/7 voor jou klaar. Geen strippenkaart model, maar een vast bedrag per maand en daar zit alles bij in. Wij vinden het belangrijk dat jij je bezighoudt met jouw kernactiviteiten en wij met IT waar ons hart al meer dan 20 jaar ligt.

Succesverhalen

Wij houden van een goed verhaal en wie vertelt ze nou beter dan u? Bekijk hier een aantal succesverhalen van onze klanten.

“2ICT handelt proactief"

Advanced Performance Parts

“Ik zit bij de juiste club!”

Berry van Thiel - Van Thiel Transport

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

"*" geeft vereiste velden aan