Hoe kunnen we je helpen?

Security

2ICT-ITsecurity-Email

Hoe is jouw ICT security geregeld?

Lees meer

Cloud

2ICT-2ICT Managed Security-Upload

Wat betekent Cloud voor jouw bedrijf?

Lees meer

Beheer

2ICT-2ICT Unlimited-Overstappen

Laat ons jouw ICT geheel ontzorgen

Lees meer
2ICT-ITbeheer-2ICT Unlimited

2ICT regelt ICT in Deventer – Wij bieden betrouwbare IT-oplossingen aan!

Zoek jij naar een bedrijf voor IT diensten Deventer? 2ICT kan jouw ICT taken uit handen nemen. Al jouw IT problemen worden door ons opgelost. Wij verschaffen de regio rondom Deventer IT oplossingen.

Wij ontzorgen jouw organisatie en zijn daardoor een betrouwbaar ICT bedrijf uit Deventer te noemen. Wij realiseren een veilige werkplek en ondersteunen jouw personeel als er vragen zijn. Dit IT bedrijf Deventer zorgt ervoor dat jouw bedrijfsprocessen en continuïteit geen gevaar lopen. Wij geven ICT support en adviseren over IT beheer, cybersecurity, back-up mogelijkheden en cloud-oplossingen. Kortom, het complete plaatje voor een succesvolle digitale transitie. Wij verzorgen het totale ICT-beheer voor bedrijven in Deventer.

2ICT-Service-Ontwikkeling – Beheerder

IT bedrijf Deventer

Als een lokaal IT-bedrijf, opererend in de omgeving van Deventer, garanderen wij dat de medewerkers in jouw organisatie hun taken op een efficiënte en veilige manier kunnen vervullen. Wij geloven dat je het beste geholpen bent met een duidelijke en transparante samenwerking. Het is van essentieel belang om een veilige IT-omgeving te handhaven om ervoor te zorgen dat je bedrijfsprocessen geen risico lopen. Want heel eerlijk; het zou toch heel erg zijn dat bedrijfsgegevens op straat komen te liggen of dat jouw medewerker op een niet veilige link klikt? De gevolgen zijn dan niet te overzien. 2ICT weet dat cybercriminelen nergens voor terugdeinzen. Zonder pardon gaan ze met jouw gegevens aan de haal. Cybersecurity in Deventer: daar staan we voor!

Wij denken met jou mee en geven jouw medewerkers desgewenst een Security Awareness-training. Na die training worden phishing mails en niet veilige linkjes in mailberichten herkend door jouw medewerkers. Naast ICT advies, kun je bij ons ook terecht voor ICT-security, ICT-beheer, back up-vraagstukken en vragen over het inrichten van de cloud. Wij zijn in Deventer ICT-experts.

ICT is continu in beweging — Wij helpen je, met betrouwbare service

2ICT is er voor iedere organisatie die behoefte heeft aan betrouwbare ICT die overal beschikbaar is, veilig is, en op een eenvoudige manier wordt aangeboden.

2ICT-2ICTUnlimited-Ontzorging

Netwerkbeheer Deventer

2ICT Deventer biedt ICT-oplossingen en IT-diensten aan. Bij ons professionele IT support Deventer kun je er zeker van zijn dat het jou uiteindelijk veel tijd bespaart. Samen gaan wij op zoek naar een op maat gesneden oplossing. Bij ons kan je terecht van één tot ongeveer 250 werkplekken. Of je nu ZZP’er bent of een MKB-bedrijf, hebt, wij verzorgen jou ICT-oplossingen en netwerkbeheer. Geen uurtje factuurtje, maar een vast bedrag per maand. Daar zitten alle IT diensten Deventer bij in. Denk hierbij aan veilig kunnen werken op elk apparaat, een Microsoft365 licentie, versleutelde back-ups maken of bijvoorbeeld gemakkelijk printen.

Ook staat er een team van servicegerichte en ervaren IT-professionals in Deventer voor je klaar. Iedere IT-vraag over netwerkbeheer Deventer kunnen we oplossen. Wij staan 24/7 voor je klaar en lossen alle ICT-vragen snel voor je op. Wij zorgen dat jouw bedrijfscontinuïteit geen gevaar loopt. Zo kan jij je bezighouden met jouw kernactiviteiten. Wij doen waar we goed in zijn en waar ons hart ligt:  ICT-oplossingen voor bedrijven in Apeldoorn. 2ICT ontzorgt bedrijven al meer dan 20 jaar.

Wij houden van een goed verhaal en wie vertelt ze nou beter dan jij? Een aantal succesverhalen van onze klanten

Lees alle klantverhalen
A.Vogel-Logo

A.Vogel

“Vertrouwen, kwaliteit en nauwkeurig werken zijn voor ons zeer belangrijk.”

Lees het hele verhaal
spectral

Spectral

“Spectral is één van de eerste klanten van 2ICT!”

Lees het hele verhaal
Keeper-Vade-2ICT

30 april

Vade en Keeper zijn noodzakelijke toevoeging van IT-omgeving

Lees meer
2ICT-ITadvies-ITroadmap

01 april

Het belang van een IT Roadmap

Lees meer
SecurityScan

01 maart

Hoe kan een Security Scan jouw bedrijf beschermen?

Lees meer

We zijn er trots op om samen te werken met de volgende merken