ICT bedrijf Epe

Betrouwbare ICT voor jouw bedrijf!

2ICT helpt iedere organisatie die behoefte heeft aan betrouwbare ICT oplossingen. Wij realiseren voor jouw totale ICT ontzorging. Dit gaat van IT advies tot aan IT beheer waarbij we jouw organisatie op alle onderdelen ondersteunen, zodat jij je volledig kan focussen op de kernprocessen. Samen zorgen we voor ervoor dat de digitale transitie succesvol wordt ingezet en afgerond.

ICT diensten

Met onze diensten richten wij ons op IT beheer, IT security, IT advies en Cloud. Onze hoofdtaak is ontzorgen, wij hebben maar 1 doel: jouw bedrijf klaar maken voor de toekomst!

Icon_shield

Hoe is jouw ICT security geregeld?

Wat betekent cloud voor uw bedrijf ?

Laat ons uw ICT geheel ontzorgen

IT beheer Epe

ICT-ontzorging van A tot Z

Laat het IT-beheer over aan 2ICT, jouw regionale ICT-bedrijf in Epe. Dat betekent veilig en up-to-date aan het werk voor een vast bedrag per maand en met persoonlijke ondersteuning. De vraag is niet of het je gaat gebeuren, maar wanneer! Bedrijven zijn 24 uur per dag, 7 in de week kwetsbaar voor cyberaanvallen. Jouw personeel staat iedere werkdag bloot aan de gevaren van buitenaf en hier maken de cybercriminelen ook dankbaar gebruik van. Denk aan een Phishing mail, één klik erop en dit kan desastreuze gevolgen hebben voor jouw bedrijfscontinuïteit en bedrijfsgegevens. Het is van cruciaal belang dat niet alleen de techniek beveiligd is maar ook de werknemers. Eén onoplettend moment is maar nodig om een onomkeerbaar proces in werking te zetten, je bent gehackt. Bij 2ICT denken wij met onze klanten mee en begrijpen we als geen ander hoe het werkt. Door onze Awareness trainingen leren wij jouw personeel attent te zijn op bijvoorbeeld Phishing mails om deze te herkennen. Naast IT-beheer en IT-security kan je bij ons ook terecht voor IT Advies en Cloud-oplossingen.

2ICT Unlimited
IT beheer uitbesteden

Digitaal werkplekbeheer in Epe

Wij zijn jouw lokale ICT partner in Epe

Besteed jouw ICT gedeeltelijk of volledig uit en kies voor kwaliteit en veiligheid. 2ICT zorgt voor een veilige, digitale werkplek waar jouw medewerkers altijd en overal toegang tot hebben.

Bij ons is iedere klant er één, van 1 tot ca. 250 werkplekken, van ZZP’er tot MKB-bedrijf. Wij helpen jou graag om snel en veilig te kunnen werken, printen en makkelijke & veilige back-ups te maken. Ook staat er een team van ervaren IT-professionals voor jouw klaar om al je vragen te beantwoorden. Onze Servicedesk is bijna 24/7 bereikbaar, door de snelle en goede communicatie zorgen wij dat jouw bedrijfscontinuïteit geen gevaar loopt. Wij zorgen ervoor dat jij je kan bezighouden met jouw kernactiviteiten en wij doen waar wij al meer dan 20 jaar goed in zijn; ontzorgen!

Succesverhalen

Wij houden van een goed verhaal en wie vertelt ze nou beter dan u? Bekijk hier een aantal succesverhalen van onze klanten.

“2ICT handelt proactief"

Advanced Performance Parts

“Ik zit bij de juiste club!”

Berry van Thiel - Van Thiel Transport

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

"*" geeft vereiste velden aan