Hoe kunnen we je helpen?

Security

2ICT-ITsecurity-Email

Hoe is jouw ICT security geregeld?

Lees meer

Cloud

2ICT-2ICT Managed Security-Upload

Wat betekent Cloud voor jouw bedrijf?

Lees meer

Beheer

2ICT-2ICT Unlimited-Overstappen

Laat ons jouw ICT geheel ontzorgen

Lees meer
2ICT-Backup-ITsecurity

2ICT verzorgt veelzijdige en uiteenlopende IT-oplossingen – IT beheer in Harderwijk!

Ben jij op zoek naar een ICT bedrijf in Harderwijk en omstreken? 2ICT zorgt ervoor dat jouw ICT zorgen snel verleden tijd zijn. 2ICT verzorgt jouw totale IT beheer.

2ICT wordt al jaren beschouwd als een betrouwbaar ICT-bedrijf in Harderwijk. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsprocessen en continuïteit geen gevaar lopen. We zorgen voor een veilige werkplek en ondersteunen jouw personeel als er IT-vragen zijn. Dat maakt ons tot veelzijdig ICT bedrijf in Harderwijk.

2ICT-Service-Ontwikkeling – Beheerder

IT beheer Harderwijk: 2ICT

Als ICT-bedrijf opereren we in de directe omgeving van Harderwijk. 2ICT zorgt ervoor de collega’s van jouw bedrijf altijd veilig kunnen blijven werken. De ICT-experts van 2ICT uit Harderwijk weten dat jij het meest baat hebt bij een duidelijke en transparante samenwerking. Een veilige IT-omgeving is onmisbaar om te waarborgen dat je bedrijfsprocessen geen bedreigingen ondervinden. Het zou toch verschrikkelijk zijn dat jouw bedrijfsgegevens op straat komen te liggen of dat jouw medewerker op een niet veilige link klikt? De gevolgen zijn dan niet te overzien, cybercriminelen deinzen nergens voor terug en gaan met jouw gegevens aan de haal. Wij proberen de cybersecurity in Harderwijk te waarborgen.

ICT is continu in beweging — Wij helpen je, met betrouwbare service

2ICT is er voor iedere organisatie die behoefte heeft aan betrouwbare ICT die overal beschikbaar is, veilig is, en op een eenvoudige manier wordt aangeboden.

2ICT-Service-Ontwikkeling – Beheerder

Harderwijk IT-experts

2ICT biedt veelzijdige, professionele IT diensten in Harderwijk aan. Zo kun jij er altijd zeker van zijn jouw netwerkbeheer veilig is en blijft. Daarbij bespaart het jou tijd als je deze ICT-werkzaamheden uitbesteedt. Samen gaan wij op zoek naar een maatwerk IT oplossing. Wij helpen bedrijven van allerlei groottes. Of je nu ZZP’er bent of een MKB-bedrijf hebt: bij 2ICT kun je altijd terecht. Voor ons IT support Harderwijk berekenen we geen uurtje factuurtje, maar een vast bedrag per maand. Voor die investering verrichten wij allerlei uiteenlopende IT werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan veilig kunnen werken op elk apparaat, een Microsoft365 licentie verschaffen, makkelijk printen of Back-up in Harderwijk verzorgen.

2ICT-ITbeheer-Ontzorgen

Harderwijk IT oplossingen: bel 2ICT!

Wij denken met jou mee en geven jouw medewerkers desgewenst een Security Awareness-training. Zo kunnen al jouw werknemers phishing mails herkennen. Ook zullen ze niet snel meer op niet veilige link klikken. Naast IT advies, kun je bij ons ook terecht voor IT beheer, IT-security, cloud-oplossingen en back up-vraagstukken. Wil je hulp bij jouw netwerkbeheer in Harderwijk? Zoek dan niet verder en neem contact op met 2ICT. Want wij doen waar we goed in zijn en waar ons hart ligt: namelijk het verzorgen van uiteenlopende ICT-oplossingen voor bedrijven in Harderwijk.

2ICT-Service

Elke ICT-vraag lossen wij op

Wij verzorgen volledige IT-oplossingen voor bedrijven rondom Harderwijk. Van IT beheer tot bijvoorbeeld cybersecurity en cloud-oplossingen. Wij adviseren jou over zeer uiteenlopende ICT-diensten. Er staat een team van servicegerichte en ervaren IT-professionals in Harderwijk voor je klaar. Iedere IT-vraag over netwerkbeheer Harderwijk kunnen we oplossen. 2ICT is jouw Harderwijker ICT-expert.

2ICT beantwoordt al jouw ICT-vragen snel en kundig. Wij zorgen daarmee dat jouw bedrijfscontinuïteit geen gevaar loopt. Zodat jij je kan bezighouden met jouw kernactiviteiten. 2ICT ontzorgt bedrijven al meer dan 20 jaar en staat ook 24/7 voor jou klaar. Voor een compleet plaatje IT beheer in Harderwijk moet je bij ons zijn.

Wij houden van een goed verhaal en wie vertelt ze nou beter dan jij? Een aantal succesverhalen van onze klanten

Lees alle klantverhalen
A.Vogel-Logo

A.Vogel

“Vertrouwen, kwaliteit en nauwkeurig werken zijn voor ons zeer belangrijk.”

Lees het hele verhaal
spectral

Spectral

“Spectral is één van de eerste klanten van 2ICT!”

Lees het hele verhaal
2ICT-ITadvies-ITroadmap

01 april

Het belang van een IT Roadmap

Lees meer
SecurityScan

01 maart

Hoe kan een Security Scan jouw bedrijf beschermen?

Lees meer
MFA

22 februari

Hoe veilig is MFA?

Lees meer

We zijn er trots op om samen te werken met de volgende merken