ICT bedrijf Harderwijk

Betrouwbare ICT voor jouw bedrijf!

Ben je opzoek naar een regionaal ICT-bedrijf bij jouw in de buurt? Dan hoef je niet verder te zoeken, 2ICT is jouw dienstverlener voor het MKB. Door onze jarenlange ervaring, nu al meer dan 20 jaar, helpen wij organisaties met het maken van de juiste keuzes. Ons team van IT professionals is proactief en betrokken bij jouw organisatie. Iedere klant heeft andere wensen en doelstellingen.

ICT diensten

Met onze diensten richten wij ons op IT beheer, IT security, IT advies en Cloud. Onze hoofdtaak is ontzorgen, wij hebben maar 1 doel: jouw bedrijf klaar maken voor de toekomst!

Icon_shield

Hoe is jouw ICT security geregeld?

Wat betekent cloud voor uw bedrijf ?

Laat ons uw ICT geheel ontzorgen

IT beheer Harderwijk

ICT-ontzorging van A tot Z

Door het uitbesteden van IT beheer kun je veel tijd en kosten besparen. Als ondernemer wil je, je volledig kunnen concentreren op je kernactiviteiten, zonder zorgen en gedoe. Je wil veilige,  betrouwbare en toekomstbestendige IT oplossingen. Onze kennis en no-nonsense mentaliteit onderscheidt ons van andere ICT bedrijven. Onze IT specialisten bieden op maat gemaakte ICT oplossingen, welke erop gericht zijn om jouw organisatie te ontzorgen. Naast IT beheer, zijn wij ook specialist in IT security, IT advies (dit moet ook een link worden) en Cloud-oplossingen. Het totaalplaatje voor jouw bedrijf. Ook onze kosten zijn transparant, geen uurtje factuurtje, maar een vast bedrag per maand.

Lokale ICT partner

Wij zijn jouw lokale ICT partner in Harderwijk

Hoe fijn is het dat wij om de hoek zitten en als het nodig is binnen zeer korte tijd op jouw locatie aanwezig kunnen zijn. Dat is ons doel: ontzorgen. 2ICT is trotste ICT partner van veel organisaties in Harderwijk en omgeving. Vanuit onze vestiging in Harderwijk helpen wij onze klanten aan veilige & betrouwbare ICT, die overal beschikbaar is. Wij denken met onze klanten mee, voor nu en ook gericht op de toekomst. Onze IT professionals staan dagelijks voor je klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Ook bieden wij regelmatig trainingen aan, die gratis bijgewoond kunnen worden, kan je even niet fysiek aanwezig zijn, dan zijn online trainingen ook mogelijk. Wij staan voor jou klaar, zelfs 24/7 als daar behoefte aan is.

Succesverhalen

Wij houden van een goed verhaal en wie vertelt ze nou beter dan u? Bekijk hier een aantal succesverhalen van onze klanten.

“2ICT is onze betrokken ICT afdeling”

Christelijk College Nassau Veluwe

“Ik zit bij de juiste club!”

Berry van Thiel - Van Thiel Transport

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

Toestemming privacybeleid*