Hoe kunnen we je helpen?

Security

2ICT-ITsecurity-Email

Hoe is jouw ICT security geregeld?

Lees meer

Cloud

2ICT-2ICT Managed Security-Upload

Wat betekent Cloud voor jouw bedrijf?

Lees meer

Beheer

2ICT-2ICT Unlimited-Overstappen

Laat ons jouw ICT geheel ontzorgen

Lees meer
2ICT-ITbeheer-2ICT Unlimited

2ICT verzorgt veelzijdige en uiteenlopende IT-oplossingen – IT beheer Lelystad!

2ICT zorgt ervoor dat jouw ICT zorgen snel verleden tijd zijn. Dus ben jij op zoek naar een ICT bedrijf die veelzijdige IT-oplossingen in de gemeente Lelystad aanbiedt? Zoek dan niet verder. Wij nemen jouw totale IT beheer over.

2ICT wordt al jaren beschouwd als een betrouwbare IT-beheerder in deze regio. Wij zorgen ervoor dat de collega’s van jouw bedrijf altijd veilig kunnen blijven werken. Jouw bedrijfsprocessen en de continuïteit van jouw bedrijfsvoering loopt geen gevaar. We ondersteunen jouw personeel als er IT-vragen zijn. Dat maakt jouw werkplek veilig. Dat maakt ons tot veelzijdig ICT bedrijf in Lelystad.

2ICT-Backup-ITsecurity

IT diensten Lelystad

2ICT ontzorgt bedrijven al meer dan 20 jaar en staat ook 24/7 voor jou klaar. Voor een compleet plaatje IT beheer in Lelystad moet je bij ons zijn. Als ICT-bedrijf opereren we in, maar ook in de directe omgeving rondom de gemeente Lelystad. Onze IT-experts weten dat jij het meest baat hebt bij een duidelijke en transparante samenwerking. Sterker: een veilige IT-omgeving is onmisbaar om te waarborgen dat je bedrijfsprocessen geen bedreigingen ondervinden. Het zou toch verschrikkelijk zijn dat jouw bedrijfsgegevens op straat komen te liggen of dat jouw medewerker op een niet veilige link klikt? Cybercriminelen deinzen nergens voor terug en gaan met jouw gegevens aan de haal. De gevolgen zijn dan niet te overzien. Wij handhaven de cybersecurity in Lelystad.

ICT is continu in beweging — Wij helpen je, met betrouwbare service

2ICT is er voor iedere organisatie die behoefte heeft aan betrouwbare ICT die overal beschikbaar is, veilig is, en op een eenvoudige manier wordt aangeboden.

2ICT-Service-Ontwikkeling – Beheerder

IT-oplossingen voor bedrijven in Lelystad

2ICT biedt veelzijdige, professionele IT diensten Lelystad aan. Zo kun jij er altijd zeker van zijn jouw netwerkbeheer veilig is en blijft. Daarbij bespaart het jou tijd als je deze ICT-werkzaamheden uitbesteedt. Samen gaan wij op zoek naar een maatwerk IT oplossing. Wij helpen bedrijven van allerlei groottes. Of je nu ZZP’er bent of een MKB-bedrijf hebt: bij 2ICT kun je altijd terecht. Voor ons IT support Lelystad berekenen we geen uurtje factuurtje, maar een vast bedrag per maand. Voor die investering verrichten wij allerlei uiteenlopende IT werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan veilig kunnen werken op elk apparaat, een Microsoft365 licentie verschaffen en gemakkelijk printopdrachten verzorgen.

2ICT-ITadvies-Anti-Phishing training

Netwerkbeheer Lelystad: bel 2ICT!

Wij denken met jou mee en geven jouw medewerkers desgewenst een Security Awareness-training. Zo kunnen al jouw werknemers phishing mails herkennen. Ook zullen ze niet snel meer op niet veilige link klikken. Naast IT advies, kun je bij ons ook terecht voor IT beheer, IT-security, cloud-oplossingen en back up-vraagstukken. Wil je hulp bij jouw netwerkbeheer Harderwijk? Zoek dan niet verder en neem contact op met 2ICT. Want wij doen waar we goed in zijn en waar ons hart ligt: namelijk het verzorgen van uiteenlopende ICT-oplossingen voor bedrijven in Lelystad.

2ICT-Contact-Servicedeskmedewerker

Elke ICT-vraag lossen wij op: cybersecurity, cloud, back-up Lelystad

Wij adviseren jou over zeer uiteenlopende ICT-diensten. 2ICT is jouw ICT-expert. Wij verzorgen volledige IT-oplossingen voor bedrijven rondom deze groeigemeente. Van IT beheer tot bijvoorbeeld cybersecurity, cloud-oplossingen en back-up mogelijkheden. Iedere IT-vraag over netwerkbeheer in Lelystad kunnen we oplossen. Wij beantwoorden al jouw ICT-vragen snel en kundig. Ons team van servicegerichte, ervaren IT-professionals staat voor je klaar. Wij zorgen dat jouw bedrijfscontinuïteit geen gevaar loopt. Zodat jij je kunt richten op jouw kernactiviteiten.

Wij houden van een goed verhaal en wie vertelt ze nou beter dan jij? Een aantal succesverhalen van onze klanten

Lees alle klantverhalen
A.Vogel-Logo

A.Vogel

“Vertrouwen, kwaliteit en nauwkeurig werken zijn voor ons zeer belangrijk.”

Lees het hele verhaal
spectral

Spectral

“Spectral is één van de eerste klanten van 2ICT!”

Lees het hele verhaal
Keeper-Vade-2ICT

30 april

Vade en Keeper zijn noodzakelijke toevoeging van IT-omgeving

Lees meer
2ICT-ITadvies-ITroadmap

01 april

Het belang van een IT Roadmap

Lees meer
SecurityScan

01 maart

Hoe kan een Security Scan jouw bedrijf beschermen?

Lees meer

We zijn er trots op om samen te werken met de volgende merken