Hoe kunnen we je helpen?

Security

2ICT-ITsecurity-Email

Hoe is jouw ICT security geregeld?

Lees meer

Cloud

2ICT-2ICT Managed Security-Upload

Wat betekent Cloud voor jouw bedrijf?

Lees meer

Beheer

2ICT-2ICT Unlimited-Overstappen

Laat ons jouw ICT geheel ontzorgen

Lees meer
2ICT-Service-Ontwikkeling – Beheerder

2ICT verzorgt IT support Raalte - onze IT-oplossingen zijn veelzijdig en kundig!

Ben jij op zoek naar een ICT bedrijf die veelzijdige IT-oplossingen voor bedrijven in Raalte verzorgt? 2ICT neemt jouw totale IT beheer graag over. Dit maakt dat jij je kunt richten op je core business. Met onze hulp zijn jouw ICT-zorgen snel verleden tijd.

2ICT wordt al jaren beschouwd als een betrouwbare IT-beheerder in deze regio. Wij zorgen ervoor dat de collega’s van jouw bedrijf altijd veilig kunnen blijven werken. Jouw bedrijfsprocessen en de continuïteit van jouw bedrijfsvoering loopt geen gevaar. We ondersteunen jouw personeel als er IT-vragen zijn. Zo blijft jouw werkplek veilig, zo bespaar jij tijd en geld. Onze IT-experts weten dat jij het meest baat hebt bij een duidelijke en transparante samenwerking. Wij doen waar we goed in zijn en waar ons hart ligt. We verzorgen uiteenlopende ICT-oplossingen voor bedrijven in Raalte.

2ICT-ITsecurity-Managed Detection and Response

Raalte ICT-experts

Een veilige IT-omgeving is onmisbaar. Zo weet je zeker jouw bedrijfsprocessen geen bedreigingen ondervinden. Het zou toch verschrikkelijk zijn dat jouw bedrijfsgegevens op straat komen te liggen? Cybercriminelen deinzen nergens voor terug en gaan met jouw gegevens aan de haal. Op een onveilig linkje is zo geklikt. De gevolgen zijn dan niet te overzien. Wij bewaken de cybersecurity in Raalte.

ICT is continu in beweging — Wij helpen je, met betrouwbare service

2ICT is er voor iedere organisatie die behoefte heeft aan betrouwbare ICT die overal beschikbaar is, veilig is, en op een eenvoudige manier wordt aangeboden.

2ICT-2ICT IT Servicedesk-Voordelen IT servicedesk

IT-oplossingen voor bedrijven in Raalte

2ICT is jouw ICT-expert. Wij verzorgen volledige IT-oplossingen voor bedrijven rondom deze groeigemeente. Van IT beheer tot bijvoorbeeld cybersecurity, cloud-oplossingen en back-up mogelijkheden. Iedere IT-vraag kunnen we oplossen. Zo kun jij er altijd zeker van zijn dat het  netwerkbeheer Raalte veilig is en blijft. Daarbij bespaart het jou tijd als je deze ICT-werkzaamheden uitbesteedt. Voor uiteenlopende Raalte IT oplossingen moet je bij ons zijn. Wij lossen elke ICT-vraag op.

Samen gaan wij op zoek naar een maatwerk IT oplossing. Of je nu ZZP’er bent of een MKB-bedrijf hebt: bij ons kun je altijd terecht. Wij helpen bedrijven van allerlei groottes. Voor het IT support Raalte berekenen we geen uurtje factuurtje, maar een vast bedrag per maand. Voor die investering verrichten wij allerlei uiteenlopende IT-werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan veilig kunnen werken op elk apparaat, een Microsoft365 licentie verschaffen en gemakkelijk printopdrachten verzorgen.

2ICT-Full Service

ICT bedrijf Raalte

Wij beantwoorde al jouw ICT-vragen snel en kundig. Ons team van servicegerichte, ervaren IT-professionals staat voor je klaar. Wij zorgen dat jouw bedrijfscontinuïteit geen gevaar loopt. Zodat jij je kunt richten op jouw kernactiviteiten. Wij denken met jou mee en geven jouw medewerkers desgewenst een Security Awareness-training. Zo kunnen al jouw werknemers phishing mails herkennen. Zeer leerzaam, want het duurt niet lang en dan zullen ze niet snel meer op een onveilige link klikken.

2ICT-Service

Cybersecurity, cloud-oplossingen of back-up Raalte? Wij ontzorgen!

In Raalte en omgeving zijn wij een veelzijdig ICT bedrijf. 2ICT ontzorgt vele klanten al meer dan 20 jaar. Daarbij staan we 24/7 voor jou klaar. Naast IT advies, kun je bij ons ook terecht voor IT beheer, IT-security, cloud-oplossingen en back up-vraagstukken. Wil je hulp bij het onderhoud van jouw netwerkbeheer? Zoek dan niet verder en neem contact op met 2ICT. Wij zijn er voor alle IT diensten Raalte.

Wij houden van een goed verhaal en wie vertelt ze nou beter dan jij? Een aantal succesverhalen van onze klanten

Lees alle klantverhalen
A.Vogel-Logo

A.Vogel

“Vertrouwen, kwaliteit en nauwkeurig werken zijn voor ons zeer belangrijk.”

Lees het hele verhaal
spectral

Spectral

“Spectral is één van de eerste klanten van 2ICT!”

Lees het hele verhaal
Keeper-Vade-2ICT

30 april

Vade en Keeper zijn noodzakelijke toevoeging van IT-omgeving

Lees meer
2ICT-ITadvies-ITroadmap

01 april

Het belang van een IT Roadmap

Lees meer
SecurityScan

01 maart

Hoe kan een Security Scan jouw bedrijf beschermen?

Lees meer

We zijn er trots op om samen te werken met de volgende merken