ICT bedrijf Raalte

Betrouwbare ICT voor jouw bedrijf!

Snel in contact komen met een ICT-bedrijf bij jou in de buurt? 2ICT staat voor je klaar!
Onze IT-professionals komen graag langs voor een vakkundig advies wat past bij jouw bedrijf, behoeften en zienswijze voor de toekomst.
Ben je nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf. We komen graag bij je langs.

ICT diensten

Met onze diensten richten wij ons op IT beheer, IT security, IT advies en Cloud. Onze hoofdtaak is ontzorgen, wij hebben maar 1 doel: jouw bedrijf klaar maken voor de toekomst!

Icon_shield

Hoe is jouw ICT security geregeld?

Wat betekent cloud voor uw bedrijf ?

Laat ons uw ICT geheel ontzorgen

ICT beheer Raalte

ICT-oplossingen op maat

Voor een vaste prijs per maand ontzorgen wij je volledig op het gebied van ICT-beheer. Zo zijn je maandelijkse kosten voorspelbaar en ben je verzekerd van hulp bij jouw ICT-uitdagingen. Wil je niet verrast worden door zaken op ICT-gebied. Wij helpen jouw organisatie graag verder om een solide, veilig ICT-platform te creëren. Medewerkers willen snel en veilig kunnen werken, dit zijn de kernwoorden om de alledaagse bedrijfsprocessen -en continuïteit geen gevaar te laten lopen. Het is een nachtmerrie (of funest) als een medewerker bijvoorbeeld een phishing mail ontvangt en op de gestuurde dubieuze link klikt. De gevolgen zijn rampzalig, de cybercriminelen gaan met jouw gegevens aan de haal, met alle gevolgen van dien. Voorkomen is beter dan genezen, wie kent dit spreekwoord niet. 2ICT denkt met jou mee, van A tot Z, IT-advies, IT-beheer, IT-security tot Cloudoplossingen. Jouw vraag is onze expertise!

2ICT Unlimited
IT beheer uitbesteden

Overstappen van ICT-dienstverlener

Op zoek naar een nieuwe ICT-partner

Het overstappen van ICT-dienstverlener doe je niet 1,2,3. Toch is het lang niet zo ingewikkeld als je vooraf zou denken. 2ICT maakt een overstap graag duidelijk. Iedereen, van ZZP’er tot MKB-bedrijf, kan bij ons terecht. Wij denken graag mee en geven IT-advies op maat. Bij een overstap denkt men al snel aan een hoop rompslomp, maar wij nemen alles uit handen. Onze Servicedesk bestaat uit IT-professionals die bijna 24/7 voor je klaar staan, geen uurtje factuurtje, maar een vast bedrag per maand. De meeste hulp kunnen wij remote doen en mocht het nodig zijn dan springen wij in onze auto’s en komen wij naar je toe. Wij vinden het belangrijk dat jij je bezighoudt met jouw kernactiviteiten en wij met IT waar ons hart al meer dan 20 jaar ligt. Dus ben jij opzoek naar een betrouwbare ICT-dienstverlener, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Succesverhalen

Wij houden van een goed verhaal en wie vertelt ze nou beter dan u? Bekijk hier een aantal succesverhalen van onze klanten.

“2ICT handelt proactief"

Advanced Performance Parts

“Ik zit bij de juiste club!”

Berry van Thiel - Van Thiel Transport

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

"*" geeft vereiste velden aan