Hoe kunnen we je helpen?

Security

2ICT-ITsecurity-Email

Hoe is jouw ICT security geregeld?

Lees meer

Cloud

2ICT-2ICT Managed Security-Upload

Wat betekent Cloud voor jouw bedrijf?

Lees meer

Beheer

2ICT-2ICT Unlimited-Overstappen

Laat ons jouw ICT geheel ontzorgen

Lees meer
2ICT-ITbeheer-Ontzorgen

IT-oplossingen voor bedrijven in Zwolle – 2ICT is jouw IT support Zwolle!

Veelzijdige IT-oplossingen? Betrouwbaar IT-beheer? 2ICT is het ICT bedrijf Zwolle waar jij naar op zoek bent. Wij nemen jouw totale IT beheer graag onder onze hoede. Zodat jij je kunt richten op jouw core business. Zodat jouw tijd anders besteed kan worden en ICT-veiligheid toch gewaarborgd blijft. 2ICT doet er alles aan om er voor te zorgen dat jouw computerfrustratie zo laag mogelijk is en blijft.

2ICT is jouw ICT-expert. Wij verzorgen volledige IT-oplossingen voor veel bedrijven in en om Zwolle. Van IT beheer tot bijvoorbeeld cybersecurity, cloud-oplossingen en back-up mogelijkheden. Elke ICT-vraag krijgt bij ons uiteindelijk een antwoord. Zo kun jij er altijd zeker van zijn dat het netwerkbeheer Zwolle veilig is en blijft.

2ICT wordt al jaren beschouwd als een betrouwbare IT-beheerder in de regio Zwolle. Wij zorgen ervoor dat de collega’s van jouw bedrijf altijd veilig kunnen blijven werken. Daarbij bespaart het jou tijd als je deze ICT-werkzaamheden aan ons uitbesteedt. Zwolle IT oplossingen? Klop bij ons aan. Wij lossen jouw ICT-vraag op.

2ICT-Full Service

Cybersecurity Zwolle

Ook lopen jouw bedrijfsprocessen en de continuïteit van jouw bedrijfsvoering geen gevaar. Een veilige IT-omgeving is onmisbaar. Zo weet je zeker jouw bedrijfsprocessen geen bedreigingen ondervinden. Het zou toch verschrikkelijk zijn dat jouw bedrijfsgegevens op straat komen te liggen? Cybercriminelen deinzen nergens voor terug en gaan met jouw gegevens aan de haal. Op een onveilig linkje is zo geklikt. De gevolgen zijn dan niet te overzien. Wij bewaken de cybersecurity in Zwolle.

ICT is continu in beweging — Wij helpen je, met betrouwbare service

2ICT is er voor iedere organisatie die behoefte heeft aan betrouwbare ICT die overal beschikbaar is, veilig is, en op een eenvoudige manier wordt aangeboden.

2ICT-Service-Ontwikkeling – Beheerder

IT-oplossingen voor bedrijven in Zwolle

Samen gaan wij op zoek naar een maatwerk IT oplossing. Of je nu ZZP’er bent of een MKB-bedrijf hebt: bij ons kun je altijd terecht. Wij helpen bedrijven van allerlei groottes. Voor het IT support Zwolle berekenen wij een vast bedrag per maand. Wel zo handig. Je weet waar je aan toe bent: weg met financiële onzekerheid en vele ‘uurtje factuurtjes’. Voor deze maandelijkse investering verrichten wij allerlei uiteenlopende IT-werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan veilig kunnen werken op elk apparaat, een Microsoft365 licentie verschaffen en gemakkelijk printopdrachten verzorgen.

Ook ondersteunen we jouw personeel als ze IT-vragen vragen hebben. Onze IT-experts weten dat jij graag op een duidelijke, transparante manier zaken doet. Dan ben je bij ons aan het goede adres. We verzorgen onze uiteenlopende ICT-oplossingen altijd op een eerlijke manier. Wij doen waar ons hart ligt.

2ICT-ITsecurity-Managed Detection and Response

ICT bedrijf Zwolle

Al jouw ICT-vragen worden altijd snel en kundig beantwoord. Ons team van servicegerichte, ervaren IT-professionals staat 24/7 voor je klaar. Wij zorgen dat jouw bedrijfscontinuïteit geen gevaar loopt. Zodat jij je kunt richten op jouw kernactiviteiten. Wij denken met jou mee en geven jouw medewerkers desgewenst een Security Awareness-training. Zo kunnen al jouw werknemers phishing mails herkennen. Zeer leerzaam, want het duurt niet lang en dan zullen ze niet snel meer op een onveilige link klikken.

2ICT-2ICT IT Servicedesk-Aanspreekpunt

IT diensten Zwolle? 2ICT ontzorgt!

2ICT ontzorgt haar vele klanten al meer dan 20 jaar. Ook in Zwolle en omgeving staan we bekend als een veelzijdig ICT bedrijf. Naast IT advies, kun je bij ons ook terecht voor IT beheer, IT-security, cloud-oplossingen en back up-vraagstukken. Dus wil je hulp bij het onderhoud van jouw netwerkbeheer? Zoek dan niet verder en neem contact op met 2ICT. Want wij zijn voor Zwolle ICT-experts.

Wij houden van een goed verhaal en wie vertelt ze nou beter dan jij? Een aantal succesverhalen van onze klanten

Lees alle klantverhalen
A.Vogel-Logo

A.Vogel

“Vertrouwen, kwaliteit en nauwkeurig werken zijn voor ons zeer belangrijk.”

Lees het hele verhaal
spectral

Spectral

“Spectral is één van de eerste klanten van 2ICT!”

Lees het hele verhaal
Keeper-Vade-2ICT

30 april

Vade en Keeper zijn noodzakelijke toevoeging van IT-omgeving

Lees meer
2ICT-ITadvies-ITroadmap

01 april

Het belang van een IT Roadmap

Lees meer
SecurityScan

01 maart

Hoe kan een Security Scan jouw bedrijf beschermen?

Lees meer

We zijn er trots op om samen te werken met de volgende merken