ICT bedrijf Zwolle

Betrouwbare ICT voor jouw bedrijf!

Op zoek naar een ICT-bedrijf in Zwolle?
2ICT is een innovatieve, regionaal opererende ICT dienstverlener voor het MKB. Wij helpen organisaties met het maken van de juiste ICT keuzes. Door onze jarenlange ervaring weten we welke ICT uitdagingen er binnen organisaties spelen. Als partner helpen we jouw organisatie om mee te gaan in de digitale transitie waarbij het IT beheer volledig kan worden uitbesteed aan 2ICT.

ICT diensten

Met onze diensten richten wij ons op IT beheer, IT security, IT advies en Cloud. Onze hoofdtaak is ontzorgen, wij hebben maar 1 doel: jouw bedrijf klaar maken voor de toekomst!

Icon_shield

Hoe is jouw ICT security geregeld?

Wat betekent cloud voor uw bedrijf ?

Laat ons uw ICT geheel ontzorgen

IT security MKB

IT security oplossingen op maat

Een bedrijf staat iedere dag bloot aan gevaren van buitenaf. Cybercriminelen bedenken steeds slimmere manieren om toegang te krijgen tot jouw IT-omgeving. Dit kan cruciale gevolgen hebben voor jouw bedrijfsgegevens en bedrijfscontinuïteit. Het is belangrijk om te realiseren dat de beveiliging niet alleen de techniek is, maar ook jouw personeel. Wij geven ook Awareness trainingen, onze IT specialisten maken jouw mensen alert om bijvoorbeeld een phishing mail te herkennen. Het klikken op een phishing mail kan cruciale gevolgen hebben voor de IT security van jouw organisatie. Het IT beheer van de ICT omgeving kun je volledig en eenvoudig aan 2ICT uitbesteden.

2ICT Unlimited
IT beheer uitbesteden

ICT beheer Zwolle

Wij zijn jouw lokale ICT partner in Zwolle

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren. De kosten voor de migratie hangen af van het aantal gebruikers, de hoeveelheid data, en het aantal bedrijfsapplicaties.

Voorbeeld: Een MKB bedrijf met 8 werknemers die gebruik maakt van Exact Online, Microsoft Office en voorzien is van Windows 10 werkplekken is met 1 dag over op onze veilige cloud werkplek.

Succesverhalen

Wij houden van een goed verhaal en wie vertelt ze nou beter dan u? Bekijk hier een aantal succesverhalen van onze klanten.

“2ICT is onze betrokken ICT afdeling”

Christelijk College Nassau Veluwe

“Ik zit bij de juiste club!”

Berry van Thiel - Van Thiel Transport

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

Toestemming privacybeleid*