In oktober 2022 hebben wij van 2ICT de ISO-certificering 9001 en 27001 behaald. Door het behalen van deze certificering laten we zien dat we een hoge kwaliteit nastreven en onze informatiebeveiliging goed op orde hebben. Naast dat wij het zelf belangrijk vinden dat we doormiddel van een certificering kunnen aantonen dat veilig werken hoog in het vaandel staat, is het ook voor jou als klant of andere belanghebbenden een belangrijk gegeven.

2ICT-Certificering-27001-9001

Wat is ISO 9001 en ISO 27001?

  • ISO 9001
    ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Het biedt een kader voor organisaties om hun kwaliteitsmanagementsysteem te structureren en te verbeteren. Het doel van de norm is om ervoor te zorgen dat organisaties voldoen aan de behoeften van klanten en andere belanghebbenden.

 

  • ISO 27001
    ISO 27001 is een internationale norm voor informatiebeveiliging. Het biedt een kader voor het beheer van informatiebeveiliging in organisaties. Het doel van de norm is om ervoor te zorgen dat organisaties hun informatiebeveiliging beheren op een manier die rekening houdt met de risico’s en bedreigingen waarmee ze worden geconfronteerd.

Om een ISO-certificering in handen te kunnen krijgen, zal een een onafhankelijke, geaccrediteerde derde partij dit moeten controleren. In ons geval heeft DigiTrust dit voor ons gecontroleerd.

2ICT-Certificaat

Certificeringen downloaden

Hieronder kunt u beide ISO-certificeringen en de verklaring van toepasselijkheid downloaden.

  • Download hier ISO certificaat 27001
  • Download hier ISO certificaat 9001
  • Download hier verklaring van toepasselijkheid