Iedere IT omgeving staat bloot aan gevaren van buitenaf. Cybercriminelen bedenken steeds nieuwe en slimmere manieren om door digitale muren te breken. En vaak met succes. Dit kan grote gevolgen hebben voor jouw organisatie. Daarnaast stelt de bescherming van privacygevoelige data veel eisen aan de security van de IT omgeving.

Het dwingt om serieus na te denken over beveiligingsbeleid en concrete maatregelen om data en privacy beter te beschermen en risico’s te verlagen. Het is belangrijk om te realiseren dat beveiliging niet alleen gaat over de techniek, maar ook over de mensen die ermee werken en de manier waarop zij werken. 2ICT helpt je met IT advies op maat om de beveiliging voor jouw onderneming te optimaliseren.

2ICT-ITadvies-ITroadmap

IT Roadmap

2ICT heeft de IT Roadmap ontwikkeld om organisaties stap voor stap te helpen bij de weg naar de optimale IT omgeving. We beginnen bij de huidige ICT omgeving in combinatie met de wensen en eisen voor het toekomstige ICT pakket. Aan de hand van deze inventarisatie stellen wij een ontwerp op van de gewenste ICT omgeving inclusief het plan van aanpak om daar te komen, de tijdspaden en de benodigde investeringen. Dit alles zetten wij in een duidelijke rapportage. Middels de IT Roadmap wordt het duidelijk welke stappen genomen dienen te worden. De IT Roadmap zorgt voor doordachte en goed onderbouwde beslissingen waarbij alle aspecten van de organisatie aan bod komen. De IT Roadmap is dynamisch. Het stelt de organisatie in staat om waar en wanneer nodig in te spelen op bepaalde gebeurtenissen die om een aanpassing in de aanpak vragen of om een bredere uitgewerkte visie.

Lees meer
2ICT-ITadvies-IT Security Awareness

IT Security Awareness

IT Security Awareness is de mate waarin medewerkers in staat zijn om informatie-incidenten te voorkomen en af te wenden. Daarbij is het bewustzijn en verantwoordelijkheidsgevoel dat de medewerkers hebben bij informatiebeveiliging van groot belang. Andere termen voor IT Security Awareness zijn cyber awareness, veiligheidsbewustwording, veiligheidsbewustzijn en informatiebewustzijn. Processen en technieken zijn beheersbaar, mensen een stuk lastiger. Van bewustwording en gedragsverandering naar een werkomgeving waarin veilig en informatiebewust werken de norm is. Daar zorgen we voor met onze IT Security-oplossingen en trainingen. Onze training is erop gericht om medewerkers bewust te maken van de bijdrage die zij leveren aan de digitale veiligheid van de organisatie.

Lees meer
2ICT-ITadvies-Anti-Phishing training

Anti-Phishing training

Bij phishing proberen criminelen mensen via e-mails naar een valse website te lokken. Daar stelen ze hun gegevens of geld. Het is vaak moeilijk een phishing e-mail te onderscheiden van een echte e-mail. Toch zijn er wel kenmerken waaraan u een phishing e-mail kunt herkennen. 2ICT heeft Anti-Phishing trainingen opgesteld om medewerkers hierop te trainen. Want het begint uiteindelijk bij de bewustwording van medewerkers over de risico’s die er zijn. We leren medewerkers hoe een phishingmail te onderscheiden is van een betrouwbare e-mail. Om de security awareness binnen de organisatie te meten sturen we regelmatig een phishing-campagne. Door testen uit te voeren gaan medewerkers valse e-mails herkennen.

Lees meer

ICT is continu in beweging — Wij helpen je, met betrouwbare service

2ICT is er voor iedere organisatie die behoefte heeft aan betrouwbare ICT die overal beschikbaar is, veilig is, en op een eenvoudige manier wordt aangeboden.

2ICT-ITsecurity-ITbeheer

Zeker geen meelopers!

Bij 2ICT zijn we zeker geen meelopers. Door dicht bij jouw organisatie te staan, weten we welke uitdagingen er spelen. Wij zorgen ervoor dat met behulp van onze jarenlange kennis en ervaring de juiste oplossingen worden toegepast om jouw organisatie verder te brengen.

Wij houden van een goed verhaal en wie vertelt ze nou beter dan jij? Een aantal succesverhalen van onze klanten

Lees alle klantverhalen
A.Vogel-Logo

A.Vogel

“Vertrouwen, kwaliteit en nauwkeurig werken zijn voor ons zeer belangrijk.”

Lees het hele verhaal
spectral

Spectral

“Spectral is één van de eerste klanten van 2ICT!”

Lees het hele verhaal