Anti-phishing training

Wil je je medewerkers ook beter beschermen tegen phishing?

Wat is phishing?

Phishing is een beveiligingsrisico dat nog steeds veelvuldig binnen bedrijven plaatsvindt. Phishing wordt ook wel het ‘hengelen’ naar persoonlijke gegevens van mensen genoemd. Bij phishing verzenden criminelen een email naar je om te proberen inloggegevens, creditcardinformatie, pincodes of andere persoonlijke gegevens van jou te achterhalen. Vandaar het woord phishing, dat ‘hengelen’ betekent.

2ICT anti-phishing training

Phishing is niet alleen met software oplossingen te voorkomen. Deze wijze van gevaar moet voorkomen worden door je medewerkers bewust te maken van de phishing gevaren. Ze moeten alert zijn op mogelijke phishing acties. Dit kan het beste door middel van training- en bewustwordingsessies. Enkele andere belangrijke zaken zijn het niet vertrouwen van alarmerende email berichten en het gebruiken van goede wachtwoorden (hierbij is een wachtwoord manager absoluut aan te raden). 2ICT heeft een training (campagne) ontwikkeld waarbij we je medewerkers trainen op bewustwording voor phishing.

“Wij komen graag bij u langs
om samen de toekomst voor
u in te richten”

security-services-awareness

Het begint met bewustwording

Train je team en maakt ze bewust met ons Security Awareness programma

Verhoog de cyberweerbaarheid van je organisatie middels het Security Awareness trainingsprogramma van 2ICT. Een kleine investering met een grote impact. Met onze Security Awareness training maken we je medewerkers op een interactieve wijze bewust van de digitale dreigingen. Door structureel aandacht te schenken aan de bewustwording van digitale gevaren herkennen medewerkers deze gevaren waardoor het risico voor jouw onderneming afneemt. Bewustwording is een investering in zowel de digitale beveiliging van je organisatie als van je medewerkers.

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

"*" geeft vereiste velden aan