IT Roadmap

Wij helpen je met een toekomstbestendige ict-omgeving

2ICT Roadmap

Onze 2ICT Roadmap is eigenlijk een belangrijk IT stappenplan dat onze klanten met onze hulp kunnen doorlopen. Door middel van deze Roadmap inventariseren we exact wat de wensen en de eisen zijn voor jouw ICT structuur. Vaak denkt men dat deze aanpak een groot, log en kostbaar traject gaat worden. Dit is niet het geval. Wij ontwerpen jouw nieuwe IT omgeving op maat en komen met een plan van aanpak, een tijdspad én een concreet investeringsbedrag.

Eigenlijk markeert zo’n 2ICT-Roadmap de feitelijke start van onze zoektocht naar jouw ICT omgeving. Dit stappenplan leidt bij ons tot concrete projecten en vervolgens tot het beheren van die omgeving. Natuurlijk is er vaak al veel informatie beschikbaar die we kunnen gebruiken. We beginnen dan ook met het inventariseren van de al aanwezige informatie. Vervolgens kijken we vanuit verschillende kanten naar het project. Zo zorgt 2ICT dat alle aspecten aan bod komen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij de meest optimale ict-omgeving hebt. Onze 2ICT Roadmap helpt jou om stap voor stap de juiste it-omgeving voor jouw bedrijf te realiseren.

Hoe werkt de 2ICT Roadmap in de praktijk?

Wij zorgen ervoor dat de werkzaamheden nauwkeurig worden afgestemd op de grootte van jouw organisatie. Na inventarisatie van de beschikbare informatie, houden we een aantal interviews met enkele medewerkers van jouw organisatie. We bespreken werkprocessen, uitdagingen en eventuele problemen. Aan de hand van dat ICT onderzoek, koppelen we onze bevindingen terug. Na deze bespreking stellen we het advies, plan van aanpak en een investeringsbegroting op. Na afronding nemen we de rapportage door en bepalen de (mogelijke) vervolgstappen.

Vaste contactpersonen bij 2ICT

Belangrijk om te weten? Onze servicedeskmedewerkers spreken de taal van onze klanten. Vragen, problemen en/of andere zaken worden zo snel opgelost. Vaste contactpersonen zorgen ervoor dat wij op de hoogte zijn van alle IT componenten binnen jouw bedrijf. Wij stellen daarbij ons servicedesk registratiesysteem beschikbaar aan onze klanten. De medewerkers van 2ICT kunnen ook de volledige servicedesk overnemen.

“Wij komen graag bij u langs
om de mogelijkheden van de IT roadmap
te bespreken”

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

"*" geeft vereiste velden aan