IT roadmap

Wij helpen je met een toekomstbestendige ICT omgeving

2ICT Roadmap

Hoe zorg je ervoor dat je de meest optimale ICT omgeving hebt? M.a.w. hoe kan ik nou het beste de ICT middelen gebruiken om mijn organisatie hier optimaal gebruik van te laten maken? Dit lijkt een eenvoudige vraag, maar in de praktijk kunnen hier verschillende antwoorden op worden gegeven. Ook is het belangrijk dat hier vanuit verschillende kanten naar wordt gekeken, zodat alle aspecten aan bod komen. 2ICT heeft hiervoor de IT roadmap ontwikkeld die je stap voor stap helpt om de juiste ICT omgeving te realiseren

Hoe werkt de roadmap in de praktijk?

De eerste gedachte die vaak naar voren komt als we onze aanpak bespreken is of dit geen groot, log en kostbaar traject gaat worden. In de praktijk zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden worden afgestemd op de grootte van je organisatie. Ook is er vaak al veel informatie beschikbaar die we kunnen gebruiken. We beginnen dan ook met het inventariseren van de al aanwezige informatie. Vervolgens houden we een aantal interviews met key personen om werkprocessen, uitdagingen, problemen, etc. te bespreken. Aan de hand daarvan ronden we stap 1 en 2 van ons stappenplan af en geven we een terugkoppeling van de bevindingen tot dan toe. Na deze bespreking stellen we het advies, plan van aanpak en een investeringsbegroting op. Na afronding nemen we de rapportage door en bepalen de (mogelijke) vervolgstappen.

“Wij komen graag bij u langs
om de mogelijkheden van de IT roadmap
te bespreken”

Veilige cloud werkplek

Veiliger dan je ooit zou denken

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het Internet probleemloos verbinding met je veilige digitale cloud werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale IT-omgeving. Daarnaast bespaar je energiekosten en is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Je bent altijd up-to-date en kunt gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten.

Door selfservice mogelijkheden heb je volledige controle. Denk aan een selfservice portal, waarin je veel voorkomende IT zaken makkelijk regelt. Je krijgt met cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hiermee beheers je ook applicatie licentiekosten.

2ICT Unlimited
IT beheer uitbesteden

Binnen één dag een cloud werkplek

Geregeld binnen 24 uur

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren. De kosten voor de migratie hangen af van het aantal gebruikers, de hoeveelheid data, en het aantal bedrijfsapplicaties.

Voorbeeld: Een MKB bedrijf met 8 werknemers die gebruik maakt van Exact Online, Microsoft Office en voorzien is van Windows 10 werkplekken is met 1 dag over op onze veilige cloud werkplek.

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

Toestemming privacybeleid*