2ICT Security Awareness / Anti-Phishing

Zorg dat security echt in de mindset van jouw medewerkers komt.

Waarom een IT Security Awareness training of een Anti-Phishing training?

De term Security Awareness staat bij 2ICT voor een uitgebreide bewustwordingstraining. We proberen jouw medewerkers op een interactieve wijze bewust te maken van eventuele digitale dreigingen.
Door structureel aandacht te schenken aan de bewustwording van digitale gevaren, herkennen medewerkers deze gevaren ook. Op die manier neemt het risico voor jouw onderneming af. Een dergelijke bewustwordingstraining is een investering in zowel de digitale beveiliging van je organisatie als die van jouw medewerkers.

Trainingsprogramma 2ICT

Met onze Security Awareness-training verhoog je de cyber-weerbaarheid van jouw organisatie. Deze training is een kleine investering met een grote impact. Neem dus contact op met 2ICT en informeer over de verdere mogelijkheden voor jouw organisatie. Wij kunnen aan de hand van je wensen en eisen samen een trainingsprogramma op maat bepalen.

Anti-Phishing Training

2ICT heeft meer ICT trainingen in haar portfolio. Neem de Anti-Phishing training als voorbeeld. Phishing is een aanzienlijk beveiligingsrisico dat nog steeds veelvuldig binnen bedrijven plaatsvindt. Phishing wordt ook wel het ‘hengelen’ naar persoonlijke gegevens van mensen genoemd. Bij phishing verzenden criminelen een email naar je om te proberen jouw inloggegevens, creditcardinformatie, pincodes of andere persoonlijke gegevens te achterhalen.

Bewustwordingssessies van 2ICT

Maar phishing is niet alleen met software-oplossingen te voorkomen. Je zult medewerkers bewust moeten maken over deze vorm van digitaal gevaar. Ze moeten alert zijn op mogelijke phishing acties. Dit kan het beste door middel van training- en bewustwordingsessies zoals de 2ICT Anti-Phishing Training en de Security Awareness Trainingen. 2ICT heeft deze trainingen ontwikkeld om jouw medewerkers bij te spijkeren over de gevaren van phishing. Wat er zoal besproken wordt in deze trainingen?

• Vertrouw alarmerende emailberichten nooit.
• Gebruik goede wachtwoorden (hierbij is een wachtwoord manager absoluut aan te raden).
• Bij twijfel? Niet doen. Als je niet zeker bent de echtheid van een mail, geef creditcardgegevens dan niet af.

Jij kan de cyberweerbaarheid van jouw organisatie verbeteren middels een Anti-Phishing Training of het Security Awareness trainingsprogramma van 2ICT. Het is een kleine investering met een grote impact. Voorafgaand aan deze training kunnen we overigens ook een 2ICT Security Scan voor jouw bedrijf uitvoeren.

Neem contact met ons op voor de verdere mogelijkheden voor jouw organisatie. Wij kunnen aan de hand van je wensen en eisen samen bepalen welke mogelijkheden het beste passen.

“Wij komen graag bij u langs
om de mogelijkheden voor
IT Security Awareness verder te
bespreken”

Het begint met bewustwording

Want een gewaarschuwd mens, telt voor twee.

Met de 2ICT Security Awareness training leiden we je mensen op om gevaren te herkennen.

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

"*" geeft vereiste velden aan