IT beheer

Overstappen? Wij denken met je mee en bieden lokale IT ondersteuning.

Overstappen van IT dienstverlener en je IT beheer uit handen geven? Dat doe je niet zomaar. Waarom zou je dan zaken doen met 2ICT? Simpel. Wij kennen jou en we kennen jouw business. We staan dicht op de ondernemer en denken als een ondernemer. Bij ons geen oversized oplossingen, maar een weldoordachte IT strategie, passend bij jouw organisatie en jouw ambities. 2ICT is een full service provider van IT beheer diensten. Bij alles wat wij doen staat één doel centraal: alle zorgen rond IT beheer voor jou wegnemen.

2ICT Unlimited

Door selfservice mogelijkheden heb je volledige controle. Denk aan een selfservice portal, waarin je veel voorkomende IT zaken makkelijk regelt. Je krijgt met cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hiermee beheers je ook applicatie licentiekosten.

Met deze dienst wordt jouw organisatie van A tot Z ontzorgd. Je hoeft alleen jouw PC of laptop op te starten en je hoeft je geen zorgen te maken of alles wel werkt. Een gedreven team van professionals staat voor jou klaar (en zelfs 24/7 als daar behoefte aan is). En dat alles voor een vast bedrag per maand per werkplek inclusief servers, netwerk apparaten en ondersteuning op afstand en/of op locatie.

2ICT Unlimited
IT servicedesk

IT servicedesk

Als jij of je collega problemen ervaren in het gebruik van IT wil je natuurlijk snel weer op weg worden geholpen. Met onze vaste prijzen voor ondersteuning via onze IT servicedesk ben je verzekerd van snelle hulp tegen een voorspelbaar maandbedrag.

Managed WiFi

Managed WiFi

Werkt jouw WiFi thuis beter dan op kantoor? Een langzaam of niet goed werkende WiFi omgeving geeft problemen. Via Managed WiFi van 2ICT hoef je je niet druk te maken over het beheer, de beveiliging en het onderhoud van je draadloze netwerk.

Managed Verbindingen

Managed Verbindingen

Betrouwbare, snelle en veilige (Internet)verbindingen zijn onmisbaar in een zakelijke omgeving. Hoe weet je dat je verbinding veilig, snel en betrouwbaar is? Onze dienst Managed Verbindingen zorgt hiervoor.

IT Security Awareness

Managed Security

Heb je geen eigen cybersecurity specialist in dienst? Wij hebben een toegewijd team van IT- en cyberspecialisten die zorgen dat jouw IT systemen veilig zijn. Dagelijks houden wij ons bezig met het inventariseren van mogelijke risico’s en kwetsbaarheden.

IT beheer uitbesteden

IT beheer uitbesteden

2ICT is gespecialiseerd in IT beheer. Doordat je veilig en snel kunt werken loopt je bedrijfscontinuïteit geen gevaar. Een betrouwbaar netwerk is dus essentieel voor jouw organisatie. Door onze jarenlange en brede kennis op IT gebied gaan wij geen uitdaging meer uit de weg.

Onze hoofdtaak is ontzorgen. Dit doen we door korte- en duidelijke lijnen in de communicatie en het persoonlijke contact. Met het oplossend vermogen van onze betrokken IT specialisten blijft er focus. Geen organisatie blijft hetzelfde. Wij groeien graag met je mee. Ons doel is dat jouw bedrijf veilig is voor de toekomst!

Succesverhalen

Wij houden van een goed verhaal en wie vertelt ze nou beter dan u? Bekijk hier een aantal succesverhalen van onze klanten.

“2ICT handelt proactief"

Advanced Performance Parts

“Ik zit bij de juiste club!”

Berry van Thiel - Van Thiel Transport

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming privacybeleid*