2ICT Unlimited

Voor een vast bedrag per maand volledige ICT ontzorging.

Complete IT ontzorging met 2ICT Unlimited

De ICT omgeving is voor jouw organisatie van cruciaal belang. Het IT beheer van deze omgeving kun je volledig en eenvoudig aan 2ICT over laten. Wij hebben ruime ervaring met het ondersteunen van organisaties en zzp’ers op ICT vlak.

Werkplek beheer voor een vast maandtarief. All-in.

Voor een vast bedrag per maand per werkplek inclusief servers, netwerk apparaten en ondersteuning van jou en je collega’s. We helpen op afstand, maar komen ook graag bij jou locatie.

Wij helpen onbeperkt, met veel plezier en zonder onverwachte uurtje-factuurtje verrassingen. Kortom: lekker werken zonder financiële zorgen en vrij van onderbrekingen voor jou en je medewerkers.

Microsoft365 prijsverhoging

Word jij ook geconfronteerd met een flinke stijging -tot wel 20%-  van de Microsoft licenties? In onderstaande tarieven is deze tariefwijziging al ingecalculeerd (net als overigens alle andere IT zaken). Dat geeft rust in de begroting en in de relatie die we met elkaar opbouwen.

Start vandaag nog..

..dan heb je vanaf vanavond een goede nachtrust.

Als je denkt dat overstappen lastig is, laat je dan verrassen door de slagvaardigheid en flexibiliteit van ons team. Nadat ze binnen no-time je bestanden, applicaties en e-mail hebben verhuisd, heb jij de zekerheid dat het goed geregeld is. En dat geeft een veilig gevoel.

ZZP

Jij wil gewoon lekker werken, nooit hoeven omkijken naar de IT en verzekerd zijn van goede support. Zelf doen is duurder!

€ 99 per maand

ZZP pakket

Alles wat met jouw werkplek te maken heeft moet gewoon werken. Zit het even niet mee dan staat ons team van specialisten dag en nacht voor je klaar. We werken met meetbare tijd afspraken en zorgen tevens voor afhandeling van storingen bij jouw software leverancier.

Je krijgt direct toegang tot je eigen team van IT-specialisten. Zij kennen jou en je applicaties. Zij leveren je precies de goede laptop, geven je ongevraagd advies en zorgen ervoor dat jouw project op tijd wordt opgeleverd.

Microsoft Word, Excel, Outlook, PowerPoint, SharePoint en OneDrive en veel meer. Overal en altijd beschikbaar. Nooit meer updaten.

Jouw domeinnaam wordt gekoppeld aan je Microsoft omgeving en we beheren je DNS. E-mail, agenda en bestanden benader je op alle apparaten. Ook die van thuis.

Onbeperkt bestanden opslaan. Samenwerken met mensen intern en buiten je organisatie. Helemaal veilig ingeregeld. Dit werkt natuurlijk ook als er even geen (Internet) verbinding is.

Jouw OneDrive, SharePoint en Exchange Online worden door Microsoft veilig gehost. Wij maken dagelijks een back-up, zodat je altijd terug kunt naar een eerder moment.

E-mail is de grootste bedreiging voor je organisatie, maar tegelijk ook onmisbaar. Wij leren jou en je collega’s phishing te herkennen. Wij sandboxen elke bijlage en natuurlijk schonen we de meeste SPAM op.

Jij werkt niet alleen op kantoor, maar ook bij je klant, thuis op de bank en natuurlijk onderweg vanaf je tablet of smartphone. Wij ondersteunen tot 5 apparaten per gebruiker.

Printers. Die doen het niet of het papier komt uit verkeerde lade. Of uit de verkeerde printer. Niet met onze cloud-based print oplossing. Salarisstrook printen? Geen probleem. Geef de code mee en de print opdracht komt er alleen uitrollen als jij je aanmeldt bij de printer. Werkt met -bijna- alle moderne printers.

MKB

Jouw complete organisatie in de cloud, in een all-in pakket. Voor 2-50 medewerkers, in een op maat gemaakte oplossing. We staan 24×7 voor je klaar.

€100 startbedrag +
€ 60 per werkplek per maand

ZZP pakket + extra service:

 • Proactief beheer op alle aangesloten apparaten (laptops, desktops, tablets, etc.) d.m.v. monitoring en razendsnel updaten;
 • Bewaking van de gezondheid, garantiestatus en beschikbare capaciteit;
 • Applicatie ondersteuning door “single point of contact”.
 • Overal waar jij en je collega’s werken zorgen wij voor een betrouwbare verbinding. Thuis, onderweg en uiteraard op kantoor;
 • We richten je netwerk in voor scheiding tussen gasten en medewerkers (VLAN’s);
 • We bewaken de snelheid en beschikbaarheid van je netwerk;
 • We onderhouden het netwerk door configuratie back-ups, firmware- en patchmanagement.
 • Beheer: of je nu 1 of meerdere servers gebruikt voor jullie core business. Wij onderhouden deze preventief door kwalitatief systeembeheer en monitoring;
 • Patching: wij zorgen ervoor dat we altijd de laatste updates sneller installeren dan een hacker er misbruik van kan maken;
 • Monitoring: we bewaken de beschikbaarheid van de servers in onze centrale management console;
 • Op locatie of gehost in de cloud, tot maximaal 4 virtuele machines.
Meer dan 50 gebruikers?

Neem dan contact met ons op voor een prijs op maat. Wij zorgen ervoor dat je snel helderheid hebt.

Secure+

Jouw organisatie stelt hogere eisen aan IT beveiliging waaronder de betrouwbaarheid en integriteit van je data.

€ 200 startbedrag
+ €79 per werkplek per maand

ZZP & MKB + extra service:

Met onze “managed monitoring service” gaat er geen pakketje over je verbinding heen zonder dat we deze inspecteren. Vervolgens wordt deze door tot wel 18 engines gecontroleerd. Zien we verdacht gedrag dan ontvangt onze IT-afdeling een PRIO1 signaal en gaan we over tot actie.

Je hebt er vast al een staan: een firewall. Maar wie houdt deze firewall in de gaten? Wie bewaakt de toegang tot je netwerk? Staan jouw beveiligingscamera’s open en bloot aan het internet verbonden? Wij regelen je firewall in, stellen beleid op en handhaven dit namens jou.

Met een wildgroei aan apparaten binnen en buiten je netwerk neemt ook de kans op ongeziene gasten die meekijken toe. Met deze dienst bewaken we iedere werkplek en acteren we op verdacht gedrag.

Als je bovenstaande zaken nodig hebt dan heb je ook vaak behoefte aan een complexere server infrastructuur, rapportages en maatwerk. Wij voorzien je hier in en denken met je mee.

Onze huisregels

  • Vrijheid: beheer & support is per maand opzegbaar, de Microsoft licenties kopen we per jaar in, daarna mag je ze elders onderbrengen.
  • Geen onverwachte kosten.
   • Voor projecten maken we samen een vastomlijnde opdracht.
   • Voor changes als een nieuw software pakket maken we samen een vastomlijnde opdracht.
  • Per maand nieuwe collega’s opschalen of inkrimpen, activatie dezelfde dag.
  • We nemen het beheer kosteloos over van je huidige leverancier. We leggen de documentatie aan en stellen orde op zaken. Soms is het echt een zootje (.. ) , dan krijg je van ons een vrijblijvende offerte.
  • Hardware (laptops/switches/firewalls, etc) leveren we graag, maar is niet in het maandtarief inbegrepen. Heb je ze nodig dan maken we samen een vastomlijnde opdracht.
  • Turn-key levering van nieuwe werkplekken doen we zonder extra kosten, als je de hardware bij ons inkoopt. We rekenen zo’n 15% marge over de ingekochte hardware. Dit is nodig om onze productkennis up-to-date te houden.
  • Levering van nieuwe werkplekken is m.u.v. hard-&software kosteloos

“Met 2ICT Unlimited worden
we snel ter plaatse geholpen
zonder gedoe achteraf.”

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

Toestemming privacybeleid*