Ben jij op zoek naar een innovatieve ict-beheerder en wil je niet steeds voor financiële verrassingen komen te staan? Kies dan voor het 2ICT Unlimited pakket van de fullservice ict-beheerder 2ICT. Als het over de informatietechnologie van jouw bedrijf gaat, zijn wij jouw betrouwbare werkplekbeheerder.

We verlenen deze ict-dienst tegen een vast maandbedrag. Het resultaat is een veilige, stabiele ict-omgeving die altijd en overal beschikbaar is. Te simpel om waar te zijn? Nee hoor, wij bewijzen met onze onderscheidende vorm van netwerkbeheer graag het tegendeel. Neem contact met ons op om meer over 2ICT Unlimited te horen. Wij komen onze ict-diensten graag persoonlijk bij je uitleggen. Zodat jij qua ict volledig ontzorgd wordt en kan je richten op de werkzaamheden waarin jij goed bent.

2ICT-2ICT Unlimited-Ontzorging

Met 2ICT Unlimited worden we snel ter plaatse geholpen zonder gedoe achteraf.

2ICT-ITbeheer-2ICTUnlimited

Stabiele netwerkomgeving met 2ICT Unlimited

Of je nu zzp’er bent of DGA van een grote firma, wij helpen je graag verder met onze brede kennis over systeembeheer. Onze adviezen zijn op maat, ons kundige team van medewerkers probeert zo veel mogelijk maatwerk te leveren. Heb je een vraag? Wij bieden een oplossing op maat. 2ICT adviseert en ontzorgt jouw bedrijf volledig. Wij bewegen mee met jouw ict!

Moet er snel een nieuwe werkplek ingericht worden? Is er een storing op jouw ict-netwerk? Ons 2ICT Unlimited pakket zorgt er voor dat jij continu de beste ict-werkplekoplossingen van ons aangeboden krijgt. Hierdoor heb jij nooit meer stress over de digitale omgeving rondom jouw bedrijf. Zo kan jij je enkel en alleen met jouw eigen corebusiness bezig te houden. 2ICT is jouw persoonlijk ict-bedrijf! Wij verzorgen een stabiele, fijne werkplek zonder zorgen.

2ICT-2ICTUnlimited-Ontzorging

Complete ontzorging werkplekbeheer

Jouw ict-omgeving is van cruciaal belang. Het beheer en de inrichting daarvan kun je volledig aan 2ICT overlaten. Netwerken beheren, installaties op het gebied van data-infra en telecommunicatie verzorgen, internetverbindingen (Managed WiFi) aanleggen? Wij doen het allemaal en ontzorgen jouw werplekbeheer compleet. Onze kundige ict-medewerkers hebben ruime ervaring met het volledig ondersteunen van bedrijven. We helpen 24 uur per dag, zeven dagen in de week op afstand, maar we komen desgewenst ook graag bij jou op locatie.

Voor ons product 2ICT Unlimited betaal jij een vast maandbedrag. Onze specialisten verzorgen het totale systeembeheer van jouw bedrijf. Dat zorgt voor plezier bij ons, maar ook bij jou!

ICT is continu in beweging — Wij helpen je, met betrouwbare service

2ICT is er voor iedere organisatie die behoefte heeft aan betrouwbare ICT die overal beschikbaar is, veilig is, en op een eenvoudige manier wordt aangeboden.

2ICT-2ICTUnlimited-ICT-Security

Aanvullend pakket: ict-security

Wil je ook de online veiligheid van jouw netwerk op orde hebben? Ons aanvullende ict Managed Security pakket garandeert jouw bedrijfsveiligheid. Lekker werken met zo min mogelijk digitale onderbrekingen, dat wil toch iedereen?

2ICT-2ICT Unlimited-Overstappen

Meteen overstappen naar 2ICT?

Wil je overstappen naar de services van 2ICT? Dat kan! We werken snel en deskundig. Binnen no-time hebben wij jouw bestanden, applicaties en emailadressen verhuisd. Zo heb jij de zekerheid dat jouw werkplekbeheer perfect geregeld is. Jouw bedrijf staat op de eerste plaats, 2ICT volgt direct daarna.

MKB

Jouw complete organisatie in de cloud, in een all-in pakket. Voor 2-50 medewerkers, in een op maat gemaakte oplossing. We staan 24×7 voor je klaar.

€100 startbedrag +
€ 66 per werkplek per maand

MKB pakket + extra service:

Servicegerichte Helpdesk
Alles wat met jouw werkplek te maken heeft moet gewoon werken. Zit het even niet mee dan staat ons team van specialisten dag en nacht voor je klaar. We werken met meetbare tijd afspraken en zorgen tevens voor afhandeling van storingen bij jouw software leverancier.
Microsoft365 licentie
E-mail en agenda op al je apparaten
Samenwerken vanuit SharePoint
Versleutelde back-ups
Veilig e-mailen
Op elk apparaat
Veilig printen
Systeem- & netwerkbeheer
Created with Sketch. Netwerk & Wi-Fi
Server & Cloud beheer

Secure+

Jouw organisatie stelt hogere eisen aan IT beveiliging waaronder de betrouwbaarheid en integriteit van je data.

€ 200 startbedrag
+ €88 per werkplek per maand

MKB + extra service:

Security Monitoring
Alles wat met jouw werkplek te maken heeft moet gewoon werken. Zit het even niet mee dan staat ons team van specialisten dag en nacht voor je klaar. We werken met meetbare tijd afspraken en zorgen tevens voor afhandeling van storingen bij jouw software leverancier.
Managed Firewall
Device Threat Detection
Maatwerk IT

Onze huisregels

 • Vrijheid. Jouw beheer en support is per maand opzegbaar, de Microsoft-licenties kopen we per jaar in. Daarna mag je ze elders onderbrengen.
 • Geen onverwachte kosten.
  • Voor projecten maken we samen een vastomlijnde opdracht.
  • Voor changes als een nieuw software pakket maken we samen een vastomlijnde opdracht.
 • Per maand nieuwe collega’s opschalen of inkrimpen, activatie dezelfde dag.
 • We nemen het beheer kosteloos over van je huidige leverancier. We leggen de documentatie aan en stellen orde op zaken. Uiteraard krijg je voordien een vrijblijvende offerte van ons.
 • Hardware (laptops/switches/firewalls, et cetera) leveren we graag. Dit is echter niet in het maandtarief inbegrepen. Heb je ze nodig dan maken we samen een vastomlijnde opdracht.
 • Turn-key levering van nieuwe werkplekken doen we zonder extra kosten, als je de hardware bij ons inkoopt. We rekenen zo’n 15 procent marge over de ingekochte hardware. Dit is nodig om onze productkennis up-to-date te houden.
 • Levering van nieuwe werkplekken is (met uitzondering van de hard- en software) kosteloos.

Twijfel je of wil je advies? Vul onderstaand formulier in, dan lopen het we samen even door. Of neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Neem contact met ons op

Privacybeleid(Vereist)