2ICT Unlimited

Voor een vast bedrag per maand volledige ICT ontzorging.

Ben jij op zoek naar een innovatieve ict-beheerder en wil je niet steeds voor financiële verrassingen komen te staan? Kies dan voor het 2ICT Unlimited pakket van de fullservice ict-beheerder 2ICT. Als het over de informatietechnologie van jouw bedrijf gaat, zijn wij jouw betrouwbare werkplekbeheerder.

We verlenen deze ict-dienst tegen een vast maandbedrag. Het resultaat is een veilige, stabiele ict-omgeving die altijd en overal beschikbaar is. Te simpel om waar te zijn? Nee hoor, wij bewijzen met onze onderscheidende vorm van netwerkbeheer graag het tegendeel. Neem contact met ons op om meer over 2ICT Unlimited te horen. Wij komen onze ict-diensten graag persoonlijk bij je uitleggen. Zodat jij qua ict volledig ontzorgd wordt en kan je richten op de werkzaamheden waarin jij goed bent.

Stabiele netwerkomgeving met 2ICT Unlimited

Of je nu zzp’er bent of DGA van een grote firma, wij helpen je graag verder met onze brede kennis over systeembeheer. Onze adviezen zijn op maat, ons kundige team van medewerkers probeert zo veel mogelijk maatwerk te leveren. Heb je een vraag? Wij bieden een oplossing op maat. 2ICT adviseert en ontzorgt jouw bedrijf volledig. Wij bewegen mee met jouw ict!

Moet er snel een nieuwe werkplek ingericht worden? Is er een storing op jouw ict-netwerk? Ons 2ICT Unlimited pakket zorgt er voor dat jij continu de beste ict-werkplekoplossingen van ons aangeboden krijgt. Hierdoor heb jij nooit meer stress over de digitale omgeving rondom jouw bedrijf. Zo kan jij je enkel en alleen met jouw eigen corebusiness bezig te houden. 2ICT is jouw persoonlijk ict-bedrijf! Wij verzorgen een stabiele, fijne werkplek zonder zorgen.

Complete ontzorging werkplekbeheer

Jouw ict-omgeving is van cruciaal belang. Het beheer en de inrichting daarvan kun je volledig aan 2ICT overlaten. Netwerken beheren, installaties op het gebied van data-infra en telecommunicatie verzorgen, internetverbindingen (Managed WiFi) aanleggen? Wij doen het allemaal en ontzorgen jouw werplekbeheer compleet. Onze kundige ict-medewerkers hebben ruime ervaring met het volledig ondersteunen van bedrijven. We helpen 24 uur per dag, zeven dagen in de week op afstand, maar we komen desgewenst ook graag bij jou op locatie.

Heb jij behoefte aan betrouwbare ict die overal beschikbaar is? Aan een werkplekomgeving die veilig is en waarbij ondersteuning en service op een eenvoudige manier wordt aangeboden? Neem dan contact op met 2ICT, de innovatie en betrouwbare ict-verlener.

Baal jij ook zo van de forse stijgingen van de Microsoft-licenties? Bij 2ICT Unlimited hebben wij deze tariefwijzigingen al ingecalculeerd. Dat geeft jouw rust in de begroting. Wij staan voor een eerlijke ict-relatie.

Voor ons product 2ICT Unlimited betaal jij een vast maandbedrag. Onze specialisten verzorgen het totale systeembeheer van jouw bedrijf. Dat zorgt voor plezier bij ons, maar ook bij jou!

Aanvullend pakket: ict-security

Wil je ook de online veiligheid van jouw netwerk op orde hebben? Ons aanvullende ict Managed Security pakket garandeert jouw bedrijfsveiligheid. Lekker werken met zo min mogelijk digitale onderbrekingen, dat wil toch iedereen?

Meteen overstappen naar 2ict?

Wil je overstappen naar de services van 2ICT? Dat kan! We werken snel en deskundig. Binnen no-time hebben wij jouw bestanden, applicaties en emailadressen verhuisd. Zo heb jij de zekerheid dat jouw werkplekbeheer perfect geregeld is. Jouw bedrijf staat op de eerste plaats, 2ICT volgt direct daarna.

ZZP

Jij wil gewoon lekker werken, nooit hoeven omkijken naar de IT en verzekerd zijn van goede support. Zelf doen is duurder!

€ 115 per maand

ZZP pakket

Alles wat met jouw werkplek te maken heeft moet gewoon werken. Zit het even niet mee dan staat ons team van specialisten dag en nacht voor je klaar. We werken met meetbare tijd afspraken en zorgen tevens voor afhandeling van storingen bij jouw software leverancier.

Je krijgt direct toegang tot je eigen team van IT-specialisten. Zij kennen jou en je applicaties. Zij leveren je precies de goede laptop, geven je ongevraagd advies en zorgen ervoor dat jouw project op tijd wordt opgeleverd.

Microsoft Word, Excel, Outlook, PowerPoint, SharePoint en OneDrive en veel meer. Overal en altijd beschikbaar. Nooit meer updaten.

Jouw domeinnaam wordt gekoppeld aan je Microsoft omgeving en we beheren je DNS. E-mail, agenda en bestanden benader je op alle apparaten. Ook die van thuis.

Onbeperkt bestanden opslaan. Samenwerken met mensen intern en buiten je organisatie. Helemaal veilig ingeregeld. Dit werkt natuurlijk ook als er even geen (Internet) verbinding is.

Jouw OneDrive, SharePoint en Exchange Online worden door Microsoft veilig gehost. Wij maken dagelijks een back-up, zodat je altijd terug kunt naar een eerder moment.

E-mail is de grootste bedreiging voor je organisatie, maar tegelijk ook onmisbaar. Wij leren jou en je collega’s phishing te herkennen. Wij sandboxen elke bijlage en natuurlijk schonen we de meeste SPAM op.

Jij werkt niet alleen op kantoor, maar ook bij je klant, thuis op de bank en natuurlijk onderweg vanaf je tablet of smartphone. Wij ondersteunen tot 5 apparaten per gebruiker.

Printers. Die doen het niet of het papier komt uit verkeerde lade. Of uit de verkeerde printer. Niet met onze cloud-based print oplossing. Salarisstrook printen? Geen probleem. Geef de code mee en de print opdracht komt er alleen uitrollen als jij je aanmeldt bij de printer. Werkt met -bijna- alle moderne printers.

MKB

Jouw complete organisatie in de cloud, in een all-in pakket. Voor 2-50 medewerkers, in een op maat gemaakte oplossing. We staan 24×7 voor je klaar.

€100 startbedrag +
€ 66 per werkplek per maand

ZZP pakket + extra service:

 • Proactief beheer op alle aangesloten apparaten (laptops, desktops, tablets, etc.) d.m.v. monitoring en razendsnel updaten;
 • Bewaking van de gezondheid, garantiestatus en beschikbare capaciteit;
 • Applicatie ondersteuning door “single point of contact”.
 • Overal waar jij en je collega’s werken zorgen wij voor een betrouwbare verbinding. Thuis, onderweg en uiteraard op kantoor;
 • We richten je netwerk in voor scheiding tussen gasten en medewerkers (VLAN’s);
 • We bewaken de snelheid en beschikbaarheid van je netwerk;
 • We onderhouden het netwerk door configuratie back-ups, firmware- en patchmanagement.
 • Beheer: of je nu 1 of meerdere servers gebruikt voor jullie core business. Wij onderhouden deze preventief door kwalitatief systeembeheer en monitoring;
 • Patching: wij zorgen ervoor dat we altijd de laatste updates sneller installeren dan een hacker er misbruik van kan maken;
 • Monitoring: we bewaken de beschikbaarheid van de servers in onze centrale management console;
 • Op locatie of gehost in de cloud, tot maximaal 4 virtuele machines.
Meer dan 50 gebruikers?

Neem dan contact met ons op voor een prijs op maat. Wij zorgen ervoor dat je snel helderheid hebt.

Secure+

Jouw organisatie stelt hogere eisen aan IT beveiliging waaronder de betrouwbaarheid en integriteit van je data.

€ 200 startbedrag
+ €88 per werkplek per maand

ZZP & MKB + extra service:

Met onze “managed monitoring service” gaat er geen pakketje over je verbinding heen zonder dat we deze inspecteren. Vervolgens wordt deze door tot wel 18 engines gecontroleerd. Zien we verdacht gedrag dan ontvangt onze IT-afdeling een PRIO1 signaal en gaan we over tot actie.

Je hebt er vast al een staan: een firewall. Maar wie houdt deze firewall in de gaten? Wie bewaakt de toegang tot je netwerk? Staan jouw beveiligingscamera’s open en bloot aan het internet verbonden? Wij regelen je firewall in, stellen beleid op en handhaven dit namens jou.

Met een wildgroei aan apparaten binnen en buiten je netwerk neemt ook de kans op ongeziene gasten die meekijken toe. Met deze dienst bewaken we iedere werkplek en acteren we op verdacht gedrag.

Als je bovenstaande zaken nodig hebt dan heb je ook vaak behoefte aan een complexere server infrastructuur, rapportages en maatwerk. Wij voorzien je hier in en denken met je mee.

Onze huisregels

  • Vrijheid. Jouw beheer en support is per maand opzegbaar, de Microsoft-licenties kopen we per jaar in. Daarna mag je ze elders onderbrengen.
  • Geen onverwachte kosten.
   • Voor projecten maken we samen een vastomlijnde opdracht.
   • Voor changes als een nieuw software pakket maken we samen een vastomlijnde opdracht.
  • Per maand nieuwe collega’s opschalen of inkrimpen, activatie dezelfde dag.
  • We nemen het beheer kosteloos over van je huidige leverancier. We leggen de documentatie aan en stellen orde op zaken. Uiteraard krijg je voordien een vrijblijvende offerte van ons.
  • Hardware (laptops/switches/firewalls, et cetera) leveren we graag. Dit is echter niet in het maandtarief inbegrepen. Heb je ze nodig dan maken we samen een vastomlijnde opdracht.
  • Turn-key levering van nieuwe werkplekken doen we zonder extra kosten, als je de hardware bij ons inkoopt. We rekenen zo’n 15 procent marge over de ingekochte hardware. Dit is nodig om onze productkennis up-to-date te houden.
  • Levering van nieuwe werkplekken is (met uitzondering van de hard- en software) kosteloos.

“Met 2ICT Unlimited worden
we snel ter plaatse geholpen
zonder gedoe achteraf.”

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

"*" geeft vereiste velden aan