De digitale wereld heeft vaak te maken met gevaren van buitenaf. Virussen, cyberaanvallen, je hebt er vast wel eens over gehoord. De digitale deur van jouw ict-omgeving moet dus dik en bewapend zijn. Als het over ict-security gaat, kan 2ICT je helpen.

Ons pakket Managed Security controleert jouw data op veiligheid. Wij beschermen gegevens met privacygevoelige informatie. We testen vaak en helpen je daarmee om de beveiliging van jouw onderneming te optimaliseren. Wij denken mee over jouw ict-beveiliging en zorgen voor een veilige werkplek in de cloud. Dat maakt 2ICT tot jouw ideale ict-netwerkbeheerder.

2ICT-2ICT Managed Security

Wij denken mee over jouw ict-beveiliging en zorgen voor een veilige werkplek in de cloud.

2ICT-2ICT Managed Security-Voordelen

Voordelen van Managed Security?

 • Geen zorgen meer over veiligheid van jouw netwerk
 • Cyberaanvallen en virussen blijven buiten de digitale deur
 • Er draait altijd de nieuwste versie van virusscanners en andere databeschermers
 • Jouw data is bij ons in veilige handen. Dankzij onze kennis over ict en veiligheid bieden wij jou een Managed Security pakket op maat. Wij inventariseren wat jij nodig hebt. Jouw bedrijf staat op de eerste plaats, 2ICT volgt direct daarna. Wij bewegen mee met jouw ict.
2ICT-2ICT Managed Security-Upload

Binnen één dag een cloud werkplek

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren. De kosten voor de migratie hangen af van het aantal gebruikers, de hoeveelheid data, en het aantal bedrijfsapplicaties. Voorbeeld: Een MKB bedrijf met 8 werknemers die gebruik maakt van Exact Online, Microsoft Office en voorzien is van Windows 10 werkplekken is met 1 dag over op onze veilige cloud werkplek.

2ICT-2ICT Managed Security-Mobile Device Management

Mobile Device Management (MDM)

Een onderdeel van veiligheid van jouw it-omgeving is het online beheren van al je mobiele apparaten. Denk daarbij aan laptops, tablets en mobiele telefoons. Ons eigen ontwikkelde Mobile Device Management (MDM) zorgt ervoor dat al jouw devices veilig zijn. We werken hierbij onder meer met encryptie (versleutelen van data). Zou blijven jouw gegevens geheim en ben je in staat de integriteit van de data en de identificatie van de zender te garanderen. Wanneer er in jouw organisatie onverhoopt mobiele apparaten gestolen worden, dan zorgt MDM er voor dat deze belangrijkste gegevens op afstand gewist worden. Met ons Mobiel Device Management blijf je qua software en beveiligingsaspecten volledig up-to-date.

Jouw data is bij ons in veilige handen.

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren

2ICT-2ICT Managed Security-Voordelen Mobile Device Management MDM

Voordelen Mobile Device Management?

 • Online update van software
 • Cyberaanvallen en virussen blijven buiten de digitale deur
 • Er draait altijd de nieuwste versie van virusscanners en andere databeschermers
 • Jouw data is bij ons in veilige handen
2ICT-2ICT Security management-Netwerk Security Management (NSM)

Netwerk Security Management (NSM)

Het is van cruciaal belang dat jouw ict-omgeving te allen tijde actief blijft. Helaas komen cyberaanvallen steeds vaker voor. Zorg dus dat jouw bedrijf hier ook op voorbereid is. Ons servicepakker Netwerk Security Monitoring (NSM) analyseert jouw netwerkverkeer. Hiermee kunnen we vroegtijdig verdachte patronen en afwijkend gedrag signaleren. Door middel van slimme algoritmes worden jouw systemen en jouw datastromen geanalyseerd. Zo worden aanvallen met spam of andere malware gedetecteerd. De online beveiliging van jouw organisatie tillen we op deze manier naar een hoger plan.

2ICT-2ICT Security Management-Voordelen Netwerk Security Monitoring

Voordelen Netwerk Security Monitoring?

 • Cyberaanvallen en virussen blijven buiten de digitale deur
 • We werken altijd met de nieuwste software
 • Jij kunt zorgeloos ondernemen, het monitoren van jouw netwerk is bij ons in goede handen

Kort en goed? 2ICT rolt qua veiligheid altijd een standaard implementatie (Managed Security) uit. Maar aan de hand van jouw wensen en eisen wordt deze dienst steeds verder uitgebreid. Dankzij onze kennis over ict en veiligheid bieden wij jou altijd een pakket op maat aan. Al dan niet met toevoeging van ons Mobile Device Management (MDM) en onze Network Security Monitoring (NSM).

Wij inventariseren wat jij nodig hebt. Jouw bedrijf staat op de eerste plaats, 2ICT volgt direct daarna. Wij bewegen mee met jouw ict.

Twijfel je of wil je advies? Vul onderstaand formulier in, dan lopen het we samen even door. Of neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Neem contact met ons op

Privacybeleid(Vereist)