Managed security

Een extra schild ter beveiliging én verbetering van jouw IT-omgeving.

Wij zorgen voor jouw veilige ict-omgeving

De digitale wereld heeft vaak te maken met gevaren van buitenaf. Virussen, cyberaanvallen, je hebt er vast wel eens over gehoord. De digitale deur van jouw ict-omgeving moet dus dik en bewapend zijn. Als het over ict-security gaat, kan 2ICT je helpen.
Ons pakket Managed Security controleert jouw data op veiligheid. Wij beschermen gegevens met privacygevoelige informatie. We testen vaak en helpen je daarmee om de beveiliging van jouw onderneming te optimaliseren. Wij denken mee over jouw ict-beveiliging en zorgen voor een veilige werkplek in de cloud. Dat maakt 2ICT tot jouw ideale ict-netwerkbeheerder.

Managed Security: veiliger dan je denkt

Stel je wordt aangevallen door cybercriminelen? Stel de digitale omgeving van je bedrijf is vanwege een hardnekkig virus niet meer beschikbaar? Stel je kunt niet meer bij jouw back up? Dan heb je een groot probleem. Heb jij jezelf de vraag wel eens gesteld hoe jouw digitale veiligheid eigenlijk geregeld is? Neem dan eens contact met ons op, want 2ICT staat voor de veiligheid van jouw ict-netwerk.

Wij als innovatieve ict-dienstverlener hebben het pakket Managed Security uitgedacht. Daarmee denkt 2ICT proactief na over de veiligheid van jouw netwerk (Managed WiFi). Wij inventariseren de mogelijke risico’s en versterken de kwetsbaarheden binnen je IT systemen. Er staat altijd een toegewijd team klaar voor de beveiliging van jouw bedrijf. Rekening houdend met jouw wensen, eisen en budget.

Voordelen van Managed Security?

  • Geen zorgen meer over veiligheid van jouw netwerk
  • Cyberaanvallen en virussen blijven buiten de digitale deur
  • Er draait altijd de nieuwste versie van virusscanners en andere databeschermers
  • Jouw data is bij ons in veilige handenDankzij onze kennis over ict en veiligheid bieden wij jou een Managed Security pakket op maat. Wij inventariseren wat jij nodig hebt. Jouw bedrijf staat op de eerste plaats, 2ICT volgt direct daarna. Wij bewegen mee met jouw ict.

Veilige cloud werkplek

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het Internet probleemloos verbinding met je veilige digitale cloud werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale IT-omgeving. Daarnaast bespaar je energiekosten en is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Je bent altijd up-to-date en kunt gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten.

Door selfservice mogelijkheden heb je volledige controle. Denk aan een selfservice portal, waarin je veel voorkomende IT zaken makkelijk regelt. Je krijgt met cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hiermee beheers je ook applicatie licentiekosten.

2ICT Unlimited

2ICT

Onze servicedesk medewerkers spreken de taal van onze klanten, zodat vragen, problemen en/of andere zaken snel kunnen worden opgelost. Vaste contactpersonen per organisatie zorgen ervoor dat wij op de hoogte zijn van alle IT componenten binnen het bedrijf. Wij stellen ons servicedesk registratiesysteem beschikbaar aan onze klanten. Ook kunnen wij de volledige servicedesk overnemen.

IT beheer uitbesteden

UNLIMITED betekent ook: geen opstartkosten

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren. De kosten voor de migratie naar 2ICT zijn voor onze rekening.

Voorbeeld: Een MKB bedrijf met 18 werknemers die gebruik maken van Exact Online, Microsoft Office en voorzien is van Windows 10/11 werkplekken is met 1 dag over op onze veilige cloud werkplek.

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming privacybeleid*