Managed security

Een extra schild ter beveiliging én verbetering van jouw IT-omgeving.

Managed Security

Met onze managed security dienstverlening zorgen wij ervoor dat jouw IT systemen veilig zijn. Wij inventariseren de mogelijke risico’s en versterken de kwetsbaarheden binnen je IT systemen. Er staat altijd een toegewijd team klaar voor de beveiliging van jouw bedrijf. Rekening houdend met jouw wensen, eisen en budget.

Security professionals

Het vinden en aannemen van cybersecurity professionals wordt steeds moeilijker en duurder. Wij zorgen ervoor dat deze security professionals jouw organisatie wel kunnen helpen door deze experts zelf in dienst te hebben. Door gebruik te maken van de managed security diensten helpen wij jouw organisatie veiliger te maken.

“Wij komen graag bij u langs
om samen de toekomst voor
u in te richten”

Veilige cloud werkplek

Veiliger dan je ooit zou denken

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het Internet probleemloos verbinding met je veilige digitale cloud werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale IT-omgeving. Daarnaast bespaar je energiekosten en is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Je bent altijd up-to-date en kunt gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten.
Door selfservice mogelijkheden heb je volledige controle. Denk aan een self service portal, waarin je veel voorkomende IT zaken makkelijk regelt. Je krijgt met cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hiermee beheers je ook applicatie licentiekosten.

2ICT Unlimited

Binnen één dag een cloud werkplek

Geregeld binnen 24 uur

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren. De kosten voor de migratie hangen af van het aantal gebruikers, de hoeveelheid data, en het aantal bedrijfsapplicaties. Voorbeeld: Een MKB bedrijf met 8 werknemers die gebruik maakt van Exact Online, Microsoft Office en voorzien is van Windows 10 werkplekken is met 1 dag over op onze veilige cloud werkplek.

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

Toestemming privacybeleid*