Managed Verbindingen, Managed WiFi

Wij zorgen ervoor dat jouw verbindingen optimaal (blijven) werken.

Stabiele internetverbinding is cruciaal voor jouw bedrijf

Betrouwbaar, snel en veilig internet is onmisbaar voor jouw bedrijf. Zonder een stabiele internetverbinding wordt de productiviteit van jou en van jouw medewerkers aangetast. Jouw werkplekbeheerder 2ICT helpt je daarmee.

Wij houden jouw internetverbinding 24 uur per dag, zeven dagen per week in de gaten. Wij noemen dit servicepakket Managed Verbindingen. Waarom die naam? Wij zijn op deze manier eigenlijk jouw ict-manager geworden. Wil je hier meer over weten? Wij komen graag eens bij jou op gesprek om de mogelijkheden van Managed Verbindingen nader uiteen te zetten.

Werkt jouw WiFi thuis beter dan op kantoor? Dan biedt onze service Managed WiFi uitkomst. Wij verzorgen voor jou een perfect werkend draadloos netwerk. Want als je WiFi niet werkt, dan zorgt dat onherroepelijk voor veel ergernis van medewerkers en klachten van jouw relaties. Voor een vaste vergoeding per maand krijg je bij ons een abonnement op WiFi. Neem contact met ons op en informeer over de mogelijkheden van Managed WiFi.

Wij zorgen dat jouw ict-verbinding optimaal werkt

Veel organisaties werken in de cloud. Jij misschien ook wel. Het werken in de cloud vereist een optimale verbinding. Managed Verbindingen van 2ICT zorgt er voor dat jouw ict-verbinding optimaal en veilig werkt.

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via probleemloos internetverbinding en kom je terecht in een veilige digitale cloud werkplek. Jouw ict-dienstverlener 2ICT neemt alles voor jou uit handen en ontzorgt je waardoor je zelf geen omkijken meer naar je lokale ict-omgeving.

Ook qua WiFi bieden wij een ict-service op maat. Jij geeft jouw wensen aan ons door, wij maken een inventarisatie op maat als we jouw bedrijf bezoeken en jij krijgt een draadloos netwerk dat voelt als een maatpak. Dat is Managed WiFi.

Ook goed om te weten? Door onze uitgebreide ict-selfservice heb je zelf volledige controle. Bij onze selfservice portal zijn veel voorkomende ict-zaken voor een netwerkbeheerder gemakkelijk geregeld. Je krijgt met onze functionaliteit cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hierdoor zie je ook meteen wat je applicatie- en licentiekosten zijn.

Stay connected: Connectivity as a Service

Internetverbindingen draaien niet alleen om de verbinding zelf, maar om de hele keten. Dit kan wat ons betreft te maken hebben met de router, firewall, beveiligingsupdates, internetaansluiting, back-up verbinding tot aan de firmware updates van jouw devices. De hele keten wordt door 2ICT beheerd. Die dienstverlening noemen we ‘Connectivity as a Service’. Dat bieden we aan voor een vaste prijs per maand.

Voordelen van Managed Verbindingen?

 • Je bespaart energiekosten
 • Jouw data is veilig
 • Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten.
 • Je maakt gebruik van de nieuwste functionaliteiten
 • Je bent door onze kundige ict-servicedesk altijd up-to-date

Voordelen van Managed WiFi?

 • Je hebt geen investeringskosten
 • Je hoeft je niet druk te maken over het beheer
 • Jij hebt geen zorgen over het onderhoud van je draadloze netwerk
 • Wij geven onafhankelijk advies
 • Overal WiFi-dekking, geen torenhoge kosten
 • Jouw ict-bedrijf 2ICT biedt WiFi service op maat

Dankzij onze netwerkexpertise bieden wij WiFi service op maat. Je geeft je wensen aan ons door, we meten dit in op jouw locatie en wij zorgen voor een WiFi service die voelt als een maatpak.

Veilige cloud werkplek

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het Internet probleemloos verbinding met je veilige digitale cloud werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale IT-omgeving. Daarnaast bespaar je energiekosten en is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Je bent altijd up-to-date en kunt gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten.

Door selfservice mogelijkheden heb je volledige controle. Denk aan een selfservice portal, waarin je veel voorkomende IT zaken makkelijk regelt. Je krijgt met cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hiermee beheers je ook applicatie licentiekosten.

2ICT Unlimited

2ICT

Onze servicedesk medewerkers spreken de taal van onze klanten, zodat vragen, problemen en/of andere zaken snel kunnen worden opgelost. Vaste contactpersonen per organisatie zorgen ervoor dat wij op de hoogte zijn van alle IT componenten binnen het bedrijf. Wij stellen ons servicedesk registratiesysteem beschikbaar aan onze klanten. Ook kunnen wij de volledige servicedesk overnemen.

IT beheer uitbesteden

UNLIMITED betekent ook: geen opstartkosten

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren. De kosten voor de migratie naar 2ICT zijn voor onze rekening.

Voorbeeld: Een MKB bedrijf met 18 werknemers die gebruik maken van Exact Online, Microsoft Office en voorzien is van Windows 10/11 werkplekken is met 1 dag over op onze veilige cloud werkplek.

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming privacybeleid*