Betrouwbaar, snel en veilig internet is onmisbaar voor jouw bedrijf. Zonder een stabiele internetverbinding wordt de productiviteit van jou en van jouw medewerkers aangetast. Het IT beheer neemt 2ICT als jouw werkplekbeheerder uit handen.

Wij houden jouw internetverbinding 24 uur per dag, zeven dagen per week in de gaten. Wij noemen dit servicepakket Managed Verbindingen. Waarom die naam? Wij zijn op deze manier eigenlijk jouw ict-manager geworden. Wil je hier meer over weten? Wij komen graag eens bij jou op gesprek om de mogelijkheden van Managed Verbindingen nader uiteen te zetten.

Werkt jouw WiFi thuis beter dan op kantoor? Dan biedt onze service Managed WiFi uitkomst. Wij verzorgen voor jou een perfect werkend draadloos netwerk. Want als je WiFi niet werkt, dan zorgt dat onherroepelijk voor veel ergernis van medewerkers en klachten van jouw relaties. Voor een vaste vergoeding per maand krijg je bij ons een abonnement op WiFi. Neem contact met ons op en informeer over de mogelijkheden van Managed WiFi.

2ICT-2ICT Managed verbindingenWifi

Wij zorgen ervoor dat jouw verbindingen optimaal (blijven) werken.

2ICT-ITbeheer-verbindingen

Wij zorgen dat jouw ict-verbinding optimaal werkt

Veel organisaties werken in de cloud. Jij misschien ook wel. Het werken in de cloud vereist een optimale verbinding. Managed Verbindingen van 2ICT zorgt er voor dat jouw ict-verbinding optimaal en veilig werkt.

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via probleemloos internetverbinding en kom je terecht in een veilige digitale cloud werkplek. Jouw ict-dienstverlener 2ICT neemt alles voor jou uit handen en ontzorgt je waardoor je zelf geen omkijken meer naar je lokale ict-omgeving.

Ook qua WiFi bieden wij een ict-service op maat. Jij geeft jouw wensen aan ons door, wij maken een inventarisatie op maat als we jouw bedrijf bezoeken en jij krijgt een draadloos netwerk dat voelt als een maatpak. Dat is Managed WiFi.

2ICT-ITbeheer-Fortinet

Stay connected: Connectivity as a Service

Internetverbindingen draaien niet alleen om de verbinding zelf, maar om de hele keten. Dit kan wat ons betreft te maken hebben met de router, firewall, beveiligingsupdates, internetaansluiting, back-up verbinding tot aan de firmware updates van jouw devices. De hele keten wordt door 2ICT beheerd. Die dienstverlening noemen we ‘Connectivity as a Service’. Dat bieden we aan voor een vaste prijs per maand.

Voordelen van Managed Verbindingen?

 • Je bespaart energiekosten
 • Jouw data is veilig
 • Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten.
 • Je maakt gebruik van de nieuwste functionaliteiten
 • Je bent door onze kundige ict-servicedesk altijd up-to-date

Voordelen van Managed WiFi?

 • Je hebt geen investeringskosten
 • Je hoeft je niet druk te maken over het beheer
 • Jij hebt geen zorgen over het onderhoud van je draadloze netwerk
 • Wij geven onafhankelijk advies
 • Overal WiFi-dekking, geen torenhoge kosten
 • Jouw ict-bedrijf 2ICT biedt WiFi service op maat

Dankzij onze netwerkexpertise bieden wij WiFi service op maat. Je geeft je wensen aan ons door, we meten dit in op jouw locatie en wij zorgen voor een WiFi service die voelt als een maatpak.

Twijfel je of wil je advies? Vul onderstaand formulier in, dan lopen het we samen even door. Of neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Neem contact met ons op

Privacybeleid(Vereist)