Managed Verbindingen

Wij zorgen ervoor dat jouw verbindingen optimaal (blijven) werken.

Verbindingen zijn cruciaal

Betrouwbare, snelle en veilige (Internet)verbindingen zijn onmisbaar. Helemaal in een zakelijke omgeving. Want zonder stabiele verbindingen wordt de productiviteit van medewerkers aangetast. Bovendien vereist het werken in de cloud, in welke vorm dan ook, een optimale verbinding.

Connectivity as a Service

Verbindingen draaien niet alleen om de verbinding zelf, maar om de hele keten. Dit gaat van router, firewall, beveiligingsupdates, Internet aansluiting, back-up verbinding tot aan de firmware updates van devices. De hele keten dient uiteindelijk beheerd te worden. Onze dienstverlening “Connectivity as a Service” zorgt hiervoor. En dat voor een vaste prijs per maand.

“Wij komen graag bij u langs om samen de mogelijkheden van managed verbindingen te bespreken”

Veilige cloud werkplek

Veiliger dan je ooit zou denken

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het Internet probleemloos verbinding met je veilige digitale cloud werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale IT-omgeving. Daarnaast bespaar je energiekosten en is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Je bent altijd up-to-date en kunt gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten.

Door selfservice mogelijkheden heb je volledige controle. Denk aan een selfservice portal, waarin je veel voorkomende IT zaken makkelijk regelt. Je krijgt met cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hiermee beheers je ook applicatie licentiekosten.

2ICT Unlimited
IT beheer uitbesteden

Binnen één dag een cloud werkplek

Geregeld binnen 24 uur

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren. De kosten voor de migratie hangen af van het aantal gebruikers, de hoeveelheid data, en het aantal bedrijfsapplicaties.

Voorbeeld: Een MKB bedrijf met 8 werknemers die gebruik maakt van Exact Online, Microsoft Office en voorzien is van Windows 10 werkplekken is met 1 dag over op onze veilige cloud werkplek.

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

Toestemming privacybeleid*