Managed WiFi

Overal dekkend WiFi, maar dan zonder de torenhoge investeringen.

Werkt jouw WiFi thuis beter dan op kantoor?

Als het werkt hoor je niemand er over, maar als het niet werkt zien we de hotspots aan gaan en zijn de klachten niet mals. Dit geldt zowel voor thuis, want Netflix werkt niet, maar in je organisatie is het niet anders. Hoe kunnen je collega’s nu goed in Teams vergadering deelnemen als de helft van de video wegvalt. Orders in het magazijn worden niet gepicked zonder dat de handheld verbonden is.

Managed WiFi

Een goed werkend draadloos netwerk voor een vaste vergoeding per maand. Een abonnement op WiFi. Dat kan met Managed WiFi van 2ICT. Je hebt geen investeringskosten en hoef je niet druk te maken over het beheer, de beveiliging en het onderhoud van je draadloze netwerk. Dankzij onze in huis expertise en ons onafhankelijke advies bieden wij je een WiFi service op maat. Je geeft je wensen aan ons door, we meten dit in op je locaties en wij zorgen voor een WiFi service die voelt als een maatpak.

“Wij komen graag bij u langs
om samen de toekomst voor
u in te richten”

Veilige cloud werkplek

Veiliger dan je ooit zou denken

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het Internet probleemloos verbinding met je veilige digitale cloud werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale IT-omgeving. Daarnaast bespaar je energiekosten en is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Je bent altijd up-to-date en kunt gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten.

Door selfservice mogelijkheden heb je volledige controle. Denk aan een selfservice portal, waarin je veel voorkomende IT zaken makkelijk regelt. Je krijgt met cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hiermee beheers je ook applicatie licentiekosten.

2ICT Unlimited
IT beheer uitbesteden

Binnen één dag een cloud werkplek

Geregeld binnen 24 uur

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren. De kosten voor de migratie hangen af van het aantal gebruikers, de hoeveelheid data, en het aantal bedrijfsapplicaties.

Voorbeeld: Een MKB bedrijf met 8 werknemers die gebruik maakt van Exact Online, Microsoft Office en voorzien is van Windows 10 werkplekken is met 1 dag over op onze veilige cloud werkplek.

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

Toestemming privacybeleid*