Mobile Device Management

Hoe beheers je al je mobiele devices in je organisatie?

Mobiele devices

Jouw organisatie is tegenwoordig voorzien van verschillende mobiele devices. Denk aan alle laptops, tablets en mobiele telefoons die aanwezig zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat al deze devices veilig zijn? Wat doe je bij diefstal? Hoe zorg je dat ze allemaal up-to-date zijn qua software en beveiligingsaspecten?

Mobile Device Management

Daar is Mobile Device Management (MDM) de juiste oplossing voor. Met MDM kan je alle mobiele apparaten op afstand beheren. Word bijvoorbeeld je mobiele apparaat  gestolen, dan kan deze op afstand worden gewist

MDM voor iedereen met 2ICT

2ICT vindt dat iedereen tegenwoordig een MDM oplossing moet gebruiken voor het veilig omgaan met mobiele apparaten. Een MDM oplossing zorgt ervoor dat alle apparaten beheerd kunnen worden op bijvoorbeeld software updates, instellingen, gebruikersrechten en beveiligingsbeleid. 2ICT maakt gebruik van de Microsoft MDM oplossing om dit optimaal in te regelen voor jouw organisatie.

Veilige cloud werkplek

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het Internet probleemloos verbinding met je veilige digitale cloud werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale IT-omgeving. Daarnaast bespaar je energiekosten en is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Je bent altijd up-to-date en kunt gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten.

Door selfservice mogelijkheden heb je volledige controle. Denk aan een selfservice portal, waarin je veel voorkomende IT zaken makkelijk regelt. Je krijgt met cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hiermee beheers je ook applicatie licentiekosten.

2ICT Unlimited

2ICT

Onze servicedesk medewerkers spreken de taal van onze klanten, zodat vragen, problemen en/of andere zaken snel kunnen worden opgelost. Vaste contactpersonen per organisatie zorgen ervoor dat wij op de hoogte zijn van alle IT componenten binnen het bedrijf. Wij stellen ons servicedesk registratiesysteem beschikbaar aan onze klanten. Ook kunnen wij de volledige servicedesk overnemen.

IT beheer uitbesteden

UNLIMITED betekent ook: geen opstartkosten

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren. De kosten voor de migratie naar 2ICT zijn voor onze rekening.

Voorbeeld: Een MKB bedrijf met 18 werknemers die gebruik maken van Exact Online, Microsoft Office en voorzien is van Windows 10/11 werkplekken is met 1 dag over op onze veilige cloud werkplek.

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming privacybeleid*