Netwerk security monitoring

Zorgeloos ondernemen dankzij security monitoring en detectie

Netwerk Security monitoring

Het is van cruciaal belang dat jouw ICT omgeving actief blijft. Helaas komen cyberaanvallen steeds vaker voor en worden geavanceerder. Het analyseren van netwerkverkeer om verdachte patronen en afwijkend gedrag te signaleren biedt voor jouw organisatie de kans om de beveiliging naar een hoger plan te tillen.

2ICT

2ICT biedt netwerk security monitoring voor jouw organisatie om te zorgen dat jij zorgeloos kan ondernemen. Wij monitoren het netwerkverkeer om bekende en onbekende beveiligingsdreigingen te ontdekken. De kern van netwerk security monitoring is op zoek te gaan naar verdachte patronen en afwijkend gedrag. Middels slimme algoritmes worden systemen en data geanalyseerd om cyberaanvallen te detecteren.

Aanpak

Wij kunnen beginnen met een basis implementatie van netwerk security monitoring zodat de initiële beveiliging wordt verhoogd. Aan de hand van de verdere wensen en eisen kan onze dienst verder worden uitgebreid.

“Wij komen graag bij u langs
om samen de mogelijkheden van
netwerk security monitoring te bepalen”

Veilige cloud werkplek

Veiliger dan je ooit zou denken

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het Internet probleemloos verbinding met je veilige digitale cloud werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale IT-omgeving. Daarnaast bespaar je energiekosten en is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Je bent altijd up-to-date en kunt gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten.

Door selfservice mogelijkheden heb je volledige controle. Denk aan een selfservice portal, waarin je veel voorkomende IT zaken makkelijk regelt. Je krijgt met cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hiermee beheers je ook applicatie licentiekosten.

2ICT Unlimited
IT beheer uitbesteden

Binnen één dag een cloud werkplek

Geregeld binnen 24 uur

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren. De kosten voor de migratie hangen af van het aantal gebruikers, de hoeveelheid data, en het aantal bedrijfsapplicaties.

Voorbeeld: Een MKB bedrijf met 8 werknemers die gebruik maakt van Exact Online, Microsoft Office en voorzien is van Windows 10 werkplekken is met 1 dag over op onze veilige cloud werkplek.

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

Toestemming privacybeleid*