Passende IT security oplossing?

Wij zorgen ervoor dat jij altijd betrouwbaar kunt werken, waar dan ook.

IT security

Iedere IT-omgeving staat bloot aan gevaren van buitenaf. Cybercriminelen bedenken steeds nieuwe en slimmere manieren om door digitale muren te breken. En vaak met succes. Dit kan grote gevolgen hebben voor jouw organisatie. De privacywetgeving is sinds de invoering van de AVG steeds strenger geworden en flink uitgebreid. Een eenduidige strategie om de IT Security en de privacy van data te verbeteren wordt steeds belangrijker.

Het dwingt om serieus na te denken over beveiligingsbeleid en concrete maatregelen om data en privacy beter te beschermen en risico’s te verlagen. Het is belangrijk om te realiseren dat beveiliging niet alleen gaat over de techniek, maar ook over de mensen die ermee werken en de manier waarop zij werken. 2ICT helpt je om de IT Security voor jouw onderneming te optimaliseren. We hebben daarvoor onder meer een 2ICT Security Scan in het leven geroepen.

 

Stappenplan IT Security?

  • Scan website op kwetsbaarheden
  • Inzicht in risico’s en gevaren
  • Duidelijke beveiligingsoplossingen
  • Beschermd tegen aanvallen
Managed Verbindingen

IT security scan

Wil je weten wat de huidige stand van de beveiliging van jouw ICT omgeving is? Ben je nog up-to-date met alle security instellingen en mogelijkheden? Met onze IT Security Scan brengen we dit in een korte periode in beeld. Wij voeren een IT security scan op jouw huidige ICT omgeving uit en stellen een rapportage op met mogelijke verbeteringsslagen. Aanpassingen die wij direct kunnen doorvoeren, nemen we direct mee. Kortom: met de IT Security Scan krijg je inzicht in hoe de cyberveiligheid van jouw organisatie toekomst-proof kan worden en blijven.

IT servicedesk

E-mail security

De IT beveiliging van de e-mail binnen jouw organisatie is zeer belangrijk. E-mail Security is dan ook een onmisbaar puzzelstukje in jouw IT security strategie. Het aantal phishing mails stijgt de laatste jaren aanzienlijk. 98 Procent van alle pogingen tot inbraak in jouw digitale bedrijfsvoering begint in je mailbox. 2ICT zorgt ervoor dat e-mail binnen jouw organisatie voor jouw medewerkers veilig te gebruiken is. Denk hierbij aan trainingen en de inzet van de juiste tools.

Managed Verbindingen

Firewall as a Service

De firewall is een belangrijk onderdeel van de beveiliging van jouw ICT omgeving. Cybercriminelen vormen een doorlopende bedreiging voor de veiligheid en continuïteit van je ICT omgeving. Via steeds creatievere wegen wordt geprobeerd om kwetsbaarheden te vinden en te misbruiken. Het beheren van een firewall vereist echter tijd en gespecialiseerde kennis die niet iedereen in huis heeft. Met onze Firewall as a Service dienstverlening nemen wij dit uit handen. 2ICT zorgt voor de juiste installatie en configuratie, maar daarnaast ook voor het up-to-date houden van de firewall.

IT servicedesk

Back-up

Het maken van een Back-Up van de data van jouw organisatie is van cruciaal belang. Het verliezen van belangrijke data tijdens een calamiteit kan desastreuze gevolgen hebben. Wanneer data verloren gaat zonder een back-up, dan is deze niet meer terug te halen. Het maken van de juiste back-up strategie afgestemd op jouw bedrijf is dan ook een must. 2ICT heeft ruime ervaring met het op de juiste manier inrichten van back-up omgevingen inclusief restore, procedures, testscripts en uitwijk naar andere IT-omgevingen.

Managed Verbindingen

Multi-factor authenticatie

Onder endpoint security wordt verstaan het beveiligen van de apparaten van de gebruikers. Deze devices zijn een van de kwetsbaarste plekken in een ICT omgeving aangezien hier bijlagen worden geopend, wachtwoorden worden ingevoerd en gevoelige gegevens worden verwerkt. Door het gebruik van een endpoint security oplossing worden de risico’s op deze werkplekken sterk verkleind. Bovendien wordt het beheer van de devices geoptimaliseerd.

IT servicedesk

Single Sign-On

Wachtwoorden onthouden en gebruiken is een van de grootste ergernissen voor gebruikers. Middels Single Sign On (SSO) is dit proces te versoepelen. Na het inloggen op het systeem heeft de gebruiker direct toegang tot beschikbare software, waarin men anders een wachtwoord zou moeten invoeren. Zoals Single Sign On al aangeeft, hoeft de gebruiker maar eenmalig in te loggen. 2ICT heeft veel ervaring bij haar klanten met de optimale inrichting van Single Sign-On en kan jou ook helpen met een oplossing op maat.

Managed Verbindingen

Endpoint Security

Voor een veilige IT omgeving is het gebruik van Multifactor Authenticatie (MFA) inmiddels een vereiste. Dit betekent dat medewerkers naast het gebruik van een gebruikersnaam en wachtwoord ook nog een extra, tijdelijke code nodig hebben. Multifactor Authenticatie (MFA) zorgt ervoor dat het voor cybercriminelen een stuk lastiger wordt om in te loggen en toegang te krijgen tot bedrijfsgegevens. Multifactor Authenticatie is op verschillende manier in te richten waarbij het van belang is dat de werkwijze past bij de werksituatie van jouw organisatie.

IT servicedesk

Extended Detection and Response (XDR)

Met Extended Detection and Response wordt in plaats van een puur reactieve benadering van de beveiliging een proactieve werkwijze ingevoerd. Hiermee wordt jouw organisatie in staat gesteld om zich proactief te beschermen tegen cyberbedreigingen door een eenduidige wijze van inzicht en rapportage. Hierbij wordt ook rekening gehouden met dreigingen vanuit verschillende hoeken. Wij nemen al deze werkzaamheden voor jouw organisatie uit handen door onze dienst “Managed Detection and Response”.

IT security uitbesteden

Overstappen van IT dienstverlener doe je niet zomaar. Waarom zou je dan zaken gaan doen met 2ICT? Simpel. Wij kennen jou en we kennen jouw business. We staan dicht op de ondernemer en denken als een ondernemer. Bij ons geen oversized oplossingen, maar een weldoordachte IT strategie, passend bij jouw organisatie en jouw ambities. 2ICT is een full service provider van IT beheer diensten. Bij alles wat wij doen staat één doel centraal: alle zorgen rond IT beheer voor jou wegnemen.

Succesverhalen

Wij houden van een goed verhaal en wie vertelt ze nou beter dan u? Bekijk hier een aantal succesverhalen van onze klanten.

“2ICT handelt proactief"

Advanced Performance Parts

“Ik zit bij de juiste club!”

Berry van Thiel - Van Thiel Transport

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming privacybeleid*