Iedere IT-omgeving staat bloot aan gevaren van buitenaf. Cybercriminelen bedenken steeds nieuwe en slimmere manieren om door digitale muren te breken. En vaak met succes. Dit kan grote gevolgen hebben voor jouw organisatie. De privacywetgeving is sinds de invoering van de AVG steeds strenger geworden en flink uitgebreid. Een eenduidige strategie om de IT Security en de privacy van data te verbeteren wordt steeds belangrijker.

Het dwingt om serieus na te denken over beveiligingsbeleid en concrete maatregelen om data en privacy beter te beschermen en risico’s te verlagen. Het is belangrijk om te realiseren dat beveiliging niet alleen gaat over de techniek, maar ook over de mensen die ermee werken en de manier waarop zij werken. 2ICT helpt je om de IT Security voor jouw onderneming te optimaliseren. We hebben daarvoor onder meer een 2ICT Security Scan in het leven geroepen.

2ICT-ITsecurity-SecurityScan

2ICT Security Scan

Wil je weten wat de huidige stand van de beveiliging van jouw ICT omgeving is? Ben je nog up-to-date met alle security instellingen en mogelijkheden? Met onze 2ICT Security Scan brengen we dit in een korte periode in beeld. Wij voeren een IT security scan op jouw huidige ICT omgeving uit en stellen een rapportage op met mogelijke verbeteringsslagen. Aanpassingen die wij direct kunnen doorvoeren, nemen we direct mee. Kortom: met de 2ICT Security Scan krijg je inzicht in hoe de cyberveiligheid van jouw organisatie in de toekomst gewaarborgd kan blijven.

Lees meer
2ICT-ITsecurity-Email

E-mail security

De IT beveiliging van de e-mail binnen jouw organisatie is zeer belangrijk. E-mail Security is dan ook een onmisbaar puzzelstukje in jouw IT security strategie. Het aantal phishing mails stijgt de laatste jaren aanzienlijk. 98 Procent van alle pogingen tot inbraak in jouw digitale bedrijfsvoering begint in je mailbox. 2ICT zorgt ervoor dat e-mail binnen jouw organisatie voor jouw medewerkers veilig te gebruiken is. Denk hierbij aan trainingen en de inzet van de juiste tools.

Lees meer
2IC-2ICT Managed verbindingenWifi-Stay Connected

Firewall Security

De firewall is een belangrijk onderdeel van de beveiliging van jouw ICT omgeving. Cybercriminelen vormen een doorlopende bedreiging voor de veiligheid en continuïteit van je ICT omgeving. Via steeds creatievere wegen wordt geprobeerd om kwetsbaarheden te vinden en te misbruiken. Het beheren van een firewall vereist echter tijd en gespecialiseerde kennis die niet iedereen in huis heeft. Met onze Firewall Security-dienstverlening nemen wij dit uit handen. 2ICT zorgt voor de juiste installatie en configuratie, maar daarnaast ook voor het up-to-date houden van de firewall.

Lees meer
2ICT-ITsercurity-Backup

Back-up

Het maken van een Back-up van de data van jouw organisatie is van cruciaal belang. Het verliezen van belangrijke data tijdens een calamiteit kan desastreuze gevolgen hebben. Wanneer data verloren gaat zonder een back-up, dan is deze niet meer terug te halen. Het maken van de juiste back-up strategie afgestemd op jouw bedrijf is dan ook een must. 2ICT heeft ruime ervaring met het op de juiste manier inrichten van back-up omgevingen inclusief restore, procedures, testscripts en uitwijk naar andere IT-omgevingen.

Lees meer
2ICT-ITSecurity-SingleSignOn

Password Security

Wachtwoorden onthouden en gebruiken is een van de grootste ergernissen voor gebruikers. Middels onze dienst Password Security (ook wel Single Sign On (SSO) genoemd) is dit proces te versoepelen. Na het inloggen op het systeem heeft de gebruiker direct toegang tot beschikbare software, waarin men anders een wachtwoord zou moeten invoeren. Zoals Password Security al aangeeft, hoeft de gebruiker maar eenmalig in te loggen. 2ICT heeft veel ervaring bij haar klanten met de optimale inrichting van deze vorm van beveiliging en kan jou ook helpen met een oplossing op maat.

Lees meer
2

SecureMe2

Wil jij zeker weten dat het netwerkverkeer van jouw bedrijf veilig verloopt? Wil jij software gebruiken die meteen alarm slaat wanneer jouw bedrijf risico loopt? Wil jij jouw cyberveiligheid garanderen? Bel dan naar 2ICT. Wij helpen mee om jouw digitale omgeving veilig te houden. We maken onder meer gebruik van het Cyberalarm van SecureMe2. Hiermee kun je precies zien wat er in jouw IT-landschap gebeurt. Je hebt en houdt grip op je digitale bedrijfsvoering.

Lees meer

ICT is continu in beweging — Wij helpen je, met betrouwbare service

2ICT is er voor iedere organisatie die behoefte heeft aan betrouwbare ICT die overal beschikbaar is, veilig is, en op een eenvoudige manier wordt aangeboden.

2ICT-ITsecurity-ITbeheer

Stappenplan IT Security?

  • Scan website op kwetsbaarheden
  • Inzicht in risico’s en gevaren
  • Duidelijke beveiligingsoplossingen
  • Beschermd tegen aanvallen

IT security uitbesteden

Overstappen van IT dienstverlener doe je niet zomaar. Waarom zou je dan zaken gaan doen met 2ICT? Simpel. Wij kennen jou en we kennen jouw business. We staan dicht op de ondernemer en denken als een ondernemer. Bij ons geen oversized oplossingen, maar een weldoordachte IT strategie, passend bij jouw organisatie en jouw ambities.

2ICT is een full service ICT-bedrijf . Bij alles wat wij doen staat één doel centraal: alle zorgen rondom jouw IT-beheer wegnemen.

Wij houden van een goed verhaal en wie vertelt ze nou beter dan jij? Een aantal succesverhalen van onze klanten

Lees alle klantverhalen
A.Vogel-Logo

A.Vogel

“Vertrouwen, kwaliteit en nauwkeurig werken zijn voor ons zeer belangrijk.”

Lees het hele verhaal
spectral

Spectral

“Spectral is één van de eerste klanten van 2ICT!”

Lees het hele verhaal