Back-up

Hoe zorg je voor de juiste back-up van alle data?

Belang van data

De data van jouw organisaties is van cruciaal belang. Echter je IT omgeving staat continue bloot aan gevaren van buitenaf. Hackers en cybercriminelen weten steeds nieuwe manieren te vinden om in te breken.

Back-up

Het zorgen voor een goede back-up is dan ook cruciaal mocht er een calamiteit plaatsvinden. Naast een goede back-up is het ook van groot belang dat de back-up kan worden gebruikt op het moment dat deze nodig is. Denk hierbij aan de juiste procedures, mogelijke uitwijkomgevingen, testen van back-ups, etc

Microsoft 365 back-up

Voor de back-up binnen Microsoft 365 wordt er vaak vanuit gegaan dat dit wel goed is geregeld. De algemene gedachte is: het wordt toch allemaal door Microsoft beschikbaar gesteld, dus zal de back-up ook wel in orde zijn. Echter als je verder gaat kijken, blijkt dit niet het geval te zijn. Hoewel Microsoft wel opties biedt voor bewaartermijnen, prullenbak-instellingen en versiebeheer, is het maken van een back-up je eigen verantwoordelijkheid.

“Wij komen graag bij u langs
om samen de juiste inrichting
van de back-up te bepalen”

Veilige cloud werkplek

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het Internet probleemloos verbinding met je veilige digitale cloud werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale IT-omgeving. Daarnaast bespaar je energiekosten en is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Je bent altijd up-to-date en kunt gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten.

Door selfservice mogelijkheden heb je volledige controle. Denk aan een selfservice portal, waarin je veel voorkomende IT zaken makkelijk regelt. Je krijgt met cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hiermee beheers je ook applicatie licentiekosten.

2ICT Unlimited

2ICT

Onze servicedesk medewerkers spreken de taal van onze klanten, zodat vragen, problemen en/of andere zaken snel kunnen worden opgelost. Vaste contactpersonen per organisatie zorgen ervoor dat wij op de hoogte zijn van alle IT componenten binnen het bedrijf. Wij stellen ons servicedesk registratiesysteem beschikbaar aan onze klanten. Ook kunnen wij de volledige servicedesk overnemen.

IT beheer uitbesteden

UNLIMITED betekent ook: geen opstartkosten

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren. De kosten voor de migratie naar 2ICT zijn voor onze rekening.

Voorbeeld: Een MKB bedrijf met 18 werknemers die gebruik maken van Exact Online, Microsoft Office en voorzien is van Windows 10/11 werkplekken is met 1 dag over op onze veilige cloud werkplek.

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming privacybeleid*