Endpoint security

Hoe zorg je ervoor dat je endpoint niet het lek van je organisatie wordt?

Wat is Endpoint security?

Endpoint security is een term die je veel hoort. Wat wordt hieronder verstaan? Endpoint security beveiligt apparaten van eindgebruikers zoals laptops, tablets, mobiele telefoons, maar ook desktop-pc’s en servers. M.a.w. elk apparaat dat verbonden is met je bedrijfsnetwerk. Al deze apparaten worden beschouwd als een toegangspunt tot je netwerk.

2ICT

Waarom vindt 2ICT dat je gebruik moet maken van endpoint security? Is een firewall niet voldoende om de beveiliging te realiseren? Het antwoord hierop is: absoluut niet. Elk endpoint binnen je organisatie moet optimaal beveiligd worden. De zwakste schakel zorgt uiteindelijk voor het totale risico. Denk alleen al aan de verschillende mobiele apparaten die gebruikt worden. 2ICT maakt voor endpoint security gebruik van BitDefender of Microsoft Endpoint Manager.

“Wij komen graag bij u langs
om samen de toekomst voor
u in te richten”

Veilige cloud werkplek

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het Internet probleemloos verbinding met je veilige digitale cloud werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale IT-omgeving. Daarnaast bespaar je energiekosten en is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Je bent altijd up-to-date en kunt gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten.

Door selfservice mogelijkheden heb je volledige controle. Denk aan een selfservice portal, waarin je veel voorkomende IT zaken makkelijk regelt. Je krijgt met cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hiermee beheers je ook applicatie licentiekosten.

2ICT Unlimited

2ICT

Onze servicedesk medewerkers spreken de taal van onze klanten, zodat vragen, problemen en/of andere zaken snel kunnen worden opgelost. Vaste contactpersonen per organisatie zorgen ervoor dat wij op de hoogte zijn van alle IT componenten binnen het bedrijf. Wij stellen ons servicedesk registratiesysteem beschikbaar aan onze klanten. Ook kunnen wij de volledige servicedesk overnemen.

IT beheer uitbesteden

UNLIMITED betekent ook: geen opstartkosten

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren. De kosten voor de migratie naar 2ICT zijn voor onze rekening.

Voorbeeld: Een MKB bedrijf met 18 werknemers die gebruik maken van Exact Online, Microsoft Office en voorzien is van Windows 10/11 werkplekken is met 1 dag over op onze veilige cloud werkplek.

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming privacybeleid*