Firewall as a Service

Beheer van je firewall voor een vast bedrag per maand.

Waarom een firewall?

Het is van groot belang dat je ICT omgeving veilig is. Dit betekent dat inbrekers buiten de deur gehouden moeten worden. Een firewall is een essentieel onderdeel van de beveiliging van je ICT omgeving.

Firewall as a Service

Middels onze “Firewall as a Service” dienstverlening kunnen we de firewall implementatie en beheer voor jouw organisatie volledig uit handen nemen. Wij zorgen voor de juiste installatie en configuratie, maar daarnaast ook voor het up-to-date houden van de firewall.

Voor 2ICT is de beveiliging van je ICT omgeving core business. Wij helpen je dan ook graag met de optimalisatie hiervan. Het beheren van je firewall is essentieel voor een veilige ICT omgeving. Maar om dit op de juiste wijze te kunnen uitvoeren is specifieke, hoogwaardige kennis nodig. Binnen 2ICT steken we veel tijd in opleiding van onze medewerkers om deze kennis op een hoog niveau te houden. Door onze Firewall as a Service dienst af te nemen, zorgen we ervoor je firewall voor een vast bedrag per maand door onze specialisten wordt onderhouden.

“Wij komen graag bij u langs om samen de mogelijkheden van onze firewall dienstverlening te bespreken.”

Veilige cloud werkplek

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het Internet probleemloos verbinding met je veilige digitale cloud werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale IT-omgeving. Daarnaast bespaar je energiekosten en is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Je bent altijd up-to-date en kunt gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten.

Door selfservice mogelijkheden heb je volledige controle. Denk aan een selfservice portal, waarin je veel voorkomende IT zaken makkelijk regelt. Je krijgt met cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hiermee beheers je ook applicatie licentiekosten.

2ICT Unlimited

2ICT

Onze servicedesk medewerkers spreken de taal van onze klanten, zodat vragen, problemen en/of andere zaken snel kunnen worden opgelost. Vaste contactpersonen per organisatie zorgen ervoor dat wij op de hoogte zijn van alle IT componenten binnen het bedrijf. Wij stellen ons servicedesk registratiesysteem beschikbaar aan onze klanten. Ook kunnen wij de volledige servicedesk overnemen.

IT beheer uitbesteden

UNLIMITED betekent ook: geen opstartkosten

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren. De kosten voor de migratie naar 2ICT zijn voor onze rekening.

Voorbeeld: Een MKB bedrijf met 18 werknemers die gebruik maken van Exact Online, Microsoft Office en voorzien is van Windows 10/11 werkplekken is met 1 dag over op onze veilige cloud werkplek.

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming privacybeleid*