Firewall Security

Beheer van je firewall voor een vast bedrag per maand.

Waarom een firewall?

Een firewall is een beveiligingssysteem dat tussen het internet en de servers van jouw bedrijf in staat. Maar wat is nu eigenlijk het belang van een firewall? Veel bedrijven weten dat niet precies. Een firewall is bedoeld om in- en uitgaand digitaal verkeer te filteren. Spyware wordt daarbij opgemerkt en virussen worden geblokkeerd. Zo’n firewall is dus van groot belang om je ict-omgeving veilig te houden. Want digitale inbrekers wil je buiten de deur houden.

Wil je als een bedrijf een goede firewall aanschaffen, dan ben je heel erg veel geld kwijt. Daarbij heb je dan ook altijd nog een IT’er nodig die zo’n firewall in de gaten houdt. Een contract afsluiten met een partij zoals 2ICT zou dus veel goedkoper kunnen zijn. Wij noemen deze dienst Firewall Security of Firewall as a Service, als onderdeel van onze IT security diensten.

firewall as a service

Firewall as a Service

Een firewall is eigenlijk een essentieel onderdeel van de beveiliging van de it-omgeving en je server. 2ICT heeft daarom de Firewall as a Service dienstverlening opgetuigd. Met onze online Firewall Security kunnen we de firewall implementatie en beheer voor jouw organisatie volledig uit handen nemen. Wij zorgen voor de juiste installatie en configuratie, maar daarnaast ook voor het up-to-date houden van de firewall. Veiligheid wordt ook in de gaten gehouden via ons E-Mail Security programma en via de 2ICT Security Scan.

Beveiliging van jouw ICT omgeving:
de core business van 2ICT

De beveiliging van jouw IT omgeving is onze core business. 2ICT helpt daarom dus ook graag met de optimalisatie hiervan. Het beheren van je firewall is essentieel. Maar om dit op de juiste wijze te kunnen uitvoeren is specifieke, hoogwaardige kennis nodig. Binnen 2ICT steken we veel tijd in opleiding van onze medewerkers om deze kennis op een hoog niveau te houden.

Door onze Firewall as a Service-dienst af te nemen, zorgen we ervoor dat je firewall voor een vast bedrag per maand door onze specialisten wordt onderhouden. Dit is voor veel van onze relaties de goedkoopste en beste firewalloplossing die er is.

beveiliging ict omgeving

“Wij komen graag bij u langs om samen de mogelijkheden van onze firewall dienstverlening te bespreken.”

Veilige cloud werkplek

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het Internet probleemloos verbinding met je veilige digitale cloud werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale IT-omgeving. Daarnaast bespaar je energiekosten en is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Je bent altijd up-to-date en kunt gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten.

Door selfservice mogelijkheden heb je volledige controle. Denk aan een selfservice portal, waarin je veel voorkomende IT zaken makkelijk regelt. Je krijgt met cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hiermee beheers je ook applicatie licentiekosten.

2ICT Unlimited

2ICT

Onze servicedesk medewerkers spreken de taal van onze klanten, zodat vragen, problemen en/of andere zaken snel kunnen worden opgelost. Vaste contactpersonen per organisatie zorgen ervoor dat wij op de hoogte zijn van alle IT componenten binnen het bedrijf. Wij stellen ons servicedesk registratiesysteem beschikbaar aan onze klanten. Ook kunnen wij de volledige servicedesk overnemen.

IT beheer uitbesteden

UNLIMITED betekent ook: geen opstartkosten

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren. De kosten voor de migratie naar 2ICT zijn voor onze rekening.

Voorbeeld: Een MKB bedrijf met 18 werknemers die gebruik maken van Exact Online, Microsoft Office en voorzien is van Windows 10/11 werkplekken is met 1 dag over op onze veilige cloud werkplek.

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

"*" geeft vereiste velden aan