Een firewall is een beveiligingssysteem dat tussen het internet en de servers van jouw bedrijf in staat. Maar wat is nu eigenlijk het belang van een firewall? Veel bedrijven weten dat niet precies. Een firewall is bedoeld om in- en uitgaand digitaal verkeer te filteren. Spyware wordt daarbij opgemerkt en virussen worden geblokkeerd. Zo’n firewall is dus van groot belang om je ict-omgeving veilig te houden. Want digitale inbrekers wil je buiten de deur houden.

Wil je als een bedrijf een goede firewall aanschaffen, dan ben je heel erg veel geld kwijt. Daarbij heb je dan ook altijd nog een IT’er nodig die zo’n firewall in de gaten houdt. Een contract afsluiten met een partij zoals 2ICT zou dus veel goedkoper kunnen zijn. Wij noemen deze dienst Firewall Security of Firewall as a Service, als onderdeel van onze IT security diensten.

2ICT-Fortinet-Firewall

Met onze online Firewall Security kunnen we de firewall implementatie en beheer voor jouw organisatie volledig uit handen nemen.

2ICT-ITbeheer-2ICTUnlimited

Firewall as a Service

Een firewall is eigenlijk een essentieel onderdeel van de beveiliging van de it-omgeving en je server. 2ICT heeft daarom de Firewall as a Service dienstverlening opgetuigd. Met onze online Firewall Security kunnen we de firewall implementatie en beheer voor jouw organisatie volledig uit handen nemen. Wij zorgen voor de juiste installatie en configuratie, maar daarnaast ook voor het up-to-date houden van de firewall. Veiligheid wordt ook in de gaten gehouden via ons E-Mail Security programma en via de 2ICT Security Scan.

2ICT-ITsecurity-Firewall

Beveiliging van jouw ICT omgeving: de core business van 2ICT

De beveiliging van jouw IT omgeving is onze core business. 2ICT helpt daarom dus ook graag met de optimalisatie hiervan. Het beheren van je firewall is essentieel. Maar om dit op de juiste wijze te kunnen uitvoeren is specifieke, hoogwaardige kennis nodig. Binnen 2ICT steken we veel tijd in opleiding van onze medewerkers om deze kennis op een hoog niveau te houden.

Door onze Firewall as a Service-dienst af te nemen, zorgen we ervoor dat je firewall voor een vast bedrag per maand door onze specialisten wordt onderhouden. Dit is voor veel van onze relaties de goedkoopste en beste firewalloplossing die er is.

Twijfel je of wil je advies? Vul onderstaand formulier in, dan lopen het we samen even door. Of neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Neem contact met ons op

Privacybeleid(Vereist)