Security scan

Met de security scan van 2ICT ben je veilig voorbereid op de toekomst

2ICT Security Scan

Met de security scan van 2ICT kunnen we op een pragmatische wijze de beveiliging van je huidige ICT omgeving inzichtelijk maken. Zowel voor je Microsoft 365 cloud omgeving als je lokale IT omgeving.

Security scan stappen

We beginnen met een inventarisatie van je bestaande ICT omgeving. Hier gebruiken we onze best practices voor. Op basis van deze inventarisatie stellen we een advies op. Dit advies (inclusief vervolgstappen) bespreken we met je. Samen bepalen we de prioriteiten en zorgen er vervolgens voor dat de aanpassingen worden gerealiseerd. Kortom: met de security scan van 2ICT ben je helemaal veilig voor de toekomst.

“Wij komen graag bij je langs
om de mogelijkheden van onze security scan
samen te bespreken.”

Veilige cloud werkplek

Veiliger dan je ooit zou denken

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het Internet probleemloos verbinding met je veilige digitale cloud werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale IT-omgeving. Daarnaast bespaar je energiekosten en is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Je bent altijd up-to-date en kunt gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten.

Door selfservice mogelijkheden heb je volledige controle. Denk aan een selfservice portal, waarin je veel voorkomende IT zaken makkelijk regelt. Je krijgt met cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hiermee beheers je ook applicatie licentiekosten.

2ICT Unlimited
IT beheer uitbesteden

Binnen één dag een cloud werkplek

Geregeld binnen 24 uur

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren. De kosten voor de migratie hangen af van het aantal gebruikers, de hoeveelheid data, en het aantal bedrijfsapplicaties.

Voorbeeld: Een MKB bedrijf met 8 werknemers die gebruik maakt van Exact Online, Microsoft Office en voorzien is van Windows 10 werkplekken is met 1 dag over op onze veilige cloud werkplek.

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

Toestemming privacybeleid*