Multifactor Authenticatie (MFA)

Alleen een wachtwoord volstaat tegenwoordig niet meer.

Multifactor Authenticatie

Tegenwoordig is het gebruik van alleen een gebruikersnaam en wachtwoord niet meer voldoende. Met Multifactor Authenticatie (MFA) heeft een gebruiker naast zijn gebruikersnaam en het wachtwoord nog extra, tijdelijke code nodig. Deze tijdelijke code wordt vaak middels een token of een app op je telefoon gegenereerd. Dit betekent dat bij verlies van je gebruikersnaam en wachtwoord iemand anders niet zo maar kan inloggen met jouw gegevens.

2ICT

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Multifactor Authenticatie voor jouw organisatie kan bieden? Heb je vragen over welke wijze van implementatie het beste past? 2ICT verkent graag samen met je de mogelijkheden. We kunnen inmiddels bouwen op een lange lijst van implementaties en migraties. Die ervaring en best practices stellen we graag tot je beschikking. Neem contact met ons op zodat we jouw organisatie verder kunnen helpen.

“Een extra beveiligingsfactor
geeft een goed gevoel”

Veilige cloud werkplek

Veiliger dan je ooit zou denken

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het Internet probleemloos verbinding met je veilige digitale cloud werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale IT-omgeving. Daarnaast bespaar je energiekosten en is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Je bent altijd up-to-date en kunt gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten.

Door selfservice mogelijkheden heb je volledige controle. Denk aan een selfservice portal, waarin je veel voorkomende IT zaken makkelijk regelt. Je krijgt met cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hiermee beheers je ook applicatie licentiekosten.

2ICT Unlimited
IT beheer uitbesteden

Binnen één dag een cloud werkplek

Geregeld binnen 24 uur

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren. De kosten voor de migratie hangen af van het aantal gebruikers, de hoeveelheid data, en het aantal bedrijfsapplicaties.

Voorbeeld: Een MKB bedrijf met 8 werknemers die gebruik maakt van Exact Online, Microsoft Office en voorzien is van Windows 10 werkplekken is met 1 dag over op onze veilige cloud werkplek.

Behoefte aan de 2ICT-factor?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

Toestemming privacybeleid*