Extended detection and response

Ook behoefte aan uitgebreide detectie en response?

Wat is Extended Detection and Response?

DR verzamelt en legt verbanden tussen data van e-mail, endpoints, servers, cloud-workloads en netwerken waardoor de zichtbaarheid en de context van geavanceerde bedreigingen mogelijk wordt. Dreigingen kunnen vervolgens worden geanalyseerd, geprioriteerd, opgespoord en hersteld om dataverlies en beveiligingslekken te voorkomen. Wij nemen al deze werkzaamheden voor jouw organisatie uit handen door onze dienst “Managed Detection and Response”.

Managed Detection and Response (MDR) dienst van 2ICT

Met onze Managed Detection and Response (MDR) dienst zorgen we ervoor dat jou organisatie op het gebied van beveiliging optimaal wordt ondersteund. Onze MDR specialisten zijn ervaren en doorgewinterd in het interpreteren van gegevens uit de relevante systemen. De analyse wordt geoptimaliseerd door de laatste beveiligingsanalyses en verrijkt met informatie over bedreigingen vanuit de hele wereld. Wij optimaliseren de effectiviteit middels één bron voor detectie en reactie.

“Wij komen graag bij u langs
om samen de toekomst voor
u in te richten”

Veilige cloud werkplek

Veiliger dan je ooit zou denken

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het Internet probleemloos verbinding met je veilige digitale cloud werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale IT-omgeving. Daarnaast bespaar je energiekosten en is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Je bent altijd up-to-date en kunt gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten.

Door selfservice mogelijkheden heb je volledige controle. Denk aan een selfservice portal, waarin je veel voorkomende IT zaken makkelijk regelt. Je krijgt met cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hiermee beheers je ook applicatie licentiekosten.

2ICT Unlimited
IT beheer uitbesteden

Binnen één dag een cloud werkplek

Geregeld binnen 24 uur

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren. De kosten voor de migratie hangen af van het aantal gebruikers, de hoeveelheid data, en het aantal bedrijfsapplicaties.

Voorbeeld: Een MKB bedrijf met 8 werknemers die gebruik maakt van Exact Online, Microsoft Office en voorzien is van Windows 10 werkplekken is met 1 dag over op onze veilige cloud werkplek.

Twijfelt u of wilt u advies?

Vul onderstaand formulier in dan nemen we het samen met u door.

Toestemming privacybeleid*