KISS wordt over het algemeen gebruikt bij ons op de vloer als we de zaken willen ‘plat slaan’. Technisch dan. Waarom eigenlijk niet commercieel?

Ik had een inspirerend gesprek met een klant die ik al jaren tot mijn vaste klanten kring rekende. We regelen immers niet alleen zijn WerkplekOnline, maar ook zijn verbindingen, Office365, hosting van zijn web applicaties en uiteraard zijn telefonie. Alles uiteraard met elkaar geïntegreerd, verbonden en voorzien van passende en samenhangende SLA’s.Hij kent ons door en door, en weet wat hij van ons kan verwachten. Zou je denken..

Hij gaf me te kennen dat hij erg tevreden is over de performance van 2ICT als geheel en de uitstekende relatie die we samen onderhouden. Waar hij zich wel aan stoorde, was de complexiteit van het complete IT landschap voor zijn onderneming. Uiteraard helpt een toelichting dan, maar hij vroeg me hardop; ‘Waarom maak je het niet wat eenvoudiger?’

Man muß die Dinge so einfach wie möglich machen. Aber nicht einfacher. – Albert Einstein

Goed punt. Gaan we doen. We hebben net onze nieuwe site live, maar we gaan meteen doorpakken met het compleet doorlichten van ons diensten aanbod. Daarbij proberen we nou eens niet als een stel techneuten te denken, maar helemaal vanuit het perspectief van u als eindgebruiker. We staan erg open voor uw input en stellen uw suggesties dan ook zeer op prijs. Kom maar op!

Share This