WiFi. Overal. Razendsnel. Altijd.

Overal

Gebruik iedere ruimte als een werkplek met de bovengemiddelde dekking en het hoge zendvermogen. Communiceer optimaal met collega’s, klanten of partners.

Snel & Schaalbaar

Profiteer van schaalbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Onze medewerkers kunnen snelle implementatie en verbeterde mobiliteit verzorgen.

b

Compleet

Ongekend complete functionaliteit: Centraal beheer, Power over Ethernet, Hoger zendvermogen, Dual-band, gescheiden gastnetwerk en nog veel meer!

Steeds meer medewerkers en gasten kunnen gebruik maken van flexplekken, werken thuis of onderweg. Een veilig en betrouwbaar WIFI-netwerk is essentieel voor elke organisatie. Wij begrijpen dat de optimale WIFI-dekking, beveiliging en snelheid optimaal moet zijn.

Optimale dekking, 100% uptime en 0% gedoe: 2ICT WiFi as a Service.

Een goed werkend draadloos netwerk voor een vaste vergoeding per maand, een abonnement op WiFi. U heeft geen investeringskosten en u hoeft zich niet druk te maken over het beheer, de beveiliging en het onderhoud van uw netwerk. Dankzij onze in huis expertise en ons onafhankelijke advies bieden wij u een WiFi service op maat. U geeft uw wensen aan ons door, we meten dit in op uw locaties en wij zorgen voor een WiFi service die voelt als een maatpak.

WiFi moet gewoon altijd werken

Problemen door verkeerde WiFi-instellingen of apparatuur is uiterst kostbaar. Ongemerkt zorgt dit voor dagelijkse vertraging en frustratie die uw medewerker(s) en gasten ervaren. Stap eenvoudig over naar onze WiFi as a Service oplossing die zorgt voor de stabiliteit en veiligheid om data binnen uw organisatie te waarborgen. De 2ICT WiFi-oplossing zorgt voor één dashboard, waardoor beheer van uw WiFi-omgeving eenvoudig en op afstand realiseerbaar is. Bij calamiteiten heeft u een 24/7 helpdesk achter de hand en uiteraard verzorgt 2ICT de installatie van de WiFi-oplossing.

Ervaring

2ICT heeft zeer ruime ervaring en uitgebreide expertise met het leveren van betrouwbare draadloze toepassingen. Onze showcase is WiFi voor dagelijks meer dan 500 bezoekers voor Kok Experience. Verder hebben we veel ervaring met publiek WiFi en voorzien hotels, scholen en grote bedrijven van onze WiFi-oplossingen! Op aanvraag staan onze referenten u graag te woord.

Kantoor & werkplaats

Printers, tablets, laptops. Alles is verbonden. Dit moet veilig en snel gaan, zonder ongemak. Bezoekers worden verwelkomd met een veilig afgeschermd WiFi, waarin u niet wordt blootgesteld aan virussen & andere ongenode gasten.

Hospitality

Zonder WiFi geen gasten! En als u slechte WiFi levert komen de gasten niet meer terug. Dit moet in verhouding staan met het serviceniveau dat u levert, WiFi maakt deel uit van de gastvrije beleving en rechtvaardigt een hoger overnachtingstarief of toegangsprijs.

Horeca

WiFi zorgt voor meer kopjes koffie! Ook kunnen we de bezoekers in ruil voor Social Sharing extra publiciteit laten genereren. Professionals kunnen werken en afspreken in uw restaurant, WiFi moet dan goed werken.

WiFi troubleshooting

Problemen door verkeerde WiFi-instellingen of apparatuur is uiterst kostbaar. Ongemerkt zorgt dit voor dagelijkse vertraging en frustratie die uw medewerker(s) en gasten ervaren. Ook als u reeds heeft geïnvesteerd in een bestaande oplossing kan het zijn dat deze niet adequaat is ingericht. Onze experts meten het bereik en de werking op uw locatie(s), en stellen een rapportage op, met daarin de dekking, verbeterplan en de bijhorende kosten.

Gratis Site Survey

Onze meting op locatie geeft een goed inzicht in de waarden van het draadloze signaal in de gebieden waar dekking moet zijn. Deze signaalwaarden vormen de basis voor een inventarisatie waar extra signaal nodig is, of waar er fine tuning plaats moet vinden. Bij afname van onze WiFi oplossing is deze Site Survey geheel gratis. Wilt u een onafhankelijk rapport zonder uiteindelijke levering? Dan kost de rapportage eenmalig €250 per locatie.

Keiharde garantie

Nadat we samen met u de rapportage en bijhorende offerte hebben doorgenomen gaan we aan de slag en zorgen voor een WiFi dienst die uw verwachtingen overtreft. We geven de keiharde garantie dat de WiFi optimaal presteert, mits wordt vastgehouden aan het advies.

Veelgestelde vragen

Wat heeft u van mij nodig voor een offerte?
  • Een bouwkundige tekening van alle bouwlagen waarop wij WiFi dekking dienen aan te brengen
  • De maximale hoeveelheid gelijktijdige gebruikers per ruimte
  • Aanwezige voorzieningen waarop wij dienen aan te sluiten
Hoe snel kan 2ICT leveren?

Indien u ons voorziet van een complete aanvraag kunnen we al binnen 3 dagen na ondertekening starten met de levering van uw WiFi netwerk.

Kan ik na oplevering ook zelf het beheer doen?

Wij geloven in ontzorgen. U bent goed in uw vakgebied, wij in het leveren van betrouwbare ICT oplossingen. Indien u zelf graag aan de knoppen zit kunnen wij desgewenst de hele omgeving voorzien van documentatie en beheerportal opleveren. U kunt dan op afroep onze diensten inschakelen tegen de geldende uurtarieven.

Wat zijn de maandelijkse kosten na oplevering

Wij kennen twee varianten van beheer: Business of Basic. In Business zorgen we in een geautomatiseerd proces voor bewaking  van de beschikbaarheid, zorgen voor vervanging van defecte apparaten. In Basic zorgen we enkel voor monitoring en alerting.

Is mijn omgeving niet te klein / te groot?

Wij kunnen ieder type omgeving bedienen, zolang we samen de juiste voorwaarden scheppen. Van winkelpand tot een compleet warehouse, wij hebben de kennis en kunde, en werken met een tevredenheidsgarantie.

Uw offerte binnen 24 uur!

Voorziet u ons van de juiste informatie, dan sturen we u binnen 24 uur een sluitende offerte. (zie FAQ)