Maak vandaag nog de eerste stap richting een toekomstbestendige IT-infrastructuur. Neem contact op via het formulier of bel ons direct.

Privacybeleid(Vereist)

2ICT-ITadvies-ITroadmap

Onze aanpak

Onze 2ICT Roadmap vormt eigenlijk een essentieel IT-stappenplan dat onze klanten, met onze begeleiding, kunnen doorlopen. Via deze Roadmap brengen we nauwkeurig in kaart wat de wensen en eisen zijn voor jouw ICT-structuur. Vaak wordt gedacht dat dit een omvangrijk, log en duur traject zal zijn. Dit is echter niet het geval. Wij ontwerpen een op maat gemaakte nieuwe IT-omgeving en presenteren een plan van aanpak, een tijdspad en een concreet investeringsbedrag.

In feite markeert zo’n 2ICT-Roadmap het daadwerkelijke begin van onze zoektocht naar jouw ICT-omgeving. Dit stappenplan resulteert bij ons in concrete projecten en vervolgens in het beheer van die omgeving. Vaak is er al veel informatie beschikbaar die we kunnen gebruiken. We starten dan ook met het inventariseren van de reeds aanwezige informatie. Daarna bekijken we het project vanuit verschillende invalshoeken. Zo zorgt 2ICT ervoor dat alle aspecten aan bod komen. Op deze manier verzekeren wij dat jij de meest optimale ICT-omgeving krijgt.

Ontwerp zonder titel (52)

Waarom een Roadmap?

Richting en focus
Een IT Roadmap biedt heldere richtlijnen en een duidelijke focus voor alle IT-activiteiten binnen jouw bedrijf. Dit plan helpt bij het verfijnen van doelstellingen en het stellen van prioriteiten, waardoor iedereen binnen het bedrijf weet waar ze naartoe werken en hoe ze daar moeten komen.

Digitale groei
Een goed doordachte IT Roadmap is essentieel voor digitale groei. Het stelt bedrijven in staat om proactief nieuwe technologieën te omarmen en innovaties te stimuleren. Dit optimaliseert processen en geeft jouw bedrijf een concurrentievoordeel, wat van cruciaal belang is in een snel veranderende markt. 2ICT staat klaar om je hierbij te helpen.

Efficiëntie en effectiviteit
Een IT Roadmap bevordert efficiëntie en effectiviteit binnen bedrijven. De strategische planning van IT-oplossingen zorgt voor een optimale inzet van middelen, wat uiteindelijk resulteert in een effectievere gebruik van financiële middelen.

Bedrijfstransformatie
Informatietechnologie speelt een cruciale rol bij bedrijfstransformatie. Een IT Roadmap helpt bij het identificeren van verbeterkansen, het implementeren van nieuwe processen en het begeleiden van veranderingen binnen jouw organisatie.

Klanttevredenheid en concurrentievoordeel
Investeringen in een IT Roadmap resulteren in een verbeterde klantenservice en onderscheidt jouw bedrijf van de concurrentie. Jouw IT Roadmap biedt flexibiliteit en veerkracht, wat niet alleen leidt tot concurrentievoordeel maar ook tot meer tevreden klanten.

ICT is continu in beweging — Wij helpen je, naar een toekomstbestendige IT-infrastructuur.

2ICT is er voor iedere organisatie die behoefte heeft aan betrouwbare ICT die toekomstbestendig is, veilig is, en op een eenvoudige manier wordt aangeboden.

2ICT-2ICT Unlimited-Overstappen

Hoe werkt de 2ICT Roadmap in de praktijk?

We beginnen met het inventariseren van bestaande ICT omgeving. Vervolgens houden we een aantal interviews met key personen om werkprocessen, wensen, eisen, uitdagingen, problemen, etc. te bespreken. Aan de hand daarvan ronden we stap 1 en 2 van de IT roadmap af, zodat we o.b.v. deze informatie het advies, plan van aanpak, beheer en de investeringsbegroting op kunnen stellen. Na afronding nemen we de rapportage door en bepalen de vervolgstappen.

Samengevat zijn de stappen van de IT roadmap:

1. Inventarisatie van de bestaande ICT omgeving.
2. Bepalen van de wensen en eisen.
3. Opstellen van het advies.
4. Plan van aanpak (inclusief tijdspaden).
5. Managed services (beheer).
6. Investeringsoverzicht.

Laat je inspireren door de succesverhalen van onze tevreden klanten!

Lees alle klantverhalen
A.Vogel-Logo

A.Vogel

“Vertrouwen, kwaliteit en nauwkeurig werken zijn voor ons zeer belangrijk.”

Lees het hele verhaal
spectral

Spectral

“Spectral is één van de eerste klanten van 2ICT!”

Lees het hele verhaal